IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Точно това имах предвид, когато казвах, че изборите ще разрешат проблема на борсата. В момента всички отчитат най-черния за тях сценарий. След изборите една част ще останат разочаровани и извън пазара, но други ще се върнат. Както и да завършат несигурността ще изчезне и това ще подкрепи пазара. В момента всеки има собствен най-черен сценарий и се съобразява с него. След изборите остава само един сценарий. Списъка с разочаровани рязко ще намалее.
    В момента борсата отчита падането на правителството ,черния сценарии с борисоф ще го отчита есента.....ако се върне...... заедно с дпс.......ЗАЩОТО РЕФОРМАТОРИТЕ НЯМА ДА СТИГНАТ ,АКО ИЗОБЩО ВЛЕЗНАТ В НС......

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз поне до като не стане ясно правителството след изборите не мисля да вкарвам пукнат лев на БФБ. Нямам намерение да хабя нерви заради нашите политици.
      Точно това имах предвид, когато казвах, че изборите ще разрешат проблема на борсата. В момента всички отчитат най-черния за тях сценарий. След изборите една част ще останат разочаровани и извън пазара, но други ще се върнат. Както и да завършат несигурността ще изчезне и това ще подкрепи пазара. В момента всеки има собствен най-черен сценарий и се съобразява с него. След изборите остава само един сценарий. Списъка с разочаровани рязко ще намалее.

Коментар

Кога Бойко е избирал нещо трудно - няма такава картина. Винаги е бил страхлив политик и винаги се е движил по най-малкото съпротивление. И след изборите ще направи същото нещо.

Аз поне до като не стане ясно правителството след изборите не мисля да вкарвам пукнат лев на БФБ. Нямам намерение да хабя нерви заради нашите политици.
        Страхлив политик ли ? ЕЙ патологичен случай... толкова си обеден в мнението си чак пращиш от простотия най вече. хаахаах
        Недей пак с празните си приказки да се опитваш да анализираш ,смешно е.
        И какво щял да направи след изборите... Равно тъпие, измисли нещо валидно и фактически издържано, тия неща са пак омаскаряване.... много умно,...

Като ти гледам изявите май си голям фен на Орешарски, и ти викаше срещу ГЕРБ да падат и ти викаше за високите сметки. Е сега къде си, виж какъв погром за 1 година от твоето викане, ужас...
        Last edited by FlashTrade; 04.07.2014, 08:36.

Коментар

• Допивам си пиенето и гледам вече станало днес.Ама днес пак е петък.Ще затягаме ли пак коланите за пързалката или ще поемем глътка въздух.

Коментар

ГЕРБ ще управляват със сигурност. Ще имат право на избор. Коалиция с Реформаторския блок означава остър конфликт с ДПС. Това е много трудна ситуация, предвид позициите им в съдебната власт и медиите. Другото решение е някаква прикрита форма на коалиция с ДПС, защото откритата би унищожила ГЕРБ за кратък период от време. До момента решаваха ДПС сега избора ще е на ГЕРБ. Няма да им е лесно. Всеки избор носи краткосрочни и дългосрочни заплахи. Надявам се да изберат трудния път.
            Кога Бойко е избирал нещо трудно - няма такава картина. Винаги е бил страхлив политик и винаги се е движил по най-малкото съпротивление. И след изборите ще направи същото нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
              Ще ни строи ли пак пътища БМБ.Ще хапваме ли постна пица.Ще има ли пак череши на БФБ
              Ето поредния меко казан простоват типаж... Ти през целият си живот само жълти вестници ли си чел, нещо ?????? хахахаха

Ами виж пътищата са много по важни отколкото ти смята малката главичка...
              Постна пица, АМИ ТИ В ОКОТО НА КРИЗАТА, КОЯТО НЕ НИ ЗАСЯГАЛА СПОРЕД СТАНИШКО, КАКВО ИСКАШ ДА ПРАВЯТ, ДА ПЛАЩАТ НА БСП ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ ЛИ??????
              МАЙ НЯКОЙ РАБОТИ НЕ СТЕ ГИ МИСЛИЛИ ХИЧ, АМА ХИЧ.

Човека е прав за пазара на череши, то да не сме в Русия, каквото каже държавата и ПУТИН ТОВА ДА СТАВА... включително и на борсата ... там са негови олигарсите, сами няма как да оцелеят, горките те.
              Какво стана с тия освен банковата криза ни сервираха и не продажба на БФБ, което е загуба пак с години на развитието ни >. Това разбираш ли го въобще или/?????

Коментар

• Ще ни строи ли пак пътища БМБ.Ще хапваме ли постна пица.Ще има ли пак череши на БФБ

Коментар

Към момента Бойко дава индикации че ще управлява с ДПС и по-всичко изглежда че е в добри отношения с Пеевски. При всички положения ГЕРБ + ДПС ще имат достатъчно гласове за формиране на правителство, ако се запазят резултатите от евро изборите.

