IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
    Кажи за кого Тролиш бе????Ти направи яки пачки от това,ама за кого???Дай и на нас да Тролим,че да си върнем някой лев загубен от акциите.
    Аз съм свободен човек.Правя пари само за себе си.Просто имам дарба да усещам кога ще падне пазара и използвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Днес след сесията анализирахме ситуацията с Великият дух.Според него посоката на пазара лека полека ще е надолу.Ще му се доверя отново.
      Кажи за кого Тролиш бе????Ти направи яки пачки от това,ама за кого???Дай и на нас да Тролим,че да си върнем някой лев загубен от акциите.

Коментар

• Днес след сесията анализирахме ситуацията с Великият дух.Според него посоката на пазара лека полека ще е надолу.Ще му се доверя отново.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
          По принцип е подходящо да се купува в спокоен пазар. Особен за дългосрочно влизане, с по-големи обеми.
          Абе май най добре е на сринал се пазар да се купува ако ме питаш мен.

Коментар

• По принцип е подходящо да се купува в спокоен пазар. Особен за дългосрочно влизане, с по-големи обеми.
            Last edited by ПИЧ; 02.07.2014, 16:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от taurus Разгледай мнение
              Ташунко недей така, не е свършила сесията още, предстои акуцион. Сега ще се напъне някой съфорумец и ще изкара SOFIX-а на + с 200-300 лв.
              Голямото напъване води до голямо насиране.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Забелязвам невиждан интусиазъм за покупки което обикновено води до логичната посока надолу по пързалката.
                Ташунко недей така, не е свършила сесията още, предстои акуцион. Сега ще се напъне някой съфорумец и ще изкара SOFIX-а на + с 200-300 лв.

Коментар

• Забелязвам невиждан интусиазъм за покупки което обикновено води до логичната посока надолу по пързалката.

Коментар

• Най-после Орешареца казал че ще подава оставка - http://frognews.bg/news_72472
                    Евалла, най-сетне ............

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                      Гооооооооооооооооооолямо БЛАГОДАРЯ!

Поздрави и успех!
                      Голямо удоволствие е, да се срещат форумци като Пончо (наблюдението ми не е от сега). И аз му благодаря за отделеното време във форума

Коментар

• Гооооооооооооооооооолямо БЛАГОДАРЯ!

Поздрави и успех!

Коментар

• Момчета и момичета, оптимисти, за последните два дни на "невиждан ръст" не е изтъргуван и половината обем от петък. Това, че част от продалите, се страхуват да не изпуснат влака (с неизвестна дестинация) и сега се връщат в позициите си с още по-голям страх и съмнение, затвърждавайки статуса си на донори, лично за мен съвсем не е сигнал, че е време за розовите очила. Но пък нищо не пречи да изпадате в екстаз и да се отдавате на крайни настроения както нагоре, така и надоле. Колкото повече емоции, толкова по-добре за пазара. Не е препоръка.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1290142
                          Last edited by taurus; 02.07.2014, 11:19.

Коментар

• Каквото и да се случи запомнете, че клавиатурите ви не са виновни за нищо !
                            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                              Със сърфа и по вълните нагоре
                              Направо с кайт

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Днес накъде сме?
                                Със сърфа и по вълните нагоре

Коментар

Working...
                                X