IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
    Питали Ротшилд - ако не се лъжа - ама може и да е някой друг от тези първите милионери. Та питали го как се печели от борсата и той им отговорил "Много лесно, не влизаш твърде рано и не излизаш твърде късно"
    Баш Ротшилд няма да е бил..

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Хм, това май си е бягане след стадото...
      Ако това са правилата на инвестирането за които ми говориш... без мен!
      Питали Ротшилд - ако не се лъжа - ама може и да е някой друг от тези първите милионери. Та питали го как се печели от борсата и той им отговорил "Много лесно, не влизаш твърде рано и не излизаш твърде късно"

Коментар

Все още съм мечка. Щъ видим това сега бикове ли са или просто телета и тогава ше решим.
        по ми приличат на оФце......
        купуват избирателно и гледат дали има навалица преди тях.....

Коментар

Все още съм мечка. Щъ видим това сега бикове ли са или просто телета и тогава ше решим.
          Хм, това май си е бягане след стадото...
          Ако това са правилата на инвестирането за които ми говориш... без мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Последно бик или мечка си ?

Коментар

Що, то аз мога да съм 5 дена бик и следващите 5 дена да съм мечка. А понякога е въпрос на часове
              Последно бик или мечка си ?

Коментар

Я не се размеквай!
                Какво ще прави мечия отбор без теб в редиците си
                Що, то аз мога да съм 5 дена бик и следващите 5 дена да съм мечка. А понякога е въпрос на часове

Коментар

Е, то инвестирането ако беше точна наука.. един як комп и правиш милиарди
                  13 г. на пазара и към 6 200% ръст на капитала ми нашепват че се справям не зле... А може би просто съм адския късметлия...
                  Има си нормални правила, които не е хубаво човек да нарушава. Но в края на краищата си рискуваш твои пари, така че нищо лошо.

Коментар

Добре, оборота се позасили, още два, три дена така и може и аз да стана оптимист
                    Я не се размеквай!
                    Какво ще прави мечия отбор без теб в редиците си

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                      А аз си чакам тука Софикс 460...

Вече няма да слушам Ташунко и Монти.
                      Приятел ти не само че не слушаш ами и не гледаш.Не я наблюдаваш тая борса редовно.Къде бля кога беше паниката около КТБ и кажи речи стигнахме това твое заветно 460 .Що не купува тогава цкб и да си с едни бързи 27-28 %.Да не говорим за Зрънчо дето падна под 45 ст ако не се лъжа.Следене на борсата му е майка ама разбира се не всеки има време за това.

Коментар

Пазарите са непредсказуеми. Сега са на горе, след това надолу.

Не ти разбирам логиката, честно ти казвам. Разбирам хората които спекулират агресивно на БФБ, но на тях това им е между другото, не разчитат на тези пари. Но когато си изкарваш хляба от борса е съвсем различно нещо. За мен това което правиш е по-скоро хазарт отколкото спекула и определено няма нищо общо с инвестирането.
                        Е, то инвестирането ако беше точна наука.. един як комп и правиш милиарди
                        13 г. на пазара и към 6 200% ръст на капитала ми нашепват че се справям не зле... А може би просто съм адския късметлия...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Още два-три като вчера и днес и ще започне да те облива гореща през деня....
                          Е чак път толкова....
                          Се някой ще почерпи...от тези шитове....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            не ...
                            само на сън и то ме облива студена пот....
                            Още два-три като вчера и днес и ще започне да те облива гореща през деня....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Радвам се за теб...
                              Разкарвай всичко и купувай от групата, докато има.....
                              не ...
                              само на сън и то ме облива студена пот....
                              П.П. Гледам Зрънчо крета до 63....ако направи 65 бягай и не се обръщайна зад....
                              Last edited by Монти; 03.09.2014, 16:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Е сега нямам да ти казвам колко купих гагарин на 30 -35 и колко продадох след 20 дни на 50-52....сега ги купих пак на 40
                                Не исках да ти го казах но продадох тези 3 бройки за да кача цената......на 43.....имам стотици още....
                                Радвам се за теб...
                                Разкарвай всичко и купувай от групата, докато има.....

Коментар

Working...
                                X