IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Така ,че продавам тези без фундамент ХИМ,ЦЦБ, .... а тези с фундамент като Хика , Трасе оставам.......
    едно си баба знае, едно си баба бае

спомням си как мисирката купуваше пътища, мостове, кремиковци, ОЦК, БАКБ, КТБ, петрол които според приказките и имаха голям фундамент и как обикаля форума да разправя, че ХИМ,ЦЦБ са без никакъв фундамент вече толкова години

онези акции с фундамента вече ги няма, а тези без фундамент се търгуват ......................... това сигурно е някакво мисирско перпетум-мобиле

Коментар

В момента се кефя ,как в петък разпродадоха акциите и във форума днес няма никой....
      А аз купувах във всички посоки включително за кратка спекулация ССВ и ХИМ и вече ги продадох....
      голяма мисирка си .................. няма спор

като се качи някоя акция с няколко стинки не пропускаш да кажеш, че си купила и продала ...................... но винаги го обявяваш пост фактум

миналата година един път каза, че си купила хиляди акции на ЦКБ на 1,50 и на следващата седмица цената падна на 1,20

мисирко, как така става, че когато обявиш, че нещо си купила цената винага пада, а когато обявиш, че нещо си продала то винаги е с печалба???

Коментар

• Бий мечетата!

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
          И от какъв зор ги продаде??? И аз в петък си допълних ХИМ,ЦЦБ,Трасе, но не мисля, че точно сега е момента за продажба. Успех!
          Може и да си прав.....
          Може и сега да не е момента за продажба ,но аз не вярвам на борсата ,правителството ,икономиката и международното положение ...
          Така ,че продавам тези без фундамент .... а тези с фундамент като Хика , Трасе оставам....
          При Гагарин все някога ще приемат закона който ще го изстреляна старите цени а при Петрол е каша при която рискувам сериозно ,но пък ако излезе заек щее голям като слон....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Монти , един съвет - гледай прагматично и доколкото е възможно позитивно и един ден ще отлепиш ....
            Тактиката да си хвалиш портфейла и да плюеш конкурентни за растеж позиции е меко казано инфантилна. Ще се затриеш бе човек - дай си почивка...
            Вече няма да те закачам на тема PET vs CCB ....
            Дрън ,дрън ,дрън ....
            За енти път си купувам ССВ на единица и ги разкарвам с малка печалба....
            Но това не показва надежда запо голям ръст от 1,1 в ССВ и 1,7......в ХИм
            За мен си наблюдател от високо качество.... на борсата...

Коментар

В момента се кефя ,как в петък разпродадоха акциите и във форума днес няма никой....
              А аз купувах във всички посоки включително за кратка спекулация ССВ и ХИМ и вече ги продадох....
              И от какъв зор ги продаде??? И аз в петък си допълних ХИМ,ЦЦБ,Трасе, но не мисля, че точно сега е момента за продажба. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                Не всички, ПЕТ пада
                Така е ...
                И още, ще пада.....
                Докато се разбере кой командва парада....
                там от това което прочетох ,се нарича тюрлю гювеч.....
                Вчера питах служителя на една бензиностанция в света Тройца и той ми каза че е дадена под наем на петьо жеков за 5 г. с още други 7....

Коментар

• Е ли днеска удри уйно или не?

Коментар

По скоро всички позиции.....се качват....

П.П. само че колко ще продължи....
                    За обратните ще продължи дълго.....
                    като Трасе,Ника ,Емка ,ИХБГ.....
                    Монти , един съвет - гледай прагматично и доколкото е възможно позитивно и един ден ще отлепиш ....
                    Тактиката да си хвалиш портфейла и да плюеш конкурентни за растеж позиции е меко казано инфантилна. Ще се затриеш бе човек - дай си почивка...
                    Вече няма да те закачам на тема PET vs CCB ....
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Monti, много ме кефиш....
                      И да се качва и да пада ХИМА, все си недоволен....

Коментар

По скоро всички позиции.....се качват....

Не всички, ПЕТ пада

Коментар

Днес ще е добър ден за продавачите .....
                          Някой помпа борсата и то по скоро ...Хим позициите....
                          Monti, много ме кефиш....
                          И да се качва и да пада ХИМА, все си недоволен....

Коментар

• По скоро всички позиции.....се качват....

Коментар

• Днес ще е добър ден за продавачите .....
                              Някой помпа борсата и то по скоро ...Хим позициите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                                Гледам че пак сте започнали вечната тема БФБ vs Gold.

Интересно ми е колко от компаниите на БФБ от 90-те години, все още съществуват...?!

Просто е комично да се сравнява златото с БФБ. Иначе по принцип с борсата може и да се сравнява... но не с нашата борса.
                                Никоя борса не може! Преди 60 години почти всички компаниите влизащи в индекса Дау Джонс вече ги няма... Тюююю-тююю... Вече са само история. А златото е пари от 6000 години насам. И дума не може да става за сравнение.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X