IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• целия форум звучи много оптимистично и много радващо....но след такива моменти нали знаете какво следва...дано пък този път е малко по различно

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Успешна търговия. Мечките имаха възможност да преспят няколко дни и да преосмислят събитията. Вероятно днес ще имаме и нови попълнения по пътя нагоре. Когато се свали мечата кожа отдолу се виждат рога. Надявам се към края на седмицата да приветсваме и Равновесие в нашият отбор.
      Мечтая си и днес да имеме едни +2,50 процента.
      На мен пък не ми пука особено много какво ще е днес. Моята мечта е да продължим къде по-бързо, къде по-кротко къмто 900 точки

Коментар

• Подаръци ще има, за всички от сърце...

Коментар

• Успешна търговия. Мечките имаха възможност да преспят няколко дни и да преосмислят събитията. Вероятно днес ще имаме и нови попълнения по пътя нагоре. Когато се свали мечата кожа отдолу се виждат рога. Надявам се към края на седмицата да приветсваме и Равновесие в нашият отбор.
          Мечтая си и днес да имеме едни +2,50 процента.

Коментар

• С червените бонушки потропва Дядо Мраз.....................
            дечица веселушки - шейната спря пред Вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
              Нещо се оля и ти като Батя. Голям кеф е да си вярваш.... Моят портфейл е само 2,5% нагоре а определено е мерило в такива моменти. Айде със здраве и спете спокойно... Преди малко погледнах резултатите от сесията, Хима е с 4,17% ръст. Само това ли притежаваш и ако е така що за портфейл е това?
              Ти си бил голям откривател, нищо че съм си го написал в подписа какво имам...
              Щом съм писал 4.17%, значи с толкова са се покачили. Що за потрфейл ли? Имам акции на мое име, както искаш така ги наричай.. не са само Хим, само Хим се вдигнаха и получих ръст 4.17%, днес ще получа още..

redcretin
              Ех и ти сега, добре известно е че всички тук купуват на дъната и после винаги има на кого да продадат

Писал съм, колко ми е средната, какво има да се коментира кой е ударил дъно и кой не..?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Добро утро!
                Приятен и успешен ден на всички!

И мин. 2% нагоре

Коментар

• Добро утро!
                  Приятен и успешен ден на всички!

Коментар

• Last edited by tony1975; 09.12.2014, 07:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Купи ли нещо?
                      Чудя се, то чак днес се получи добър позитивен сигнал. Това до днес си бяха шикалки. Може да понакупя следващите дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Още 15 пункта на Софикс за нагоре и следваща цел 620
                        Купи ли нещо?
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Още 15 пункта на Софикс за нагоре и следваща цел 620

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Нещо се оля и ти като Батя. Голям кеф е да си вярваш.... Моят портфейл е само 2,5% нагоре а определено е мерило в такива моменти. Айде със здраве и спете спокойно... Преди малко погледнах резултатите от сесията, Хима е с 4,17% ръст. Само това ли притежаваш и ако е така що за портфейл е това?
                            Ех и ти сега, добре известно е че всички тук купуват на дъната и после винаги има на кого да продадат

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Днес портфейла ми е с 4.17% в плюс, годишната ми печалба надскача 35%, осигурени още през януари..

Коментар

• Абе взе да се позатопля и българския реотан последните дни

И при мен днес доходността свети на +4,7%, а от нач. на годината са 38,3.
                                Супер е, ама като се сетя че миналата година изригнах със +119%...
                                Значи за две години до днес са 203% Това колко ли години на депозитче в банка трябва да се чака...

Коментар

Working...
                                X