IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    http://www.fbr.bg/read.php?n=108

Коментар

• Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение
      . Е, всеки сам си решава, някои ги устройват 0,10-0,20ст. и силно се радват, други пък не, всеки си има глава на раменете да си решава.
      Tука си прав - всеки си играе със собствените пари и си има определени таргети и виждания. И няма нужда да се налагат определения като "чикиджийска работа - не майсторлък" и без това играчите на БФБ са супер малко , а за ликвидност въобще да не говорим.Само по няколко позиции на БФБ може да се прави малко спекула и ЦКБ е една от тях(или поне беше доскоро).

Коментар

• Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение
        Не искам да се намесвам, но при тези коментари не мога да остана безучастен, та ако това ви е майсторлъка да влезеш на 1,4 и да "излезеш" на 1,6.......то,нека сам си направи преценка . Мисля че, нивото на повечето участници на борсата е по-високо от тези "жълти стотинки" и стратегиите им са по-дългосрочни. Все пак всички сме тук за пари и това, че цената е отишла 0,10-0,20 ст. нагоре или надолу не е показателно за нищо. Е, всеки сам си решава, някои ги устройват 0,10-0,20ст. и силно се радват, други пък не, всеки си има глава на раменете да си решава.
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
          Ташунко то маисторлька е да купиш на 1.38 И ДА си излезеш по терлички на 1.60 например ...... скромно но от сърце
          Не искам да се намесвам, но при тези коментари не мога да остана безучастен, та ако това ви е майсторлъка да влезеш на 1,4 и да "излезеш" на 1,6.......то,нека сам си направи преценка . Мисля че, нивото на повечето участници на борсата е по-високо от тези "жълти стотинки" и стратегиите им са по-дългосрочни. Все пак всички сме тук за пари и това, че цената е отишла 0,10-0,20 ст. нагоре или надолу не е показателно за нищо. Е, всеки сам си решава, някои ги устройват 0,10-0,20ст. и силно се радват, други пък не, всеки си има глава на раменете да си решава.

Коментар

Ташунко то маисторлька е да купиш на 1.38 И ДА си излезеш по терлички на 1.60 например ...... скромно но от сърце
            На мен ми прилича по-вече на чикиджийска работа не на майсторлък.Виж да отиграеш
            цялото повишение от1,30-2,40 или близко до него заслужава вече уважение,при
            положение че имаше един голям,който постоянно се бъзикаше с пазара.

Коментар

Ами ей затова говорим ма ако питаш някой заслужили инвестори ша има да ти обесняват глупости.Ша напълнят форума с постове и скрийшотове и така стаеат "задлужили".Хахаха свещена простота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                ЦКБ си тръгна по надолнището както и трябваше.Ми ся са притеснявам кво ша праят тия дето тъкмо се зарадваха на ръста и са видяа позабогатели.

Коментар

• ехеееее СФАРМ изкара резултати за април, а някои компании още отчет за първото тримесечие нямат побликуван - не съм от хората "видимо доволни"

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    И какъв е смисъла утре да работи,чекиджииска история вече 3 месец.
                    за какво им е да работи борсата???

има двама писали по-долу които реализират доходност на БФБ дори без да им се налага да правят сделки

по-миналата седмица тези двамата бяха купували хиляди акции на ЦКБ на цена под 1,44 и като погледнах сделките за последния месец се оказа, че са минали две сделки на обща стойност от 1001 акции, но иначе и двамата са купували по хиляди и хиляди акции на ЦКБ

че така с борсата .......................... за какво им е БФБ да работи като на тях им стига, че форума не затваря ................. нали имат къде да си обявят хилядите сделки и милионите печалби
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• И какъв е смисъла утре да работи,чекиджииска история вече 3 месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        утре ще има ли борса като се води работен ден?!?
                        Само ако успееш да навиеш и швабите да отработват

Коментар

• Няколко борси ще има....

Коментар

• утре ще има ли борса като се води работен ден?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Почваш да ме цитираш ли...
                              Това за 10 януарЕ казвах за ХИМ....че четири пъти стигат до 2.00- 2,15 и се качват до 2,30 -2,40
                              Може пак да тръгнат и двете към 1,65 и 2,40...
                              Падането под 1,3 и под 1,90 ще носи вкус на погром...
                              Е не го мисля.. поне в момента....
                              В ХИМ има купувач , а ССВ някой разкара 100 К ... който тежаха от дълго време...
                              ЦКБ си тръгна по надолнището както и трябваше.Ми ся са притеснявам кво ша праят тия дето тъкмо се зарадваха на ръста и са видяа позабогатели.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                А не съм аз виновно. на 1,4 е била и на 10.януари., оттогава досега тъпче на тези нива. Т.е. нищо неестествено до момента, а преди това си е била левче и отдолу. Т.е. хората са си с доста прилична печалба, дори и да кешират. Не виждам разбиване все още

Почваш да ме цитираш ли...
                                Това за 10 януарЕ казвах за ХИМ....че четири пъти стигат до 2.00- 2,15 и се качват до 2,30 -2,40
                                Може пак да тръгнат и двете към 1,65 и 2,40...
                                Падането под 1,3 и под 1,90 ще носи вкус на погром...
                                Е не го мисля.. поне в момента....
                                В ХИМ има купувач , а ССВ някой разкара 100 К ... който тежаха от дълго време...

Коментар

Working...
                                X