IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    При всяко качване се увеличава бройката на доволните от печалбанта и след това следва от поне седмица....тишина....
    На тази цена съм продал ХИМ прив. преди 7 месеца......а вие днес я празнувате като голем прогрес.....
    Смех.....
    Ми ше я празнувам, като съм купил няколко тона на 1.67 лв. що да не празнувам

Голяма си балалайка
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Има си термин - мюре
      Без лоши чувства

ИЧ НЕ СЪМ ТИ ДРУГАР - по скоро черешар , ама и от ТЯХ не съм

Коментар

Има си термин - мюре
        Без лоши чувства
        само че офците дето влезнаха днес и за мюре не стават.....
        за Зрънчо и 65 ст си има едно научно название....

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
          Тъй тъй... знам те аз тебе, добре, че има още балами дето си се връзват на приказките. Като се замисля, добре, че си ти да лъжеш ората, че и ние да намажем нещо покрай това.

С най-добри чувства.
          Има си термин - мюре
          Без лоши чувства
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Тъй тъй... знам те аз тебе, добре, че има още балами дето си се връзват на приказките. Като се замисля, добре, че си ти да лъжеш ората, че и ние да намажем нещо покрай това.

С най-добри чувства.
            При всяко качване се увеличава бройката на доволните от печалбанта и след това следва от поне седмица....тишина....
            На тази цена съм продал ХИМ прив. преди 7 месеца......а вие днес я празнувате като голем прогрес.....
            Смех.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Е оФцете ги стрижат септемри за да има топла вълна към НГ.....
              Следващото правителство ще бъде от 3 партии най малко......големо заглавие в централен ежедневник .. даже и черешарите ще бъдат кът. в новите командващи ....ще има и мистър 20 % ........
              П.П. Аз купувам за новия Софикс и преоценките на ПФ а не за октомври...

С най-добри чувства.
              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Аз само +8 800

добре, че не послушах Ташунко и Монти. (особено 2-рия)

Дето плаши ората със срив на БФБ, черешари и ББ-та, а в същото време тихичко и подло е пълнил кесийката с велпапе...
                Е оФцете ги стрижат септемри за да има топла вълна към НГ.....
                Следващото правителство ще бъде от 3 партии най малко......големо заглавие в централен ежедневник .. даже и черешарите ще бъдат кът. в новите командващи ....ще има и мистър 20 % ........
                П.П. Аз купувам за новия Софикс и преоценките на ПФ а не за октомври...

Коментар

Другари , не се замайвайте - крайната цел трябва да е сметка на + и в пари а не в акции
                  Аз също съм доста на +., но не съм продал и тия виртуални печалби не ги броя
                  Знам, така е... лафче да става.

Коментар

Аз само +8 800
                    Другари , не се замайвайте - крайната цел трябва да е сметка на + и в пари а не в акции
                    Аз също съм доста на +., но не съм продал и тия виртуални печалби не ги броя
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      Само днес 18 к ( 11 k от БФБ и 7 k от NYSE)
                      Ееее, голям си, евала! Да си ги харчиш със здраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        ДНЕС ПОРФЕЙЛА Е САМО С +3800 нагоре а от ночалото седмицата +10 000 точно
                        Е той е моят е яко нагоре, ама щото Монти взе да кълве при БТХ по аска

Коментар

Само днес 18 к ( 11 k от БФБ и 7 k от NYSE)

Коментар

Аз само +8 800

добре, че не послушах Ташунко и Монти. (особено 2-рия)

Дето плаши ората със срив на БФБ, черешари и ББ-та, а в същото време тихичко и подло е пълнил кесийката с велпапе...
                            Last edited by Eon; 03.09.2014, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Приятел ти не само че не слушаш ами и не гледаш.Не я наблюдаваш тая борса редовно.Къде бля кога беше паниката около КТБ и кажи речи стигнахме това твое заветно 460 .Що не купува тогава цкб и да си с едни бързи 27-28 %.Да не говорим за Зрънчо дето падна под 45 ст ако не се лъжа.Следене на борсата му е майка ама разбира се не всеки има време за това.
                              Ташунко, мантрите дето говорехте с Монти за 460 бяха след първоначалнив срив около КТБ.

Следя я борсата всеки ден - и аз понапълних доста добре трейски и хим при паниката.

Айде Монти ми е ясен, но ти поне не усети ли иронията в поста ми.

Коментар

• ДНЕС ПОРФЕЙЛА Е САМО С +3800 нагоре а от ночалото седмицата +10 000 точно

Коментар

Working...
                                X