IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    има ли оптимисти
    то това е нещо , като в оня виц...
    В претъпкан автобус..
    жена пита:
    има ли кавалери....
    и отговора.
    Кавалери има ,но места няма....

Коментар

• има ли оптимисти

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
        Хубаво , казахте се мнението , чухме го , но молбата ми е да не ми го плискате постоянно .
        защо ли..
        В момента има аукцион само при Енемонката...

Коментар

• Хубаво , казахте се мнението , чухме го , но молбата ми е да не ми го плискате постоянно .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            купувай ....
            всеки си казва мнението......
            Аз не съм виновен ,че си пълен с акции и правиш вербална подкрепа на борсата и някакво имагенирно рали ...
            Цитата ,не е твой а мой .. а беше ПФ купуваха ,когато имаше едри парчета ,после по 100 акции ,няма да стоят на гюме.... а като не стоят на гюме ще има и рязки спадове ....
            И аз имам ,но не съм глупак.....
            Аз не питах теб, ама както и да е. Явно си се припознал в горния цитат.

Никой не те обвинява в нищо (за нищо не си виновен) и никаква подкрепа не правя на борсата. Все ми е тая, просто отчитам промяна на настроенията.

Не мога да разбера защо тръгна така агресивно да се обясняваш, ама както и да е.
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              купувай ....
              Аз не съм виновен ,че си пълен с акции и правиш вербална подкрепа на борсата и някакво имагенирно рали ...
              Цитата ,не е твой а мой .. а беше ПФ купуваха ,когато имаше едри парчета ,после по 100 акции ,няма да стоят на гюме.... а като не стоят на гюме ще има и рязки спадове ....
              Защо всеки, който продаде се смята за умник .... или за не глупак
              Аман от коплексари
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Аз съм пълен с скции уважаеми, но на 500-600 пункта може при политическа и икономическа нестабилност да клатим година или две..Защо не питаш хора от бизнеса как са фирмите им и смятат ли да инвестират..Както ти каза Монти всеки си казва мнението, а само троловете не приемат чуждото мнение..

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                  Киро, като гледам преди 1 седмица сантимента беше ужасен спад (да не цитирам имена сега), след това стана на "спад ама след малко, като спрат да се подкрепят акциите от пенсионните фондове, ще видите вие" (цитата е мой по спомен), сега гледам от спад няма и помен и се говори за летаргия...
                  купувай ....

Коментар

• Киро, като гледам преди 1 седмица сантимента беше ужасен спад (да не цитирам имена сега), след това стана на "спад ама след малко, като спрат да се подкрепят акциите от пенсионните фондове, ще видите вие" (цитата е мой по спомен), сега гледам от спад няма и помен и се говори за летаргия...
                    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Влизаме в изборна спирала,да видим дали оттук насетне, Икономиката и Борсата няма задълго да изпаднат в летаргия

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        То един оптимизъм тук .......
                        Какъв оптимизъм като няма кеш

Коментар

• То един оптимизъм тук .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                            Говоря и пиша провокиран от теб. И ти се хващаш, като го правиш и сега.
                            А за прогнозата ми- бас на 20 000 лв. ? Дау 20 000 пункта до 2020 г. Дакс 15 000 пункта пак дотогва . Отиваме при нотариус и заверяваме декларация, договори или какво там е необходимо. Съгласен ?
                            Басове до 2020 не ме кефят, несъгласен съм. Всъщност за Дау цифрата е доста по-скоро постижима, но до 2020 може и да ти изиграе някой номер.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Момчета, оставете я тая работа с чалгата, все пак тук е финансов форум, а не музикален!
                              А и за какво въобще се дракате като е повече от ясно, че нито Хайърсъзов ще прослуша чалга, нито Жорето ще я спре! Мисля по това спор няма

Купете нещо, продайте нещо, че съвсем заспахме..............
                              Още се чудят как да дисконтират артиите
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Момчета, оставете я тая работа с чалгата, все пак тук е финансов форум, а не музикален!
                                А и за какво въобще се дракате като е повече от ясно, че нито Хайърсъзов ще прослуша чалга, нито Жорето ще я спре! Мисля по това спор няма

Купете нещо, продайте нещо, че съвсем заспахме..............
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X