IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Да взема да пусна една графика с фибоначи
    Пускай.

Коментар

• Първоначално изпратено от ripwalk Разгледай мнение
      Всеки си има глава и преценява кой да слуша или не. За мен лично тук има хора заслужаващи доверието ми, такива които бих послушал, но в момента категорично не сме на едно мнение

Пс: Батя, няма как да говорим за двойно дъно поне още няколко дни докато Софикс не се покачи. Тук сме в рейндж, който за момента потвърждава тренда - надолу.
      За нашата борса специално трябва и малко нюх, а той се придобива с времето.

Коментар

• Да взема да пусна една графика с фибоначи

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Te тия за никъв не стават, ние вярваме на 4Д , с брутални ръстове ще им разбием прогнозите...
          Подиграваш ми се по същият начин както когато твърдях, че петрола ще пада и сме влезли в негативен цикъл за суровините и развиващите се пазари. Вероятно нещата ще се повторят.
          Не съм си променил мнението за българската икономика. Нямам какво ново да кажа и затова не коментирам. На моменти е трудно да отстояваш мнението си напълно сам срещу всички, но няма как.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
            Това да им е за урок да не слушат разни шамани, велики вождове и други подобни
            Всеки си има глава и преценява кой да слуша или не. За мен лично тук има хора заслужаващи доверието ми, такива които бих послушал, но в момента категорично не сме на едно мнение

Пс: Батя, няма как да говорим за двойно дъно поне още няколко дни докато Софикс не се покачи. Тук сме в рейндж, който за момента потвърждава тренда - надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Що не вземете да накупите някой акция, вместо да правите вуду магия....
              така няма да стане....
              В момента отидоха още две подкрепи на акции в Софикс.....
              Вече сме си купили, стига ни токова, сега е ваш ред

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                Що не вземете да накупите някой акция, вместо да правите вуду магия....
                така няма да стане....
                В момента отидоха още две подкрепи на акции в Софикс.....

Коментар

• Момчета, какво е станало ?!?!?!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                    Абе, доста му се вързаха, ама то си за тяхна сметка.

Коментар

• Бий мечетата...

Коментар

• Абе, доста му се вързаха, ама то си за тяхна сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                          Напродавахте ли се?
                          Индианеца се е събудил и започна да пазарува на тези нива, след като никой не му се върза на приказките и не пожела да му подари акциите си

Коментар

• трябва да се правят РИ ФОР МИ !!!!!!!!!!

Коментар

• Напродавахте ли се?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Тия дни дали не направихме трендобръщащото двойно дъно!?
                                Ами нормално, утре май ще пускат печатницата...

Коментар

Working...
                                X