IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    И ти ли си се подвел по манипулативното заглавие на Инвестора
    Загубата е само заради КТБ, там са на -400 млн. лв. вече. Съвсем реално и резонно с оглед на шитовия им кредитен портфейл.
    Иначе за лихвите си прав. Падат и ще продължат да падат и на все повече депозитаджии ще им става криво и ще търсят по-доходоносни алтернативи.
    А, възожно е, повечето новини ги следя само от заглавието и не ги чета в подробности, понеже не са ми важни...но е факт, че като пуснеш телевизора от 5 реклами, 3 са за кредити от банки

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
      А, давате ли си сметка защо банките са вече втори или трети поред месец на загуба - причината според мен е в кеша който държат и лихвите за който плащат...кредитирането е свито, и трудно ще се задвижи, освен при по-ниски лихви - говорим за по-ниски лихви и търсене на възможности за инвестиране
      И ти ли си се подвел по манипулативното заглавие на Инвестора
      Загубата е само заради КТБ, там са на -400 млн. лв. вече. Съвсем реално и резонно с оглед на шитовия им кредитен портфейл.
      Иначе за лихвите си прав. Падат и ще продължат да падат и на все повече депозитаджии ще им става криво и ще търсят по-доходоносни алтернативи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Много ми е итересно кой точно ще я изстреля тази борса при положение че изобщо не е ясно каква политика ще се води следващите 4 години. Всички заявки на ГЕРБ към моманте са катастрофални / много дълг - харчен за глупости като спасяването на КТБ/. Политиката която РБ подкрепят / намаляване на държавните разходи/ води реално до депресия. БСП си нямам идея какво предлагат - те и те си нямат според мен. ДПС - е там е ясно какво се предлага крадене, спиране на еврофондовете.

Та къде точно виждате на позитивни новини.
        Тегленето на кредити е позитивно. Това се прави от всички държави, а ние сме дори доста изостанали в това отношение. Ръст на минималната заплата вижда за догодина, и т.н.

Коментар

• Много ми е итересно кой точно ще я изстреля тази борса при положение че изобщо не е ясно каква политика ще се води следващите 4 години. Всички заявки на ГЕРБ към моманте са катастрофални / много дълг - харчен за глупости като спасяването на КТБ/. Политиката която РБ подкрепят / намаляване на държавните разходи/ води реално до депресия. БСП си нямам идея какво предлагат - те и те си нямат според мен. ДПС - е там е ясно какво се предлага крадене, спиране на еврофондовете.

Та къде точно виждате на позитивни новини.

Коментар

• А, давате ли си сметка защо банките са вече втори или трети поред месец на загуба - причината според мен е в кеша който държат и лихвите за който плащат...кредитирането е свито, и трудно ще се задвижи, освен при по-ниски лихви - говорим за по-ниски лихви и търсене на възможности за инвестиране

Коментар

• да ама няма да падне, насъбра ли са кеш пара ама няма да им падне, напротив в понеделник се изтрелваме и кой купил купил , има и изостнали банки които ще порят небесата

Коментар

• Мдаа, навъртат се пак лисанките под лозата и се надяват да им падне някой грозд
                Или по-точно опитват да стреснат някое плашливо гардже, че да си изтърве сиренцето

Коментар

• Естествено че може много да падне. БФБ в момента е реагирала само на опасения и вероятности за лоши събития. Ами ако тези опасения станат истина и тези вероятни се реализират.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                    Доре, тогава да кажем, че вероятноста е повече от 50% да се сбъднат предсказанията.
                    Каква е била вероятността времето ще покаже !

А за предсказания нека не говорим защото не вярвам тук да пишат Нострадамус , Ванга или баба Пена гледачката .

Тук се споделят мнения , прогнози , аргументи . В постовете на червенокожия липсват такива неща !

Той е просто един спекулант който се опитва да играе по нервите на треперещите ръчички .
                    Last edited by vinkel; 02.10.2014, 10:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                      Тук няма хора които да не знаят че това е възможно .
                      Доре, тогава да кажем, че вероятноста е повече от 50% да се сбъднат предсказанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                        Хич даже не плаши, напълно е възможно, това за което говори.
                        Тук няма хора които да не знаят че това е възможно .

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                          Вожда просто плаши стадото, че е решил да товари...
                          Хич даже не плаши, напълно е възможно, това за което говори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                            Според мен трябва да си смениш ника на Плевел. Няма оттърване от твоите безсмислени коментари...
                            Вожда просто плаши стадото, че е решил да товари...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              То кеша като е в КТБ все едно че го нямаш.Тия дето са били на преференциални депозите въобще пък да забравят да видят пари.
                              Според мен трябва да си смениш ника на Плевел. Няма оттърване от твоите безсмислени коментари...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                                Вожде, кеш бол (част разбира се е в КТБ), ама доверие няма, а и балъците емигрират.
                                То кеша като е в КТБ все едно че го нямаш.Тия дето са били на преференциални депозите въобще пък да забравят да видят пари.

Коментар

Working...
                                X