Та този сценарии как ви се вижда. Некадърност и мафия или по-скоро мафии на едно място. Прекрасна ситуация за растеж на пазара, ГЕРБ го удря отгоре с некадърна икономическа политика, ДПС го краде отдолу с корупция, шуробаджащина и "усповяване" на пари и от нашите данъци и от европейските.

Изобщо не мисля че изборите ще решат проблема, но могат наистина сериозно да го задълбочат.
                  Еха леко елементарно, но все пак някакъв вид анализ, хахаха ужас..
                  ГЕРБ не виждам как ще управлява с някои друг, за това ще се борят, поне ти го казват.
                  Герб нямат некадърна икономическа политика, това че ти не я разбираш не значи, че бюджета от +8 млрд лв. уж при тройната коалиция, до изхарчването им през ГЕРБ, това са пълни глупости....
                  Плюс това не е се знае Бсп дали въобще, ще паднат от власт.. Много са богати вече, виждаш последните седмици..

Да тази криза е и заради Доган и заради ДПС и БСП, пълни малоумници ...
                  Всякакви интерпретации са възможни...

Коментар

• ГЕРБ ще управляват със сигурност. Ще имат право на избор. Коалиция с Реформаторския блок означава остър конфликт с ДПС. Това е много трудна ситуация, предвид позициите им в съдебната власт и медиите. Другото решение е някаква прикрита форма на коалиция с ДПС, защото откритата би унищожила ГЕРБ за кратък период от време. До момента решаваха ДПС сега избора ще е на ГЕРБ. Няма да им е лесно. Всеки избор носи краткосрочни и дългосрочни заплахи. Надявам се да изберат трудния път.

Коментар

Спорвете ви какво е добро и какво е лошо за пазара са леко странни. Няма по-лоша ситуация от текущата. Всяко окончателно решение на кризата ще бъде за добре. Част от спекулантите се страхуват от ГЕРБ, други изпитват ужас от БКП-ДПС-ДС-КГБ. В момента всички отчитат най-черния за тях сценарий. Разрешаването на кризата по-какъвто и да е вариант ще доведе до оптимизъм в единия лагер. В момента и двата лагера се страхуват и са песимистични. Така погледнато бързите избори ще разрешат проблема на борсата. Някой трябва да изнесе трупа на правителството от политическата сцена. Колкото по-бързо толкова по-добре.
                      Лично за мен единственият нормален политически субект в България е Плевнелиев. Реформаторският блок с някои забележки също може да се причисли към читавите. Предвид реалностите за мен най-добрия сценарий е управление на Бойко с реформаторски и президентски юзди. Самостоятелно управление на ГЕРБ не е добро. Сегашното управление е ужасно, да не ползвам думата катастрофално. За по-малко от година постави под съмнение устоите на държавата. Тя беше изградена върху идеята за членство в ЕС, НАТО, стабилни банки и валутен борд. В момента всички институции и фундаментални идеи са унищожени и заменени от мафиотска група открито овладяла държавата. Това повече не може да продължава.
                      Да бе, чакай ако искаш ти 5 октомври, за евентуални избори... тия са много подмолни и продажни, до тогава има много време, Софикс падна точно до началото на ръста от декември/януари за три дена. До тая дата има доста време... а и нали уж ще трябва да отрази бъдещите положителни развития тук и на България в ЕС, така че .....

Но да не забравяме, че Орешарски казва питайте партиите по някои въпроси, значи не е политическа фигура или какво точно е????
                      Много удобно 1 година яко широбадж и корупция, сега изведнъж ха Питайте партиите, е след това как мислите има ли държава или колективната отговорност на БСП пак е на лице. Това какъв геноцид е знаете ли, директно продиктуван от какво от едни зад кулисите.... А те са тези и който спряха това правителство, явно.Нали БСП искаше да строй против ЕС нормите, а те са яко вода, вятър и слънце. Това не го ли помните беше преди няколко седмици...?????? Вижте Местан какво казва по въпроса в гугъл.
                      И още много неща, дето ако ги изброя, ще ви стане лошо...

Коментар

• Към момента Бойко дава индикации че ще управлява с ДПС и по-всичко изглежда че е в добри отношения с Пеевски. При всички положения ГЕРБ + ДПС ще имат достатъчно гласове за формиране на правителство, ако се запазят резултатите от евро изборите.

Та този сценарии как ви се вижда. Некадърност и мафия или по-скоро мафии на едно място. Прекрасна ситуация за растеж на пазара, ГЕРБ го удря отгоре с некадърна икономическа политика, ДПС го краде отдолу с корупция, шуробаджащина и "усповяване" на пари и от нашите данъци и от европейските.

Изобщо не мисля че изборите ще решат проблема, но могат наистина сериозно да го задълбочат.

