Казват,че борсата отразявала бъдещи събития?!?Та в този ред на мисли ,какво ли предстои да се случва в тази държавичка?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеОтново оптимистичен старт на деня
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВ момента някой се изживява като Сорос с Англия преди много години, но този някой не е Сорос, а и света е различен и по-глобален! Лошото е, че Сорос го е правил за собствена сметка и при неуспех е щял да плати от джоба си, а нашенеца просто разполага с държавата! Той няма да успее, но за съжаление няма и да си плати - това е моето мнение за така "драматичната"ситуация в БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАз не давам песимистични прогнози. Аз се опитвам да си обясня защо ни отпускат кредит при ниска лихва, въпреки понижения ни кредитен рейтинг.
А иначе имам доста акции по няколко позиции, които не продадох от лакомия.
Само че напоследък се навъдиха на борсата много "играчи". Все успешни и все на ЪП разчитат. То е ясно, че печалби има при ЪП, ама май много станаха маймуните на клона. Време е за спад, за да могат доста от тях да си загубят печалбите и да го дават малко по-яваш. Какви бяха тези ръстове от 100% при положение че световната стагнация продължава?нищо тук не е препоръка за покупко продажба------и най важното което показа за пореден път новината за 3те милиарда от вчера-------новините следват графиките не обратно.това е от пантерката за начало днес .не ми се сърдете че мисля по различен начин от вас
...успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРавния, коментирай моля те постовете на съратника ти в песимистичните прогнози - Гигов...... Аз се отказвам, но ти сигурно ще може да защитиш тезата
Аз не давам песимистични прогнози. Аз се опитвам да си обясня защо ни отпускат кредит при ниска лихва, въпреки понижения ни кредитен рейтинг.
А иначе имам доста акции по няколко позиции, които не продадох от лакомия.
Само че напоследък се навъдиха на борсата много "играчи". Все успешни и все на ЪП разчитат. То е ясно, че печалби има при ЪП, ама май много станаха маймуните на клона. Време е за спад, за да могат доста от тях да си загубят печалбите и да го дават малко по-яваш. Какви бяха тези ръстове от 100% при положение че световната стагнация продължава?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
В момента някой се изживява като Сорос с Англия преди много години, но този някой не е Сорос, а и света е различен и по-глобален! Лошото е, че Сорос го е правил за собствена сметка и при неуспех е щял да плати от джоба си, а нашенеца просто разполага с държавата! Той няма да успее, но за съжаление няма и да си плати - това е моето мнение за така "драматичната"ситуация в БГ.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениегледайте световното и си пипайте оная работаНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар