Първоначално изпратено от Лъско
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеДа бе, и тея с депозити мислиш ще вкарат парите си в БФБ? ... абсурд.
Успех на всички !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеДа бе, и тея с депозити мислиш ще вкарат парите си в БФБ? ... абсурд.
БФБ се влияе много от всичко което влошава ликвидността - кара купувачите да изчакват
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеПичове, какво правим
Тук до едни 20тина дни трябва да почне изплащането на депозитите от КТБ.
А ние още не сме избухналиМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Poncho
Много енергия хвърляш за "нероден Петко".
Коментар
-
А ние още не сме избухналиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
А ние още не сме избухнали
Тц, парен каша духа, едва ли ще се юрнат към следващия капан за парите им.
Коментар
-
http://www.capital.bg/biznes/kompani...o_predlojenie/
"Гамакабел" е с нов собственик и търгово предложение
Новият акционер "Вендрелл" притежава сградата, в която е централата на ПИБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеМного енергия хвърляш за "нероден Петко".
Може би днес на трезво вече се е кротнал
Колкото до финтовете на ПФ. Нормално е да си предадат малко тежест. Аргументите им са смешни
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеКато видях проекта за правителство и очакваната подкрепа, започвам да си мисля, че по-добрия вариант са нови избори.
Работата е от трън та на глог.....
дано е само стрес тест на масовката ....това с министрите...
Иначе стари бездарници от ГЕРб заедно с нови бедарници от Рб целящи кой по голям дял от баницата....
тези ще карат по съкратената процедура ,че през пролетта няма да знаят дали ще са на власт....
А това с Черешаря вързан за пеевски е върхът на сладоледа....
Вчера прочетох малко от тези вестници....пак както през 2009-2013 г. пеят възхвали за тиквата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеКато видях проекта за правителство и очакваната подкрепа, започвам да си мисля, че по-добрия вариант са нови избори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТази слива вкарва бюджета на държавата. Тази слива ще предизвика шит бъкет чалендж
https://www.youtube.com/watch?v=tYI6auKBMvUАко не вярваш питай ББ ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНа пет бири съм и ми е трудно да се концетрирам върху нещо смислено
Коментар
Коментар