IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Казват,че борсата отразявала бъдещи събития?!?Та в този ред на мисли ,какво ли предстои да се случва в тази държавичка?

Коментар

• Направо някой си ни изнасили, ако не са репа - за мен поне има нещо гнило в Дания.
      Нищо лично!

Коментар

• Явно някой не се е наспал. Вече ровим сериозно под дъното

Та в коя точка казвахте, че се намираме?

Коментар

• 500?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Отново оптимистичен старт на деня
            Вече искам сесията да приключва

Коментар

• на ccb днес е за последно падането мошета

Коментар

• Отново оптимистичен старт на деня

Коментар

• Tова е абсурдно!!!!

Само в БГ КОЧИНАТА!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    В момента някой се изживява като Сорос с Англия преди много години, но този някой не е Сорос, а и света е различен и по-глобален! Лошото е, че Сорос го е правил за собствена сметка и при неуспех е щял да плати от джоба си, а нашенеца просто разполага с държавата! Той няма да успее, но за съжаление няма и да си плати - това е моето мнение за така "драматичната" ситуация в БГ.
                    Най-лошото е, че никой не пита кой е той. Ако това се размине без последствия на държавно ниво, предполагам, че няма какво да се направи повече за България..

Коментар

• Така закупените дърва са вече на сушина в задния двор.Ще чета темата Оптимизъм на БФБ !!?цяла зима на споКОЙствие ,при това оптимистично.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Аз не давам песимистични прогнози. Аз се опитвам да си обясня защо ни отпускат кредит при ниска лихва, въпреки понижения ни кредитен рейтинг.
                        А иначе имам доста акции по няколко позиции, които не продадох от лакомия.

Само че напоследък се навъдиха на борсата много "играчи". Все успешни и все на ЪП разчитат. То е ясно, че печалби има при ЪП, ама май много станаха маймуните на клона. Време е за спад, за да могат доста от тях да си загубят печалбите и да го дават малко по-яваш. Какви бяха тези ръстове от 100% при положение че световната стагнация продължава?
                        е не е трудно да се досетим защо се случват тези неща в тази последователност.първо се пусна слух че нещата с ктб не са наред сурнаха борсата с 7-8 % изведнъж и шефа на бнб излезе и каза абе не продавайте не е зле.продължи да си пада лека полека до вчера и изведнъж нови 5-6% и хоп новинка чуждите инвеститори казали имаме доверие в българия ---демек не продавайте още има път за надолу.и каква е равносметката до момента----от 615-620 софикс сега сме 525.сами си правете извода кога ще ви кажат че е време за продаване.е да ви се похваля на 600 софикс си бях разтоварил без да ги слушам тези мишки какво ще ми дават акъл.то тоз акъл се дава за сметка на парите ви.но има още вода да се излива---щом казват спокойно нищо тук не е препоръка за покупко продажба------и най важното което показа за пореден път новината за 3те милиарда от вчера-------новините следват графиките не обратно.това е от пантерката за начало днес .не ми се сърдете че мисля по различен начин от вас...успех на всички

Коментар

• колега до сега играчорите на 5 минутка тука са изчистени. незнам за какъв клон говориш и много за ъп . народа е разпродал . има си лоши новини има си фалити . че кой ще държи акции. лоша е работата . страхххххххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Равния, коментирай моля те постовете на съратника ти в песимистичните прогнози - Гигов...... Аз се отказвам, но ти сигурно ще може да защитиш тезата

Аз не давам песимистични прогнози. Аз се опитвам да си обясня защо ни отпускат кредит при ниска лихва, въпреки понижения ни кредитен рейтинг.
                            А иначе имам доста акции по няколко позиции, които не продадох от лакомия.

Само че напоследък се навъдиха на борсата много "играчи". Все успешни и все на ЪП разчитат. То е ясно, че печалби има при ЪП, ама май много станаха маймуните на клона. Време е за спад, за да могат доста от тях да си загубят печалбите и да го дават малко по-яваш. Какви бяха тези ръстове от 100% при положение че световната стагнация продължава?
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• В момента някой се изживява като Сорос с Англия преди много години, но този някой не е Сорос, а и света е различен и по-глобален! Лошото е, че Сорос го е правил за собствена сметка и при неуспех е щял да плати от джоба си, а нашенеца просто разполага с държавата! Той няма да успее, но за съжаление няма и да си плати - това е моето мнение за така "драматичната" ситуация в БГ.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                                гледайте световното и си пипайте оная работа
                                Предимно това правая
                                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Working...
                                X