IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
    На съм техничар, но както писах по рано агонията продължава. Да бяха дали оставката си и да се свършва. Сега ще преразпределят /откраднат/ каквото могат и толкова. Не е препоръка.
    Пак ще е голямо крадене

Коментар

• На съм техничар, но както писах по рано агонията продължава. Да бяха дали оставката си и да се свършва. Сега ще преразпределят /откраднат/ каквото могат и толкова. Не е препоръка.

Коментар

• Софиксчо потъна под 580 на техничарчетата нещо говори ли им това?

Коментар

• Не че има значение, но оставих само хим и 4es. И преди това имах кеш, но ще се чака.
          Всъщност колко ще се чака?

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            Уважавам редовно вторите !
            Ей това е приказка, виж как се разбрахме с 2 думи
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Онакиев, ти кого уважаваш повече - този, който си продава гласа, или този, който си продава г*за?

Не че има значение, просто стана хубава рима
              Да, но също така е актуална тема.
              Първото го криминализираха, а за второто искат да ни задължат.

Коментар

Онакиев, ти кого уважаваш повече - този, който си продава гласа, или този, който си продава г*за?

Уважавам редовно вторите !
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Тони ще ми интересно как ще завърши сесита...
                  Че в понеделник купувачите може да не са на ринга... или на доста по ниски позиции...
                  А може и да бъркам....
                  Монти,
                  оставам с впечатление, че си разпродал, та да те питам всичко ли или си остави Петрол, Гагарин и Енерго продажби.
                  Ако искаш пиши на лично.
                  Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                    По тази схема и без избори се ръсят партиите - посещават публични домове, където парите отиват при честни труженички, а не при такива, които си продават гласа!
                    При ткава соц. политика борсичката винаги ще има достатъчно сделки само в едната посока

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15%

Мисля, че трябва да сменяме правителствата по-честичко. Хем партийките ще се изръсват за купени гласове /най-социалната им политика/, хем нашата борсичка ще заприличва на нормална като брой сделки и волатилност
                      По тази схема и без избори се ръсят партиите - посещават публични домове, където парите отиват при честни труженички, а не при такива, които си продават гласа!
                      При ткава соц. политика борсичката винаги ще има достатъчно сделки само в едната посока
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15%

Мисля, че трябва да сменяме правителствата по-честичко. Хем партийките ще се изръсват за купени гласове /най-социалната им политика/, хем нашата борсичка ще заприличва на нормална като брой сделки и волатилност
                        не е зле като идея

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Вожде редиците окапват,загуби се нещо дисциплината.
                          Ами свърши им кеша сега ще си стоят в артии.

Коментар

Имам купени и на нисичко, и на височко . Важното е да си взема "моите" 15% мин, а това няма как да стане без движения и в двете посоки.
                            Точно така.Аз имам и артии и кеш.Квото дойде все ще го отиграя.Неизвестното е времето до печалбата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Няма лошо въпрос на стратегия.Значи ставаш за борсата.Смел си не те боли сърцето което е ок
                              Вожде редиците окапват,загуби се нещо дисциплината.

Коментар

• В новините се говори за отрицателни лихви, за нов заем вече гласуван - явно на много им се искат евтини акции. Нормално, но не това е начина!

Евтини акции ще има само при 100% ръст и тогава пак си купувайте евтино

Коментар

Working...
                                X