If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всички сме на борсата с идеята да изкараме някой лев. Всеки сам си решава кое е малко или много. Аз лично съм си поставил за цел 50% годишна доходност Дали ще се получи времето ще покаже.
Ако имаше и партия с някой депутат в парламента съвсем щеше да си на борсата т.е. в търговията. Предполагам и доходността там е сериозна
Сега те разбирам и се съгласявам с твоето мнение.
Просто аз нямам достатъчно капитал, за да си позволя визираните от теб точки, а и освен това съм на христова възраст и се чувствам задължен да градя нещо. В този смисъл, да бъда 0:0 не ме устройва и не мога да се оправдавам с времената и други подобни.
Някой далечен ден, може би и моята цел би била по-скоро съхранение.
Тази година колко % си направил, ако не е тайна де?
Така е било, така е, и така ще бъде...
На БФБ-то по мое мнение нещата са умножени по 1000 примерно.
Най - вероятно има и наши познайници /от форума/, на които им приличат двете роли..
Просто аз нямам достатъчно капитал, за да си позволя визираните от теб точки, а и освен това съм на христова възраст и се чувствам задължен да градя нещо. В този смисъл, да бъда 0:0 не ме устройва и не мога да се оправдавам с времената и други подобни.
В такъв случай пожелавам единствено успех в капиталовото развитие.
По 1 и 2 не търся доходност, а предотвратяването на загуба на такава. Възможно е при акции и депозити в следващите години именно това да се случи. 3 е трудно, но не и невъзможно. Това е единствения начин за траен растеж. 4. Ами как какво? Нов билет за круиз и ново дърпане на пиш...ата. Може и някоя любовница за цвят. За какво живее човек..
1. Имотчето няма как да донесе доходност и на 1/2, а дългосрочно....
2. Доходността на златото минус инфлацията е равна на 0.
3. Всички искаме, но е мноооого трудно.
4. И след това?
По 1 и 2 не търся доходност, а предотвратяването на загуба на такава. Възможно е при акции и депозити в следващите години именно това да се случи. 3 е трудно, но не и невъзможно. Това е единствения начин за траен растеж. 4. Ами как какво? Нов билет за круиз и ново дърпане на пиш...ата. Може и някоя любовница за цвят. За какво живее човек..
Всички сме на борсата с идеята да изкараме някой лев. Всеки сам си решава кое е малко или много. Аз лично съм си поставил за цел 50% годишна доходност Дали ще се получи времето ще покаже.
1.Да си купи някое яко имотче,
2.малко златце,
3.но най-вече обещаващ бизнес, който друг управлява.
4.Да си купи билет за круиз или дълга почивка някъде далеч. Да си дърпа пиш...ата и да не се занимава с глупости.
1. Имотчето няма как да донесе доходност и на 1/2, а дългосрочно....
2. Доходността на златото минус инфлацията е равна на 0.
3. Всички искаме, но е мноооого трудно.
4. И след това?
Коментар