Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРБ 5,2% преди месец. Силно ме съмнява да си вдигнат избирателите с 50% за един месец.
Те са орел ,рак и щука а кунева е главния дразнител... касим дал е любител на всички фенове ,който обичат турците и Ердоган...
Шанса е преференциалния вот.....
но освен в София за РБ в провинцията няма да гласуват и пет човека...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеСпоред мен социолозите познаха преди евровота преднината на ББЦ пред РБ. Сега казват обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеravnovesie,
разминаването между моите и твоите очаквания които споделяш е че незнайно защо даваш толкова много депутати на Бареков, виж ако щеш социолозите, а и само на база разсъждения - Бареков ще има по-малко депутати от РБ според мен на 100%. Аз дори не съм убеден че ще е вътре и силно се надявам да не бъде!И при такъв вариант си е много вероятно ГЕРБ+РБ да са над 120, което пак не значи със сигурност че ще видим такава коалиция де. Но големите неизвестни са покрай това ще влязат ли ББЦ, патриотичните и АБВ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеravnovesie,
разминаването между моите и твоите очаквания които споделяш е че незнайно защо даваш толкова много депутати на Бареков, виж ако щеш социолозите, а и само на база разсъждения - Бареков ще има по-малко депутати от РБ според мен на 100%. Аз дори не съм убеден че ще е вътре и силно се надявам да не бъде!И при такъв вариант си е много вероятно ГЕРБ+РБ да са над 120, което пак не значи със сигурност че ще видим такава коалиция де. Но големите неизвестни са покрай това ще влязат ли ББЦ, патриотичните и АБВ.
6 партии влизат.
ББЦ - около 6%
РБ - около 5,5 %
ПФ - около 4,5 %
Атака и АБВ близо и малко под границата.
Възможните двойни коалиции със 120+ гласа бяха
Герб БСП и
Герб ДПС
Просто още някакви резултати.
Коментар
-
ravnovesie,
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеГерпа още не им е ял пряко попарата, та може и да кандиса на завоалирана подкрепа. Ако това е единствен вариант.
Сред водещите лице на сегашни реформатори май няма стари седесари обаче, които поне да разкажат на младежите за "седесарските шутове". А наистина най-важно е преживяното лично, разказите на патилите не винаги хващат ...
В по-късно време някой (визирайки и тези събития) директно говореше за едно "проклятие".
За по-опитните не е необходимо да обяснявам, но за младежите да спомена, че става въпрос за едни събития, които се случиха преди точно 20 години.
Не разбирам защо ДДДД отхвърля идеята за потенциална (е евентуално прикрита) коалиция герп дпс. Едновременно Политически и аритметически това е някак "възможен" вариант, всичко друго ми изглежда екзотично и/или супер нечистоплътно.
С какъв акъл биха се хванали герп, това не знам, но аз и за черешовата борса не бях чувал, пък тя се оказа по-важна и от фондовата.Last edited by nacheff; 01.10.2014, 14:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеА ДПС дали ще спят, та те купиха де що има цигани.
така е в Самоков циганите гласуваха за червените ,сега са всичките за ДПС , в Пазарджик пък за гербаджиите а сега за ДПС....
Коментар
Коментар