IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Очаква се голямата пратка с тикви и кратуни и Борсата пада
    Хихихи Кире да нямаш предвид пратката донори за борсичката.

Коментар

• Очаква се голямата пратка с тикви и кратуни и Борсата пада

Коментар

• абе защо сме на минус-------нали целия свят гарантира за България....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Батя за терминала има време, а сега пази репата да не гръмнат
          Оффф това с репата наистина много кофти.Доста хора подведе възходящия тренд.И да пази и да не пази като тръгне пазара надолу нищо не може да се направи.Играя си само с мои пари и не ми трябват репа.

Коментар

• Батя за терминала има време, а сега пази репата да не гръмнат

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              Батя, ти май като Джоко Росич си отявлен идеалист и мазохист!!!
              +1

Коментар

• Хич не е лесно да тръгнеш към терминала.Иска се много смелост и вяра защото там дето е уредено и подредено никой не те чака с хляб и сол и не ти подава торба с пари да си харчиш ей така за кеф.Нито пък те настаняват в къща с изглед към морето и басейни отпред Факт е обаче че тия детоуж отишли на подреденото вкараха в България пари повече от БВП.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Мда, тъжна картинка е т.нар. ни "политически елит". И аз виждам като единствена що годе разумна и оптимистична алтернатива добър резултат на изборите за РБ, които да бъдат силен коректор в едно управление с ГЕРБ. Какво обаче ще роди на изборите този народ, който с кИбапчета и кюфтета и лъжи за "таблети за всеки от сърце", докара на Бареков по-висок резултат от реформаторите... Ще видим, надеждата умира последна
                  Терминалите са опция само за слабаците... най е лесно да отидеш на метеното и подреденото на другите... както каза при Слави, великия Джоко Росич... лека му пръст!
                  Батя, ти май като Джоко Росич си отявлен идеалист и мазохист!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    равновесие е прав.

точно седях и си мислех какво оптимистично може да има за бизнеса и борсата в едно потенциално завръщане на Бащицатата на власт и кохоратата му недоучили калинки начело със спеца по пазара (на череши) Горанов...

Бойко е ясен, но за мене най-трагичното е до там, че като се заговори за финанси думата взимат хорат като Данчо Ментата (ДПС), Р. Гечев (БСП), Менда и Горанов (ГЕРБ)... Волен,Бареков и сие са виждали финансит само на снимка....

не знам...единственият шанс да се почуствам оптимист е ако следващото управление не е ГЕРБ еднолично или с ДПС, а коалиция ГЕРБ-РБ ... дето се вика по-малкото зло...

Другата опция е следващото правителство да е на националното съгласие експертен кабинет назначен от президента + гласуван от НС + жесток контрол от страна на медии, интернет общност и граждански организации.... но това е Химера по нашите ширини.
                    Мда, тъжна картинка е т.нар. ни "политически елит". И аз виждам като единствена що годе разумна и оптимистична алтернатива добър резултат на изборите за РБ, които да бъдат силен коректор в едно управление с ГЕРБ. Какво обаче ще роди на изборите този народ, който с кИбапчета и кюфтета и лъжи за "таблети за всеки от сърце", докара на Бареков по-висок резултат от реформаторите... Ще видим, надеждата умира последна
                    Терминалите са опция само за слабаците... най е лесно да отидеш на метеното и подреденото на другите... както каза при Слави, великия Джоко Росич... лека му пръст!

Коментар

• Цял уикенд не припарвах до новини и за понеделник сутрин тази гигантска простотия на нашите супер скапани политици - включително и некадърника Искров направо дойде като електрошок.

Ако дори съм предполагал че БНБ може да са ама толкова тотално некадърни и изобщо нямаше да се чувствам спокойно когато стана напечено за ПИБ. А аз през цялото време тъна в блажено спокойствие че нищо особено всъщност не се случва.

Коментар

• За съжаление мисля че е време да хващаме Терминал -2.
                        Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Още щом почна да пищи за МВФ именно това го задраска тотално, дори и някога да ми е бил в съзнанието. Готов да мине през трупове и руини да управлява, ама какво ще остане да управлява и как ще подвие опашка е друга тема.
                        Берта, чии медии по-точно?
                        Сещаш се, че е риторичен въпроса за медийната среда у нас, ако не броим 5-10 блогъри едва ли не и тук-таме някой разследващ журналист.

Коментар

• Колкото повече чета за това как БНБ, ГЕРБ и ДПС са мислили да "спасят" банките толкова по-ужасен съм. Ръководството на БНБ очевидно е много, ама много зле - тези трябва да ги уволнят всичките - от локален проблем с една банка, без никаква опасност за борда тези ИДИОТИ - съвсем съзнателно ги наричам така - са щели напълно да разбият целия банков сектор - това което всъщност трябва да пазят.

А безотговорното отношение на ГЕРБ - които нямат ментален капацитет да управляват и будка за вестници, но са тръгнали да дават акъл за управление на държава е наистина плашещ.

Коментар

• ПИБ се стабилизира но като гледам цената днес мисля че пазара отчита евентуалните загуби от атаките.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              той и Орешарски БЕШЕ голям икономист ама сега е ПОДЛОГА!
                              За мен е подлога още в момента в който се е навил да си плюе на аворитета като измекярства на националните предатели дпс, и някои от бсп.
                              Трябва да си уникално безмозъчен, за да си мислиш, че с такива плужеци като дпс и бсп ще изкараш мандат от 4 г. И то като си повече от наясно (като специалист), че обръча им от фирми е взел грандомански размери и противоречията са неминуеми. Чудех му се на акъла на Орешарски още тогава - за мен тр. да си много глупав да направиш това което той направи - в раздиращо се от противоречия общество, изправено пред неотложни реформи, да си даде задника да бъде употребен по безхаберен начин - просто му се чудех на акъла или да е бил прекалено амбициозен, но за мен си остава глупав човек, да се държи на някакви голи словесни споразумения при управляващо малцинство и да е на косъм всеки ден като удавник да изтърве сламката .... Жалко е да си оставиш уменията, квалификацията и т.н. да бъдат дискредитирани от шайка людоеди (политици). Има си приказка - "изложи се като кифладжия" - предполагам че дори и в професионалните кръгове най-вероятно с това ще го помнят.
                              Извън всичката тази помия, която ни залива в последно време, ми се иска да пожелая сърдечно успех на всички играчи, които сме на бфб
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Бойко за да управлява е готов да създава банкова паника, да заплашва спестяванията на всички българи. Човек който може да жертва цялата стабилностт на банковата система за да стои начело просто не трябва да стои начело.
                                Още щом почна да пищи за МВФ именно това го задраска тотално, дори и някога да ми е бил в съзнанието. Готов да мине през трупове и руини да управлява, ама какво ще остане да управлява и как ще подвие опашка е друга тема.
                                Берта, чии медии по-точно?
                                Сещаш се, че е риторичен въпроса за медийната среда у нас, ако не броим 5-10 блогъри едва ли не и тук-таме някой разследващ журналист.

Коментар

Working...
                                X