IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    ..И все повече са нещата в България, които изцяло зависят от фактори извън България. ..
    Ами щом зависят изцяло отвън - точно това е нещото което може да ги привлича, Сам си противоречиш

Коментар

• Ха-ха! "добре" е не добре казано. По-точната дума е.... зле!
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        "Forex mastare" вместо да плачеш за българската икономика плачи над гроба на руската. Там имат нужда от опело. Тук нещата се движат добре.
        Добре, добре, .......................колко да е добре?
        Ти да не си сляб бе човек.....

Коментар

• "Forex mastare" вместо да плачеш за българската икономика плачи над гроба на руската. Там имат нужда от опело. Тук нещата се движат добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
            Страшни инвестиции щяха да бъдат-))
            за него щяха, за българите нямаше да бъдат..

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Еми няма как... Не щете АЕЦ Белене. Не щете Южен поток. Това не щете, онова не щете... Вече нищо извън България не зависи от България. И все повече са нещата в България, които изцяло зависят от фактори извън България. Затова никой чужд инвеститор няма да вложи и лев дългосрочно в България. Няма откъде да дойдат свежи пари за борсичката. Даже напротив. Все повече ще се млатите с държавата за все по-малкото на брой финансови трохи...

Веднъж като превземеш една държава и я направиш колония ти спираш да инвестираш там. Почваш само да я експлоатираш и ограбваш. Това е БГ в момента.
              Страшни инвестиции щяха да бъдат-))
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                нямам такива притеснения.
                продължавай да не обичаш - това мен не ме интересува.
                викаш да понатиснем още малко за да купиш. айде почвам да натискам

бил гейтсссс съсъсъсъ

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  хохохохо . че къ ще дадеш архив нали ще купиш то после ще се сгромоляса и се увисиш Марсол и за смях ще станеш

не бе човек просто не обичам професионалисти дето хващат дъна
                  нямам такива притеснения.
                  продължавай да не обичаш - това мен не ме интересува.

Коментар

• Еми няма как... Не щете АЕЦ Белене. Не щете Южен поток. Това не щете, онова не щете... Вече нищо извън България не зависи от България. И все повече са нещата в България, които изцяло зависят от фактори извън България. Затова никой чужд инвеститор няма да вложи и лев дългосрочно в България. Няма откъде да дойдат свежи пари за борсичката. Даже напротив. Все повече ще се млатите с държавата за все по-малкото на брой финансови трохи...

Веднъж като превземеш една държава и я направиш колония ти спираш да инвестираш там. Почваш само да я експлоатираш и ограбваш. Това е БГ в момента.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Какъв си ти, че архив ще ми водиш? Нищо няма да ти дам.
                      хохохохо . че къ ще дадеш архив нали ще купиш то после ще се сгромоляса и се увисиш Марсол и за смях ще станеш

не бе човек просто не обичам професионалисти дето хващат дъна
                      Last edited by the architect; 13.01.2015, 13:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                        Аман от неграмотници, а гарантирана ефективност на държавните харчове КУГА?
                        Трябва да се гарантира такива неграмотници да бъдат колкото се може по-далече от властта.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Парламентът ще въвежда гарантирана доходност за пенсионните фондове

http://www.capital.bg/politika_i_iko..._dohodnost_za/

Единственият инструмент в портфейлите им, който могат да бутат за доходност, са акциите на БФБ
                          Аман от неграмотници, а гарантирана ефективност на държавните харчове КУГА?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            къде са ти поръчките дай една две тука да имаме за архива
                            Какъв си ти, че архив ще ми водиш? Нищо няма да ти дам.

Коментар

Аз пък не мога да разбера какво сте недоволни като пада борсичката. За мен е много добре да падне още, че да стигне и до моите поръчки и да ги изпълни. Ще бъда много доволен, защото са още по-налоду. Така че продавайте, моля!
                              къде са ти поръчките дай една две тука да имаме за архива

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Парламентът ще въвежда гарантирана доходност за пенсионните фондове

http://www.capital.bg/politika_i_iko..._dohodnost_za/

Единственият инструмент в портфейлите им, който могат да бутат за доходност, са акциите на БФБ
                                Да бе, да.... Следващия път като им кажат ние ДЦК-та на 1% доходност не щем
                                Кой ще им купува ДЦК-тата?

Коментар

Working...
                                X