IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Напротив, книгите са си ок, също както и интерпретацията.
    След предсрочните избори , следва да пипнат кредитния рейтинг...кога беше датата....

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      Увеличава се пасива на банките , а оттам и актива .

Интересни книжки четеш , но не ги интерпретираш правилно , или подценяваш аудиторията .
      Напротив, книгите са си ок, също както и интерпретацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        братле на 26 юни ще имаш уникалната възможност да накупиш каквото си искаш на промоция,повярвай ми.поне така ми говорят звездите
        Имаш предвид края на 6есечието когато ПФ подпират и помпат?

Коментар

Ръстът се получава когато растят кредитите. Ръста на депозитите е всъщност лоша новина за растежа.
          Увеличава се пасива на банките , а оттам и актива .

Интересни книжки четеш , но не ги интерпретираш правилно , или подценяваш аудиторията .

Коментар

• Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнение
            Такива корекции вече няма да има!
            братле на 26 юни ще имаш уникалната възможност да накупиш каквото си искаш на промоция,повярвай ми.поне така ми говорят звездите

Коментар

Ръстът се получава когато растят кредитите. Ръста на депозитите е всъщност лоша новина за растежа.
              Лоша новина за растежа краткосрочно и много добра средносрочно.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Това пък защо, ще ги спирате от продажба ли?
                Щото не предизвика исканата от тях паника. Аз обяснявах, че това няма как да стане. В момента никой разумен не иска да продава акциите си, а всеки разумен с кеш иска да вземе мерки да диверсифицира и да влезе в позиция.

Коментар

Сигурен съм до дотолкова, доколкото че ще има отново силен икономически бизнес цикъл като тоя от 2006-2007. И той сега започва. Виж нарастването на депозитната маса на рекордни нива - нима не мисли, че хората спестяват за да държат парите си цял живот в банка. Скоро и в БГ ще се отприщи потребление и цикъла ще се смени от дефлационен в инфлационен.

А дотогава за всеки продал ФОСТАТА

Коментар

които продадоха, не могат да си върнат обратно акциите
                    Това пък защо, ще ги спирате от продажба ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
                      Хм, нещата не вървят на добре! Поредният ден на червено.
                      Червен ти е задника! И не вървят на добре, щото които продадоха, не могат да си върнат обратно акциите

Коментар

• Хм, нещата не вървят на добре! Поредният ден на червено.

Коментар

Няма как да си сигурен в това
                          Сигурен съм до дотолкова, доколкото че ще има отново силен икономически бизнес цикъл като тоя от 2006-2007. И той сега започва. Виж нарастването на депозитната маса на рекордни нива - нима не мисли, че хората спестяват за да държат парите си цял живот в банка. Скоро и в БГ ще се отприщи потребление и цикъла ще се смени от дефлационен в инфлационен.

А дотогава за всеки продал ФОСТАТА

Коментар

Пуснах в инвестора и каквото се получи.

http://www.investor.bg/companies/rating
                            Равния, не ги смятай така, моля те. Достатъчно ми беше да видя как Атерата е паднала с 18% за месец............
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

К
                              Това ще се случи с много компании на БФБ.
                              Няма как да си сигурен в това

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Коментаторите тук са оптимистите, ако не бяха коментатори щяха да купуват и да вдигат цените
                                Аз съм инвеститор

Коментар

Working...
                                X