If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Агенцията за приватизация не е успяла да продаде нито едно от дружествата, включени в приоритетния й списък през миналата година. Това е довело до скромните постъпления от едва 3.7 млн. лв. "Виновни" за малкия брой сключени сделки са ресорните министерства, които са се отказали от продажбата на част от фирмите, както и липсата на инвеститори. Това е записано в годишния отчет на ведомството на Емил Караниколов за 2013 г., който бе внесен в Народното събрание. Ведомството се отчита със 7 продажби, а приходите от тях са 2.3% от предвидените постъпления. Приходи от сделки се чакаха от продажбата на фирмите "Адис", "Аудиовидео Орфей", "Българска фондова борса - София", "Централен депозитар", "ВМТ Орбита", "Военно издателство" и "Свободна зона - Свиленград", но нито една от тези сделки не е станала факт.
Източник: Сега
А защо взимате за база 2007-ма, а не 97-ма или 57-ма, примерно ? Нито един индекс не е паднал под нивата от които е стартирал. Включително и Софикс, почва от 100 пункта, а през 2007-2008 стига до 300.
Четох за някакъв китаец който през 70-те години си купил няколко стотин акции на Беркшир Хетауей за около 400 долара едната и все още не е продал и една. Представяте ли си каква психика трябва да имаш да купиш нещото за 400 долара то да стане 10 000 ти да не продадеш, да стане 50 000 ти да не продадеш, да стане 170 000 пак да не продадеш. Идва 2007-ма пада под 100 000 ти пак държиш и не продаваш. Последно като ги гледах бяха 180 000 долара, сега вече не знам колко са.
И моето мнение е като на колегата, че който държи акции печели. Твърдя, че докрая на живота ни няма да видем цени БФБ като през 2007-2008.
А защо взимате за база 2007-ма, а не 97-ма или 57-ма, примерно ? Нито един индекс не е паднал под нивата от които е стартирал. Включително и Софикс, почва от 100 пункта, а през 2007-2008 стига до 300.
Четох за някакъв китаец който през 70-те години си купил няколко стотин акции на Беркшир Хетауей за около 400 долара едната и все още не е продал и една. Представяте ли си каква психика трябва да имаш да купиш нещото за 400 долара то да стане 10 000 ти да не продадеш, да стане 50 000 ти да не продадеш, да стане 170 000 пак да не продадеш. Идва 2007-ма пада под 100 000 ти пак държиш и не продаваш. Последно като ги гледах бяха 180 000 долара, сега вече не знам колко са.
И моето мнение е като на колегата, че който държи акции печели. Твърдя, че докрая на живота ни няма да видем цени БФБ като през 2007-2008.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Няма да е финансова а криза на реалните активи. Най-силно ще пострадат суровините и слабо развитите държава изнасящи непреработени продукти.
стига смешки....
ти чуваш ли се какво говориш....
няма да е криза на хартииките а на храната и енергоносителите....
само че обратно на твоето виждане..
няма да ги има....
Ей, големи спорове тука, голямо нещо, пък няма нито продавачи, нито купувачи
Ами нали това обяснявам аз. Купувачите бъркат като събарят цените с 10-20% за да си купели, и няма как да чакат от това продавачи.
Ако искат наистина да купуват - а те ще трябва да купуват рано или късно - трябва да вдигнат цените с поне 100% и тогава да се надяват някой да се излъже
смешни и неверни твърдения, всяко изречение ама всяко тук е невярно - и е жалко че никой не ги опровергава в такъв форум
кой беше минФин по време на най големият спад 85% на Софикс - окт 2007 до март 2009?..един дето до последно твърдеше че "криза няма, то това е финансова криза само на западния свят"...
А не беше ли ,финансова криза само за западния свят.....
Добре де като ще има бум ,фъш и хаг ти какво тъсиш на борсата.Върви продавай
сладолед за какъв чеп са ти тези акции те без това ще се бумнат.Или всички
тролове работите в един и същи офис единият като се умори другият поема щафетата
с нови сили.
не бе човек аз не съм трол и таз борса я обичам ,като дете ми е от 1994 съм тука,
просто мнението си казвам
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
бсп управлява кога е бичи тренда а всяка друга партия кога е мечи.така че направи си сметката ако не е бсп какво те чака.не че нещо зависи от нас.така е заложено от брюксел така става.ти да не мислиш че боко и станишев знаят какво следва.казва им се в последния момент какво да правят те иначе щяха милиардери да станат от фондови операции на нашия пазар
смешни и неверни твърдения, всяко изречение ама всяко тук е невярно - и е жалко че никой не ги опровергава в такъв форум
кой беше минФин по време на най големият спад 85% на Софикс - окт 2007 до март 2009?..един дето до последно твърдеше че "криза няма, то това е финансова криза само на западния свят"...
Но аз казвам че не низходящ цикъл А ПАДАНЕ ЩЕ ИМА бум и фъъъъшшш
Добре де като ще има бум ,фъш и хаг ти какво тъсиш на борсата.Върви продавай
сладолед за какъв чеп са ти тези акции те без това ще се бумнат.Или всички
тролове работите в един и същи офис единият като се умори другият поема щафетата
с нови сили.
Коментар