IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес накъде сме?

Коментар

• цел 17000 дами и господа на дау е вече факт.плана си върви ама знаете ли какво следва от тук насетне----------събота и неделя ще ви се обясни.моето време и това на нашето братство идва

Коментар

• http://www.investor.bg/evropa/334/a/...godini,175335/

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
          Здравейте,

Интересува ме дали някъде има систематизиран дивидентен календар за тази година по емисии и дати ..?
          http://www.csd-bg.bg/index.php?menu=divident

http://www.infostock.bg/infostock/control/calendar

http://bse-sofia.bg/?page=News&uniqi..._ID=45&SECNUM=

Коментар

• http://banks.dir.bg/2014/07/01/news16966360.html

Коментар

• Здравейте,

Интересува ме дали някъде има систематизиран дивидентен календар за тази година по емисии и дати ..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнение
                Ами на една пенсия как се живее бре братко?
                С ОББАМ от началото на годината си докарах едни 20 пенсии, но този месец малко ги изпуснах нещата
                така е и аз съм пенсионер да видим какво ще ми е увеличението този месец .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Бат Петре а ти що се заиграваш с договорни фондове на твоята възраст ?
                  Ами на една пенсия как се живее бре братко?
                  С ОББАМ от началото на годината си докарах едни 20 пенсии, но този месец малко ги изпуснах нещата

Коментар

Благодаря все пак! Може Батя To be so kind!
                    Бат Петре а ти що се заиграваш с договорни фондове на твоята възраст ?

Коментар

За репо сделки става въпрос бат Петре ама това най-добре ще ти го обясни Батя.Той е вещ в тая област.Питай него той наскоро сключва такива.
                      Благодаря все пак! Може Батя To be so kind!

Коментар

Здравей червенолики братко,
                        аз за съжаление, въпреки напредналата си възраст не го изучих този мурафет,
                        който вие показвате на борсата.Следя нещата доколкото мога щото чат пат се заигравам с някои договорни фондове. Би ли ме светнал какво звере е това РЕП
                        За репо сделки става въпрос бат Петре ама това най-добре ще ти го обясни Батя.Той е вещ в тая област.Питай него той наскоро сключва такива.

Коментар

Ами нормално е с възрзстните хора.Интересно ми е че се е набил изглежда яко тук дето дава по умерна дходност а не там където традиционно прави хубави движения.Ама нормално ако е свършил кеша а страха за нови репа е голям.
                          Здравей червенолики братко,
                          аз за съжаление, въпреки напредналата си възраст не го изучих този мурафет,
                          който вие показвате на борсата.Следя нещата доколкото мога щото чат пат се заигравам с някои договорни фондове. Би ли ме светнал какво звере е това РЕП

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                            Ти вместо да задаваш глупави въпроси се стегни малко, че Ташунко те разби по доходност !!!
                            Той Софиксчо е още много крехък.Има още много хляб да изяде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                              Ти вместо да задаваш глупави въпроси се стегни малко, че Ташунко те разби по доходност !!!
                              Тая не може да стане НИКОГА

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                Само не мога да вдяна как може да сте толкова продажни да искате софикс или която е да е българска акция да пада.баси мизерниците.я питайте хамериканците пускат ли къси на дау.майтап бе.мухахааа
                                Да бе кви хора.Мръсни гадове продажни Хихихихихи!!!

Коментар

Working...
                                X