Коментар

• Спорвете ви какво е добро и какво е лошо за пазара са леко странни. Няма по-лоша ситуация от текущата. Всяко окончателно решение на кризата ще бъде за добре. Част от спекулантите се страхуват от ГЕРБ, други изпитват ужас от БКП-ДПС-ДС-КГБ. В момента всички отчитат най-черния за тях сценарий. Разрешаването на кризата по-какъвто и да е вариант ще доведе до оптимизъм в единия лагер. В момента и двата лагера се страхуват и са песимистични. Така погледнато бързите избори ще разрешат проблема на борсата. Някой трябва да изнесе трупа на правителството от политическата сцена. Колкото по-бързо толкова по-добре.
                          Лично за мен единственият нормален политически субект в България е Плевнелиев. Реформаторският блок с някои забележки също може да се причисли към читавите. Предвид реалностите за мен най-добрия сценарий е управление на Бойко с реформаторски и президентски юзди. Самостоятелно управление на ГЕРБ не е добро. Сегашното управление е ужасно, да не ползвам думата катастрофално. За по-малко от година постави под съмнение устоите на държавата. Тя беше изградена върху идеята за членство в ЕС, НАТО, стабилни банки и валутен борд. В момента всички институции и фундаментални идеи са унищожени и заменени от мафиотска група открито овладяла държавата. Това повече не може да продължава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Моля модератора да не ме трие а да спре борисовия трол ,който се гаври със смъртта на самозапалилите и загиналите хора във Варна..... и който и налази темите във борсата...за да защищава ГЕРБ...
                            Монти уважавам мнението ти и затова че си доста от преди мену на БФБ и разбираш повече нещата, но според мен в този случай не си прав.
                            Във всяка икономика във света има цикличност от върхове до спадове за период от около 7г. Просто за мое съжаление в България когато има ръст на икономиката на управление са комунистите, а когато има криза управляват десните партии. Според мен следващия пик на икономиката ни трябва да е през 2017г и комунягите много искаха тогава да са на власт и да обясняват как при тях всичко е идеално, но за съжаление нещата не им се подреждат както трябва. В момента в който има политическа стабилност в България без значение кой е на власт ще има икономически подем, така че няма да има никакво влияние за БФБ.
                            За мое съжаление всеки път като са на власт БСП се спират еврофондовете и аз трябва да чакам да има стабилност за да мога да си получа парите от ЕС. Този път също ще трябва да изчакам до есента, защото на тея комуняги пак им спряха Еврофондовете.

Не е препоръка просто изразявам мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Фолкаджия,това с падането от 120 на 50-60 ми дойде в повече!!!Губиш ме като слушател!!!Ма ние не ядем доматето с колците!!!
                              тя твоята работа е като на феновете на АТАКА.Европа пълна с ценности ,задоволство и какво ли не ама не нали имало гейове значи русия трябва да ги мачка.то понякога да си кон с капаци и от 100 казани истини една да ви се стори недотам вярна и значи всичко е лъжа.казвам ти това което е.то тогава имаше и хора които показваха фактурите си от вилите с по 200-300 лева на месец при условие че ги е нямало ......ама какво да се прави така ще е всичко се забравя.после питаш кои е предложил Делян Пеевски.въпроса е не кой .....а ЗАЩО------за да може по бързо да забравите това което ни набиха и на негово място да ни занимават с нещо странично--------и хоп ето ти си примера--------даже и спомен нямаш защо Бойко подаде оставка и кои и защо му я искаше тогава.Ама няма значение то колелото се върти и ми е все тая дали ми вярваш.Е стабилността се задава и софикс 450-480 и той мога да се обзаложа че следващото правителство ще е на герб и бсп,но дотогава както казах 450-480.ей тогава ще се накефя на всички дето обичате бате бойко и мило и драго давате само и само да не е бсп във властта и със две ръце ще гласувате за това и сте готови за бой с противниците му и като направят коалиция във името на народа и ще умра от смях. те активистите на атака се кълняха във сидеров и проклинаха дпс,гласуваха за него а той в името на народа прегърна дпс. хахахахахаах СМЕЕЕЕЕЕЕХ.е вас феновете на герб ви чака същото

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                да във варна излязоха нали и аз съм от варна мой за какво да се базикам.да хората излязоха заради сметките си за ток ти явно си бил някаде дето или е нямало комуникации или си бил извън България и не си се вълнувал.да палиха се хора,да малко преувеличих за това че са били платени и протестите против бсп и дпс ама за какво излязоха да протестират--------заради пеевски и така преспаха хората с тази простотия пеевски че те гладните и жадните забравиха че по трудно се живее с малко пари много сметка за ток отколкото с пеевски.ама такава е пропагандата и сега няма да има пеевски ама ще има огромни сметки за ток ,по ниски заплати,и не си прав че какво можел да направи бойко-------бсп как направиха сметките ми за ток паднаха от 120 лева на 50-60.това говори че две намаления с общо 6-7 % не могат да съборят така яко сметките за ток.тука говорим за яка кражба и надписване по времето на герб, а сега си плащаме реално.но малко време остава.хора стягайте се за тежка зима ако герб вземат властта без коалиция с бсп,но ако управляват заедно ни чакат светли времена
                                Фолкаджия,това с падането от 120 на 50-60 ми дойде в повече!!!Губиш ме като слушател!!!Ма ние не ядем доматето с колците!!!

Коментар

Working...
                                X