IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази тема денем е за оптимизъм, а вечер за алкохолизъм

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Аз тази вечер съм решил да се хвърля в оркестъра
      Също като оня дето пееше песня про зайцев - "аааа нам всьо равно, а нам все равно ..."
      http://www.vbox7.com/play:caa141d7
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        последно десет и от мен и след малко ще се бухам в талаша !

Аз тази вечер съм решил да се хвърля в оркестъра

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Oп - Каменица с мезенце и от мен!
          последно десет и от мен и след малко ще се бухна в талаша !
          Last edited by precakanoto; 05.04.2014, 22:40.
          Не е препоръка... !!!

Коментар

Наздраве на всички пияници! Пийте с оптимизъм!
            Oп - Каменица с мезенце и от мен!

Коментар

Наздраве на всички пияници! Пийте с оптимизъм!
              аз да ти кажа май попрекалих днес, нещо ми се мота главата, май ще спирам, да не иде уйнето в ряката докато си търси леглото
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Наздраве на всички пияници! Пийте с оптимизъм!

Коментар

еха-иха-убре (уйно) а,? сега се стоплих откъде идва удри уйното
                  разпъва колегата, ама нещо смукача му май са го скъсали и няма какво да опъва

Коментар

• еха-иха-убре (уйно) а,? сега се стоплих откъде идва удри уйното
                    разпъва колегата, ама нещо смукача му май са го скъсали и няма какво да опъва
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                      иии
                      това се казва музика а ?
                      Кажи нещо из репертоара, може и аз да викна-пропея )) пък и по-леко така се подпива
                      за металика сутрин съм за, ами за вечер, приспивна песен от Брамс вързва ли се ?
                      Ето тук един колега как разпъва

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                        иии
                        това се казва музика а ?
                        Кажи нещо из репертоара, може и аз да викна-пропея )) пък и по-леко така се подпива
                        за металика сутрин съм за, ами за вечер, приспивна песен от Брамс вързва ли се ?

утешителке, ама си палава и ти а ? не те сдържа нещо гризе те нещо от вътре, огризахте го равновесника, ама и той май си го заслужаваше а ?
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

Аз си жуля бира с луканка, а след малко хващам и акордеона
                          иии
                          това се казва музика а ?
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Я точно се чудех дали не се уплаши и аха-аха да съжаля, че се обадих.
                            Студено ми е нещо затова пийвам винце, да ми се стоплят крачетата
                            ми наздраве, като си рекъл ...
                            Аз си жуля бира с луканка, а след малко хващам и акордеона

Коментар

Я появи се! Ми наздраве!
                              Я точно се чудех дали не се уплаши и аха-аха да съжаля, че се обадих.
                              Студено ми е нещо затова пийвам винце, да ми се стоплят крачетата
                              ми наздраве, като си рекъл ...
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

Скрило съм се под юргана и чета майтапите. Оцелявам, къде геройски, къде с божията помощ, както би казал падре.
                                Таман мислех, дали не е време. да не сменям ника, че батката ме е набучил в игнора. а толкова ми беше хубаво точно с него да си чатя !!!
                                А понеже така и така ме привика дали не е повод да придръпнем малко смукача
                                Я появи се! Ми наздраве!

Коментар

Working...
                                X