Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение"Forex mastare" вместо да плачеш за българската икономика плачи над гроба на руската. Там имат нужда от опело. Тук нещата се движат добре.
Ти да не си сляб бе човек.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеСтрашни инвестиции щяха да бъдат-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕми няма как... Не щете АЕЦ Белене. Не щете Южен поток. Това не щете, онова не щете... Вече нищо извън България не зависи от България. И все повече са нещата в България, които изцяло зависят от фактори извън България. Затова никой чужд инвеститор няма да вложи и лев дългосрочно в България. Няма откъде да дойдат свежи пари за борсичката. Даже напротив. Все повече ще се млатите с държавата за все по-малкото на брой финансови трохи...
Веднъж като превземеш една държава и я направиш колония ти спираш да инвестираш там. Почваш само да я експлоатираш и ограбваш. Това е БГ в момента.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениенямам такива притеснения.
продължавай да не обичаш - това мен не ме интересува.
бил гейтсссс съсъсъсъ
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениехохохохо . че къ ще дадеш архив нали ще купиш то после ще се сгромоляса и се увисиш Марсоли за смях ще станеш
не бе човек просто не обичам професионалисти дето хващат дъна
продължавай да не обичаш - това мен не ме интересува.
Коментар
-
Еми няма как... Не щете АЕЦ Белене. Не щете Южен поток. Това не щете, онова не щете... Вече нищо извън България не зависи от България. И все повече са нещата в България, които изцяло зависят от фактори извън България. Затова никой чужд инвеститор няма да вложи и лев дългосрочно в България. Няма откъде да дойдат свежи пари за борсичката. Даже напротив. Все повече ще се млатите с държавата за все по-малкото на брой финансови трохи...
Веднъж като превземеш една държава и я направиш колония ти спираш да инвестираш там. Почваш само да я експлоатираш и ограбваш. Това е БГ в момента.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеКакъв си ти, че архив ще ми водиш? Нищо няма да ти дам.и за смях ще станеш
не бе човек просто не обичам професионалисти дето хващат дънаLast edited by the architect; 13.01.2015, 13:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАман от неграмотници, а гарантирана ефективност на държавните харчове КУГА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПарламентът ще въвежда гарантирана доходност за пенсионните фондове
http://www.capital.bg/politika_i_iko..._dohodnost_za/
Единственият инструмент в портфейлите им, който могат да бутат за доходност, са акциите на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъде са ти поръчките дай една две тука да имаме за архива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеАз пък не мога да разбера какво сте недоволни като пада борсичката. За мен е много добре да падне още, че да стигне и до моите поръчки и да ги изпълни. Ще бъда много доволен, защото са още по-налоду. Така че продавайте, моля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПарламентът ще въвежда гарантирана доходност за пенсионните фондове
http://www.capital.bg/politika_i_iko..._dohodnost_za/
Единственият инструмент в портфейлите им, който могат да бутат за доходност, са акциите на БФБ
Кой ще им купува ДЦК-тата?
Коментар
Коментар