Първоначално изпратено от ravnovеsie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХм, това май си е бягане след стадото...
Ако това са правилата на инвестирането за които ми говориш... без мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеВсе още съм мечка. Щъ видим това сега бикове ли са или просто телета и тогава ше решим.
купуват избирателно и гледат дали има навалица преди тях.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеВсе още съм мечка. Щъ видим това сега бикове ли са или просто телета и тогава ше решим.
Ако това са правилата на инвестирането за които ми говориш... без мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПоследно бик или мечка си ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеЩо, то аз мога да съм 5 дена бик и следващите 5 дена да съм мечка. А понякога е въпрос на часове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЯ не се размеквай!
Какво ще прави мечия отбор без теб в редиците си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕ, то инвестирането ако беше точна наука.. един як комп и правиш милиарди
13 г. на пазара и към 6 200% ръст на капитала ми нашепват че се справям не зле... А може би просто съм адския късметлия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеДобре, оборота се позасили, още два, три дена така и може и аз да стана оптимист
Какво ще прави мечия отбор без теб в редиците си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеА аз си чакам тука Софикс 460...
Вече няма да слушам Ташунко и Монти..Що не купува тогава цкб и да си с едни бързи 27-28 %.Да не говорим за Зрънчо дето падна под 45 ст ако не се лъжа.Следене на борсата му е майка ама разбира се не всеки има време за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеПазарите са непредсказуеми. Сега са на горе, след това надолу.
Не ти разбирам логиката, честно ти казвам. Разбирам хората които спекулират агресивно на БФБ, но на тях това им е между другото, не разчитат на тези пари. Но когато си изкарваш хляба от борса е съвсем различно нещо. За мен това което правиш е по-скоро хазарт отколкото спекула и определено няма нищо общо с инвестирането.
13 г. на пазара и към 6 200% ръст на капитала ми нашепват че се справям не зле... А може би просто съм адския късметлия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОще два-три като вчера и днес и ще започне да те облива гореща през деня....
Се някой ще почерпи...от тези шитове....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене ...
само на сън и то ме облива студена пот....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеРадвам се за теб...
Разкарвай всичко и купувай от групата, докато има.....
само на сън и то ме облива студена пот....
П.П. Гледам Зрънчо крета до 63....ако направи 65 бягай и не се обръщайна зад....Last edited by Монти; 03.09.2014, 16:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ сега нямам да ти казвам колко купих гагарин на 30 -35 и колко продадох след 20 дни на 50-52....сега ги купих пак на 40
Не исках да ти го казах но продадох тези 3 бройки за да кача цената......на 43.....имам стотици още....
Разкарвай всичко и купувай от групата, докато има.....
Коментар
Коментар