If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И си прав и не си.Пак БСП ще ни управляват,но този път без задължителните
коалиционни партньори и средния пръст на тоя или оня,иначе за какво бе
тази дандания напоследък.
и си прав и не си.да бсп пак ще ни управляват но винаги ще са в коалиция с някоя патерица по възможност най компроментирана.все пак нали трябва да е нестабилност
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
то нищо няма и да се промени-------все такова ще е.най первезното в цялата работа е че имено олигарсите са в бсп,но по тяхно управление има позитиви за хората и бизнеса.играта е като доброто и лошото ченге---------едното ти взема другото ти го връща.ей такава ще е и за напред.някоя партия ще я избираме за да сме стабилни тя ще ни краде-----после социалистите се връщат на власт всяват несигурност и връщат откраднатото от тях.ЕЙ ТАКА ЩЕ СЕ ВЪРТИ КОЛЕЛОТО И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ ОСВЕН АКО ЕВРО СЪЮЗА НЕ РЕШИ ДРУГО--
И си прав и не си.Пак БСП ще ни управляват,но този път без задължителните
коалиционни партньори и средния пръст на тоя или оня,иначе за какво бе
тази дандания напоследък.
то нищо няма и да се промени-------все такова ще е.най первезното в цялата работа е че имено олигарсите са в бсп,но по тяхно управление има позитиви за хората и бизнеса.играта е като доброто и лошото ченге---------едното ти взема другото ти го връща.ей такава ще е и за напред.някоя партия ще я избираме за да сме стабилни тя ще ни краде-----после социалистите се връщат на власт всяват несигурност и връщат откраднатото от тях.ЕЙ ТАКА ЩЕ СЕ ВЪРТИ КОЛЕЛОТО И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ ОСВЕН АКО ЕВРО СЪЮЗА НЕ РЕШИ ДРУГО--
Хахахаха, 70 000 излезли спонтанно във Варна да протестират срещу надписани едва ли не от ББ сметки за ток, пък видиш ли на нормалните хора, които излязоха да протестират срещу гнусната (не се сещам за друго определение) клика, наречена правителство Станишев-Доган били платени...
да във варна излязоха нали и аз съм от варна мой за какво да се базикам.да хората излязоха заради сметките си за ток ти явно си бил някаде дето или е нямало комуникации или си бил извън България и не си се вълнувал.да палиха се хора,да малко преувеличих за това че са били платени и протестите против бсп и дпс ама за какво излязоха да протестират--------заради пеевски и така преспаха хората с тази простотия пеевски че те гладните и жадните забравиха че по трудно се живее с малко пари много сметка за ток отколкото с пеевски.ама такава е пропагандата и сега няма да има пеевски ама ще има огромни сметки за ток ,по ниски заплати,и не си прав че какво можел да направи бойко-------бсп как направиха сметките ми за ток паднаха от 120 лева на 50-60.това говори че две намаления с общо 6-7 % не могат да съборят така яко сметките за ток.тука говорим за яка кражба и надписване по времето на герб, а сега си плащаме реално.но малко време остава.хора стягайте се за тежка зима ако герб вземат властта без коалиция с бсп,но ако управляват заедно ни чакат светли времена
Хахахаха, 70 000 излезли спонтанно във Варна да протестират срещу надписани едва ли не от ББ сметки за ток, пък видиш ли на нормалните хора, които излязоха да протестират срещу гнусната (не се сещам за друго определение) клика, наречена правителство Станишев-Доган били платени...
Моля модератора да не ме трие а да спре борисовия трол ,който се гаври със смъртта на самозапалилите и загиналите хора във Варна..... и който и налази темите във борсата...за да защищава ГЕРБ...
