If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мен ме интересува в понеделник...
То може и с 20% по ниско да купим след време ,..
няма ги фондовете....
това разбери....и обемите ....
Хайде приятни празници....
Зависи за кои фондове говориш ... ако е за Артио - добре, че го няма
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Според мен продалите днес в скоро време ще си купят същите акции на 20 процента по-висока цена и ще бъдат щастливи от това. В края на крайщата тогава е много по-сигурно. Важното е, че в момента на сделката всички са щастливи. Като мине време някои се чувстват тъпо, но до тогава всички сме щастливи. Лека и доходна търговия.
Продължавам да твърдя, че на пазара има всички условия за голямо рали без психологията. Днес леко се пречупва. Ралито се ражда в съмнения и недоверие. Важното е Монти да плюе по оптимистите. Когато и той стане оптимист нещата хич няма да са на добре.
мен ме интересува в понеделник...
То може и с 20% по ниско да купим след време ,..
няма ги фондовете....
това разбери....и обемите ....
Хайде приятни празници....
Според мен продалите днес в скоро време ще си купят същите акции на 20 процента по-висока цена и ще бъдат щастливи от това. В края на крайщата тогава е много по-сигурно. Важното е, че в момента на сделката всички са щастливи. Като мине време някои се чувстват тъпо, но до тогава всички сме щастливи. Лека и доходна търговия.
Продължавам да твърдя, че на пазара има всички условия за голямо рали без психологията. Днес леко се пречупва. Ралито се ражда в съмнения и недоверие. Важното е Монти да плюе по оптимистите. Когато и той стане оптимист нещата хич няма да са на добре.
Коментар