Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРазбира се , че трябва смело да се набабаниш там.Как иначе с 30 процента репа ще направиш хиляди проценти, когато Краси завладее Космоса
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРазбира се , че трябва смело да се набабаниш там.Как иначе с 30 процента репа ще направиш хиляди проценти, когато Краси завладее Космоса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, да не си взела и ти 30 процента репа и да чакаш голями печалби при ГербТова за репата е далавера на батката, не съм го въвело аз.
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПрецаканке, ами ако е продажби Костов какви хубави направи за по 1 долар.Нали тогава намазаха и твоите Бож и Захар
.не знам те какви лисици са , ама инвеститорите разпродадоха и избягаха
Кире какво ще кажеш за свилозаджийския космонавт - заслужава ли си риска да се набабани човек тамНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеСериозно питам. Явно съм аджемия - не споря за това. Всички сме тук за да се учим.
Мишо Бирата - да.
Оставката на ББ - нарочно я подаде, щото ако не беше я подал, щяха да го изядат жив...
Протестите срещу Орешарски бяха всъщност протести срещу Пеевски - оттам тръгнаха нещата.
Не споря коя партия е по-добре, за мен всички са еднакви. Но както едните крадат и другите също крадат - не виждам защо при едните борсата да пада, а при други да се качва. Нито едно от двете правителства не е направило кой знае колко нещо по-добро за бизнеса. Нито ББ, нито Серго-Местан и т.н.
Във всички случаи ако имаш бизнес и не си дружка с управляващата партия - ядеш бахура. Независимо дали това е ГЕРБ или БСП.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Да си довърша мисълта за бизнеса и партиите на власт:
Същото както едно време в темата на Трейс разни лица се правеха на много вещи и казваха как сега Бойко като паднел от власт Трейс щели да духат супата и едва ли не да не видят поръчка и да фалират.... Е видя се, че и при едните и при другите те си печелят поръчки.
Същата аналогия прилагам и за пазара като цяло (колкото и да е образно казано това мислене и генерализиращо), но като аналогия разбирате накъде бия.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеСериозно питам. Явно съм аджемия - не споря за това. Всички сме тук за да се учим.
Мишо Бирата - да.
Оставката на ББ - нарочно я подаде, щото ако не беше я подал, щяха да го изядат жив...
Протестите срещу Орешарски бяха всъщност протести срещу Пеевски - оттам тръгнаха нещата.
Не споря коя партия е по-добре, за мен всички са еднакви. Но както едните крадат и другите също крадат - не виждам защо при едните борсата да пада, а при други да се качва. Нито едно от двете правителства не е направило кой знае колко нещо по-добро за бизнеса. Нито ББ, нито Серго-Местан и т.н.
Във всички случаи ако имаш бизнес и не си дружка с управляващата партия - ядеш бахура. Независимо дали това е ГЕРБ или БСП.
ГЕРБ пречат, атакуват чужди бизнеси, прокарват откровено вредни лобистки закони само за да заграбят нещо си. В същото време скапват икономиката защото са тотално неграмотни. А БСП и да крадат знаят какво трябва да правят.
що се отнася до средата в България като цяло са еднакви. но що се отнася до бизнеса и до борсата ГЕРБ е откровено зло, БСП - не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАйдееееееееее пак се почна!вечерна проверка
Батката налице ли еНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАбе ти сериозно ли питаш?.. Или си много наивен или си пълен аджамия на БФБ. Хайде да ти дам задача - извади си една 5 годишна графика на индексите, след което нанеси на нея по дати на графиката важни случки през годините - от рода на - запис Мишо Бирата, почват протести, оставка на ББ, протести срещу Орешарски и може и да прогледнеш
Мишо Бирата - да.
Във всички случаи ако имаш бизнес и не си дружка с управляващата партия - ядеш бахура. Независимо дали това е ГЕРБ или БСП.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКире, недей така де. Ако не са разбирали от борси, как така продадоха през борсата булгартабак, дяловете на евн, чез и т.н Ти не гледай че се правят на умрели лисици, разбират те, ами според ситуацията и далаверата. Виж че и Велчев се оказа в комбина с руската втб за булгартабак, а никиту с меком пък беше много яка олелия
Коментар
Коментар