Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение. Е, всеки сам си решава, някои ги устройват 0,10-0,20ст. и силно се радват, други пък не, всеки си има глава на раменете да си решава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеНе искам да се намесвам, но при тези коментари не мога да остана безучастен, та ако това ви е майсторлъка да влезеш на 1,4 и да "излезеш" на 1,6.......то,нека сам си направи преценка . Мисля че, нивото на повечето участници на борсата е по-високо от тези "жълти стотинки" и стратегиите им са по-дългосрочни. Все пак всички сме тук за пари и това, че цената е отишла 0,10-0,20 ст. нагоре или надолу не е показателно за нищо. Е, всеки сам си решава, някои ги устройват 0,10-0,20ст. и силно се радват, други пък не, всеки си има глава на раменете да си решава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеТашунко то маисторлька е да купиш на 1.38 И ДА си излезеш по терлички на 1.60 например ...... скромно но от сърце
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеТашунко то маисторлька е да купиш на 1.38 И ДА си излезеш по терлички на 1.60 например ...... скромно но от сърце
цялото повишение от1,30-2,40 или близко до него заслужава вече уважение,при
положение че имаше един голям,който постоянно се бъзикаше с пазара.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЦКБ си тръгна по надолнището както и трябваше.Ми ся са притеснявам кво ша праят тия дето тъкмо се зарадваха на ръста и са видяа позабогатели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ какъв е смисъла утре да работи,чекиджииска история вече 3 месец.
има двама писали по-долу които реализират доходност на БФБ дори без да им се налага да правят сделки
по-миналата седмица тези двамата бяха купували хиляди акции на ЦКБ на цена под 1,44 и като погледнах сделките за последния месец се оказа, че са минали две сделки на обща стойност от 1001 акции, но иначе и двамата са купували по хиляди и хиляди акции на ЦКБ
че така с борсата .......................... за какво им е БФБ да работи като на тях им стига, че форума не затваря................. нали имат къде да си обявят хилядите сделки и милионите печалби
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеутре ще има ли борса като се води работен ден?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Почваш да ме цитираш ли...
Това за 10 януарЕ казвах за ХИМ....че четири пъти стигат до 2.00- 2,15 и се качват до 2,30 -2,40
Може пак да тръгнат и двете към 1,65 и 2,40...
Падането под 1,3 и под 1,90 ще носи вкус на погром...
Е не го мисля..поне в момента....
В ХИМ има купувач , а ССВ някой разкара 100 К ... който тежаха от дълго време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА не съм аз виновно. на 1,4 е била и на 10.януари., оттогава досега тъпче на тези нива. Т.е. нищо неестествено до момента, а преди това си е била левче и отдолу. Т.е. хората са си с доста прилична печалба, дори и да кешират. Не виждам разбиване все още
Почваш да ме цитираш ли...
Това за 10 януарЕ казвах за ХИМ....че четири пъти стигат до 2.00- 2,15 и се качват до 2,30 -2,40
Може пак да тръгнат и двете към 1,65 и 2,40...
Падането под 1,3 и под 1,90 ще носи вкус на погром...
Е не го мисля..поне в момента....
В ХИМ има купувач , а ССВ някой разкара 100 К ... който тежаха от дълго време...
Коментар
Коментар