If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ти ли си се подвел по манипулативното заглавие на Инвестора
Загубата е само заради КТБ, там са на -400 млн. лв. вече. Съвсем реално и резонно с оглед на шитовия им кредитен портфейл.
Иначе за лихвите си прав. Падат и ще продължат да падат и на все повече депозитаджии ще им става криво и ще търсят по-доходоносни алтернативи.
А, възожно е, повечето новини ги следя само от заглавието и не ги чета в подробности, понеже не са ми важни...но е факт, че като пуснеш телевизора от 5 реклами, 3 са за кредити от банки
А, давате ли си сметка защо банките са вече втори или трети поред месец на загуба - причината според мен е в кеша който държат и лихвите за който плащат...кредитирането е свито, и трудно ще се задвижи, освен при по-ниски лихви - говорим за по-ниски лихви и търсене на възможности за инвестиране
И ти ли си се подвел по манипулативното заглавие на Инвестора
Загубата е само заради КТБ, там са на -400 млн. лв. вече. Съвсем реално и резонно с оглед на шитовия им кредитен портфейл.
Иначе за лихвите си прав. Падат и ще продължат да падат и на все повече депозитаджии ще им става криво и ще търсят по-доходоносни алтернативи.
Много ми е итересно кой точно ще я изстреля тази борса при положение че изобщо не е ясно каква политика ще се води следващите 4 години. Всички заявки на ГЕРБ към моманте са катастрофални / много дълг - харчен за глупости като спасяването на КТБ/. Политиката която РБ подкрепят / намаляване на държавните разходи/ води реално до депресия. БСП си нямам идея какво предлагат - те и те си нямат според мен. ДПС - е там е ясно какво се предлага крадене, спиране на еврофондовете.
Та къде точно виждате на позитивни новини.
Тегленето на кредити е позитивно. Това се прави от всички държави, а ние сме дори доста изостанали в това отношение. Ръст на минималната заплата вижда за догодина, и т.н.
Много ми е итересно кой точно ще я изстреля тази борса при положение че изобщо не е ясно каква политика ще се води следващите 4 години. Всички заявки на ГЕРБ към моманте са катастрофални / много дълг - харчен за глупости като спасяването на КТБ/. Политиката която РБ подкрепят / намаляване на държавните разходи/ води реално до депресия. БСП си нямам идея какво предлагат - те и те си нямат според мен. ДПС - е там е ясно какво се предлага крадене, спиране на еврофондовете.
А, давате ли си сметка защо банките са вече втори или трети поред месец на загуба - причината според мен е в кеша който държат и лихвите за който плащат...кредитирането е свито, и трудно ще се задвижи, освен при по-ниски лихви - говорим за по-ниски лихви и търсене на възможности за инвестиране
да ама няма да падне, насъбра ли са кеш пара ама няма да им падне, напротив в понеделник се изтрелваме и кой купил купил , има и изостнали банки които ще порят небесата
Мдаа, навъртат се пак лисанките под лозата и се надяват да им падне някой грозд
Или по-точно опитват да стреснат някое плашливо гардже, че да си изтърве сиренцето
Естествено че може много да падне. БФБ в момента е реагирала само на опасения и вероятности за лоши събития. Ами ако тези опасения станат истина и тези вероятни се реализират.
Коментар