IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Правиш грешно допускане и затова тълкуваш грешно фактите.
    Сега приеми, че това са не една а две групи спекуланти - едните са по-успешни ..... горе-долу 20% за два дена
    Протоколче ,като ти следя постовете ,смятам че си го много закъсал ,но не смееш да продадеш ,защото ще инкасираш голяма загуба....
    Ако погледнеш днешния ден... трябваше да има качване във всички позиции с по 10, 12 %...
    Качването е мижаво...фондовете ги няма..
    Да се надяваме ,че ще участват поне в преоценките....но нещо ми говори ,че ще минат и те в нелегалност ..кой знае и на тях къде им е к еша.....
    Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
      Чудя се защо трябваше да купуват като обезумели, като след някой ден пак ще разпродават най-вероятно
      Правиш грешно допускане и затова тълкуваш грешно фактите.
      Сега приеми, че това са не една а две групи спекуланти - едните са по-успешни ..... горе-долу 20% за два дена
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Чудя се защо трябваше да купуват като обезумели, като след някой ден пак ще разпродават най-вероятно
        Важното е да сме в играта , нема значение дали купуваме или продаваме .

Ма как да ти обясня като няма да разбереш

Коментар

Е, че нали трябва да имат какво да продават, все пак...
          Пък и най-важно е да има търговия, ликвидност!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
            Свърши екшъна за днес май. Навъртяхме 3 мил. оборот, който купил - купил, който продал- продал.

Коментар

• харесва ми, че още от понеделник възстановихме оптимизма, аз обаче ще поизчакам още известно време преди да правя добавки..

Коментар

• [QUOTE=vinkel;1059650370]
                Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                За днес може и да е така,но всичко предстои.Нещо се е задало и трополи по пътя....

Гаки , гледай какви неща правел фотошопа , човек да не повярва

http://www.prekrasna.bg/vij-cecka-ca...-po-mlada/1-6/

Без да съм некрофил ми се прииска да я зърна наяве тая гърла от снимката
                Цецка да си сложи това списание в рамка, че и като се е родила не е изглеждала така ...
                Тия направо са се оляли...

Коментар

• [QUOTE=Gaki;1059650341]За днес може и да е така,но всичко предстои.Нещо се е задало и трополи по пътя....

Гаки , гледай какви неща правел фотошопа , човек да не повярва

http://www.prekrasna.bg/vij-cecka-ca...-po-mlada/1-6/

Без да съм некрофил ми се прииска да я зърна наяве тая гърла от снимката
                  Last edited by vinkel; 23.06.2014, 13:47.

Коментар

• Така е, съгласен съм с теб, но такива моменти когато изведнъж всичко умре са ми много противни.

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                      Свърши екшъна за днес май. Навъртяхме 3 мил. оборот, който купил - купил, който продал- продал.
                      За днес може и да е така,но всичко предстои.Нещо се е задало и трополи по пътя....

Коментар

• Свърши екшъна за днес май. Навъртяхме 3 мил. оборот, който купил - купил, който продал- продал.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Бетата ми е 1.59

Ти си направи сметка как се движа
                          Нито една бета няма да ти покаже кога чалмите ще пикират връз Белата Къща .

Иначе бетата си е бета .

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Това със смятането на риска е бошлаф работа.. тръгнат ли нещата надолу, квото и да си смятал, все тая.. може да направиш справка с не един голям фонд или банка на запад по реме на кризата от 2008
                            Не е така. Въпросът е че риска наистина трябва да е много добре диверсифициран. По инструменти, валути, пазари. Реално човек да си смята бети за индивидуални акции е безсмислено, но да си смята бети за портфейла или за части от портфейла си е доста добре, а ако работи с ливъридж си е задължително.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                              Жоре що се занимаваш с капиталови пазари, като не си наясно с базисни неща. Трябва първо да знаеш как да си сметнеш рисковете, евентуалната доходност, да хваниш пулса на пазара, защото има много психология и тогава да се хвърляш в битка с капиталовите пазари, още повече с привлечени средства.
                              Ми искам да се науча. Всъщонст истината е че ми изпаднаха едни пари, и вариантите бяха депозит или акции. Избрах акции, но не да купувам и продавам всеки ден и да гледам бетата, фибоначито и прочие. Просто купувам и след няколко години продавам. Бай енд холд май му викате. И към момента съм доволен - за 7 месеца на БФБ 20% доходност, без да броя дивидентите които чакам, и без да гледам платформата всяка секунда. Ако бях ги сложил на депозит...5%
                              Поздрави и успех!
                              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                                Жоре що се занимаваш с капиталови пазари, като не си наясно с базисни неща. Трябва първо да знаеш как да си сметнеш рисковете, евентуалната доходност, да хваниш пулса на пазара, защото има много психология и тогава да се хвърляш в битка с капиталовите пазари, още повече с привлечени средства.
                                Това със смятането на риска е бошлаф работа.. тръгнат ли нещата надолу, квото и да си смятал, все тая.. може да направиш справка с не един голям фонд или банка на запад по реме на кризата от 2008

Коментар

Working...
                                X