и като допълнение към последния ми коментар------да ми се казва че е нестабилност защото платили на някакви да протестират пред народното събрание ама накрая кеша взе да свършва и те хората за какво да протестират.,,докато при супер стабилноста запалени хора всекидневно имаше.аз съм от варна и спонтанно 70 000 излязоха заради така стабилното управление на герб и така евтиния ток като сметките не стига че тока бе супер вдигнат ами и сметките бяха от порядака на 150-200 лева абсолютен обир от енерго дружествата под контрола на герб които супер стабилно управляваше страната.същите герб допуснаха половината ни поляни да се нахвърлят слънчевите панели или забравихме за тях.пак супер стабилност -------мизерия след мизерия.ама така е------чакат ни когти времена ако герб вземат властта------той човека си обеща че първо ще вдигне тока с 40-50% до края на годината (днес шефа на дкевр каза че няма да е необходимо повече от 2-3 процента до края на годината)...и гругото което обеща е че нищо друго не обещава------щял да бъде честен с народа си и затова си признавал че само тока яко нагоре и нищо друго.Е евала че е честен ама за какво са ни хора дето нищо няма да правят------то и ром най прост и необразован да сложим това нищо и той може да го прави
1. ББ като сдаде властта през февруари борсата също падаше.
2. Пеевски като се опитаха да го назначат и имаше протести всеки ден борсата също падаше.
3. БСП/ДПС като подадоха оставка борсата също падаше.
4. Като спряха еврофондовете борсата също падаше.
5. Като направиха мазалото с КТБ борсата пак падаше.
6. Като направиха мазалото с Фибанк борсата пак падаше.
Извода е един: борсата не се влияе от това дали БСП или ГЕРБ са на власт. Борсата се влияе от несигурността в страната (политическа и икономическа).
Не съм нито за ГЕРБ, нито за БСП, нито за която и да е партия. (да уточня)...
само точка1 ти е правилна и ще поясня защо.1-да падаше...2-пълна грешка борсата започна да катери като от 300-отиде на 620 за една година управление както го казваш ти несигурност и протести.явно несигурността за теб и за мен е благодат за акциите.3---да прав си като стана ясно че ще сдават бяхме на 620 и тя потегли надолу след тази( стабилизираща новина ).4----те вече бяха обявили че ще сдават оставка преди това.5 и 6 ---също след обявената готовност за предсрочни избори от бсп.Братле безпартиен съм ама това са фактите.борсата ни катери при несигурност и и се такова майката при стабилност.сам си прави сметката какво ни трябва за да ти се качат акциите,да ти падне тока,да ти скочат заплатите,да ти падне пенсионната възраст за пенсиониране,да увеличат майчинските,за второ дете да плащат по 600 първоначална,1год и 6 месеца вместо 2 години за изчисление на майчинските и така и все по време на пустата несигурност.........Ами аз искам несигурност за да живея добре а не супер стабилност и всичко дето го изброих на обратно.
2. Пеевски като се опитаха да го назначат и имаше протести всеки ден борсата също падаше.
Извода е един: борсата не се влияе от това дали БСП или ГЕРБ са на власт. Борсата се влияе от несигурността в страната (политическа и икономическа).
А кога успя да се качи с 320 пункта ....
като те чета ,вече около нулата трябва да е ...
Точно така се нарича ...несигурност от мутрата борисоФ...който вече четири години се доказа като негоден да управлява....
Това твоето е друг вид несигурност... несигурността на държавния чиновник...при липса на постоянна професионална администрация...няма много общо с несигурността на капиталовите пазари...
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
мой защо нашата борса все пада откакто обявиха че ще подават оставка -----навън борсите стана 2-3 седмици пишат връх след връх.борсата ни защо не приема като положителна новина че пеевски и станишев ще си ходят.моля те обоснови се.не би ли следвало ако е хубаво че ще си ходят да катери борсата.хайде отговори моля те че тези дни тука с едни гербери все ги питам следния въпрос-------Защо да е герб а не някой друга партия,и повярвайте хора ни един дето съм питал не ми е отговорил.все отговарят за да не е бсп,а какво предлагате ги питам като програма --------пак тишина и мъгла.Е затова и борсата ще пада няма как.но все пак отговори ми защо борсата ни не катери при избухващи външни пазари и новина че уж най лошото управление си отива
Моето обяснение е следното:
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар