IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    ей атакист.стига с тази индустриализация.видяхме какво беше като имахме индустриализация------------режим на тока,за кола чакахме с години,и чакахме по упашки като малоумни.да не говорим че благодарение на тази наща индустриализация всеки втори сега мре от тумори ,и поне още 30 години ще е така.аз предпочитам евро заплата и китайски внос на безценица.
    O'Хенри го е казал отдавна:
    По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен.

Само дето "здравите и богатите" имат индустрия. А ние копаме домати вечер за да си докараме някакво препитание.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
      Скивай сега, с политика трябва да се занимават хора с много пари. Друг вариант не е възможен в днешно време. Това е задължително условие, иначе нямаш достъп до медии.

Казваш че....Има няколко малки партии с много смислени програми,...добре, но ако тези партии не намерят начин идеите им да достигнат до широкия избирател...съществуването им е напразно. Много често такива партии са от хора с малко повече пари от обикновения човек, живота им е скучен, и решават да си поиграят на политика. Те самите знаят, че без сериозен достъп до медии, нямат никакъв шанс.
      Очевидно е, че в България и такива хора с много пари не трябва да се занимават с политика. Резултатът от това е навсякъде около нас. Трябва са де занимават подходящите хора с необходимото богатство в главата, не в банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
        Алтернативата на сегашните малоумници не са само реформаторите. Има няколко малки партии с много смислени програми, ама хората си знаят само рефрматори та реформатори.
        Скивай сега, с политика трябва да се занимават хора с много пари. Друг вариант не е възможен в днешно време. Това е задължително условие, иначе нямаш достъп до медии.

Казваш че....Има няколко малки партии с много смислени програми,...добре, но ако тези партии не намерят начин идеите им да достигнат до широкия избирател...съществуването им е напразно. Много често такива партии са от хора с малко повече пари от обикновения човек, живота им е скучен, и решават да си поиграят на политика. Те самите знаят, че без сериозен достъп до медии, нямат никакъв шанс.

Коментар

• Днес в три Гришо, а в шест германците. Не ми е до борса въобще.

Коментар

ей атакист.стига с тази индустриализация.видяхме какво беше като имахме индустриализация------------режим на тока,за кола чакахме с години,и чакахме по упашки като малоумни.да не говорим че благодарение на тази наща индустриализация всеки втори сега мре от тумори ,и поне още 30 години ще е така.аз предпочитам евро заплата и китайски внос на безценица.
            Пантеро тебе вятър те вее на бяла кобила.

Коментар

дай боже стабилно правителство,аз повече от всички това искам .дано герб сами достигнат поне 42-43%.и като сумират и разпределят под бариерата и да отидат на пълно мнозинство.подчертавам не съм гербер.......
              На мен ми се струва, че най-добре би било ако някой все пак държи юзди на Бойко - т.е. ако ще управлява, това да бъде в коалиция. Мисля, че реформаторите биха свършили това, ако се представят около и над резултатите си от европейските избори.
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Трябва да се посочи точната причина защо страната и икономиката не вървят.
                Реформи по нашенски означава съкращаване на работни места,повсеместна
                безработица и мизирия.В момента 80 процента от индустрията я няма и какво
                да не сме по -добре ? С тоз анемичен икономически ръст трудно ще се впишем в
                Европейското семейство.Да отворят книгите и да видят как Германия и Япония
                са се справили след голямата война или пример от Китай ,който за 20г чудеса
                направи.Стига с тоз скапан план РАН-ЪТ,който бавно и сигурно ни затрива.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Точно това имах предивд. Падането на правителството е черен сценарий само за теб и още няколко човека. Другите се доволно от такъв развой. Проблема е, че правителството нито пада нито е на власт. Падне ли аз и много други ще сме доволни. Остане ли ти ще си доволен. Сега всички сме недоволни. Гледайки мненията на Батя. Той би искал тези да си ходят и портфейла му тежи, колкото на 20 Монтита. Идеята е, че ни трябва яснота. Всяка яснота ще удовлетвори някой от лагерите и борсата ще скочи. Сега ВСИЧКИ са недоволни.
                  Мислех си, че партията майка плаща на троловете от собствените си пари а се оказа, че ги назначава за държавни чиновници с дневна норма политически постове във форумите. После се чудим защо икономиката ни не върви.
                  дай боже стабилно правителство,аз повече от всички това искам .дано герб сами достигнат поне 42-43%.и като сумират и разпределят под бариерата и да отидат на пълно мнозинство.подчертавам не съм гербер.......

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                    И за мен падането на ТОВА правителство е добра новина
                    Трябва да се посочи точната причина защо страната и икономиката не вървят.
                    Реформи по нашенски означава съкращаване на работни места,повсеместна
                    безработица и мизирия.В момента 80 процента от индустрията я няма и какво
                    да не сме по -добре ? С тоз анемичен икономически ръст трудно ще се впишем в
                    Европейското семейство.Да отворят книгите и да видят как Германия и Япония
                    са се справили след голямата война или пример от Китай ,който за 20г чудеса
                    направи.Стига с тоз скапан план РАН-ЪТ,който бавно и сигурно ни затрива.

Коментар

• То следващото няма да е по-добро

Коментар

• И за мен падането на ТОВА правителство е добра новина

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          В момента борсата отчита падането на правителството ,черния сценарии с борисоф ще го отчита есента.....ако се върне...... заедно с дпс.......ЗАЩОТО РЕФОРМАТОРИТЕ НЯМА ДА СТИГНАТ ,АКО ИЗОБЩО ВЛЕЗНАТ В НС......
                          Точно това имах предивд. Падането на правителството е черен сценарий само за теб и още няколко човека. Другите се доволно от такъв развой. Проблема е, че правителството нито пада нито е на власт. Падне ли аз и много други ще сме доволни. Остане ли ти ще си доволен. Сега всички сме недоволни. Гледайки мненията на Батя. Той би искал тези да си ходят и портфейла му тежи, колкото на 20 Монтита. Идеята е, че ни трябва яснота. Всяка яснота ще удовлетвори някой от лагерите и борсата ще скочи. Сега ВСИЧКИ са недоволни.
                          Мислех си, че партията майка плаща на троловете от собствените си пари а се оказа, че ги назначава за държавни чиновници с дневна норма политически постове във форумите. После се чудим защо икономиката ни не върви.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Точно това имах предвид, когато казвах, че изборите ще разрешат проблема на борсата. В момента всички отчитат най-черния за тях сценарий. След изборите една част ще останат разочаровани и извън пазара, но други ще се върнат. Както и да завършат несигурността ще изчезне и това ще подкрепи пазара. В момента всеки има собствен най-черен сценарий и се съобразява с него. След изборите остава само един сценарий. Списъка с разочаровани рязко ще намалее.
                            да дано дойдат сигурни времена че тогава не на 450-480 а на 250 ще пазаря.ще видим.но дано е нещо стабилно--примерно герб и реформаторите и да не им трябва друг

Коментар

В момента борсата отчита падането на правителството ,черния сценарии с борисоф ще го отчита есента.....ако се върне...... заедно с дпс.......ЗАЩОТО РЕФОРМАТОРИТЕ НЯМА ДА СТИГНАТ ,АКО ИЗОБЩО ВЛЕЗНАТ В НС......
                              Алтернативата на сегашните малоумници не са само реформаторите. Има няколко малки партии с много смислени програми, ама хората си знаят само рефрматори та реформатори. Проблема е че уж всички много се интересуват, четат, намират информация онлайн и уж не допускат телевизиите да ги манипулират, а реално партиите без телевизионно време и жълтина около тях, никой не ги знае.

Коментар

И какво като дойде нов парламент и правителсво,основите като не
                                стават сградата рано или късно ще рухне ,а ние се самозаблуждаваме днес,утре
                                на кукуво лято.

Коментар

Working...
                                X