If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки си има глава и преценява кой да слуша или не. За мен лично тук има хора заслужаващи доверието ми, такива които бих послушал, но в момента категорично не сме на едно мнение
Пс: Батя, няма как да говорим за двойно дъно поне още няколко дни докато Софикс не се покачи. Тук сме в рейндж, който за момента потвърждава тренда - надолу.
За нашата борса специално трябва и малко нюх, а той се придобива с времето.
Te тия за никъв не стават, ние вярваме на 4Д , с брутални ръстове ще им разбием прогнозите...
Подиграваш ми се по същият начин както когато твърдях, че петрола ще пада и сме влезли в негативен цикъл за суровините и развиващите се пазари. Вероятно нещата ще се повторят.
Не съм си променил мнението за българската икономика. Нямам какво ново да кажа и затова не коментирам. На моменти е трудно да отстояваш мнението си напълно сам срещу всички, но няма как.
Това да им е за урок да не слушат разни шамани, велики вождове и други подобни
Всеки си има глава и преценява кой да слуша или не. За мен лично тук има хора заслужаващи доверието ми, такива които бих послушал, но в момента категорично не сме на едно мнение
Пс: Батя, няма как да говорим за двойно дъно поне още няколко дни докато Софикс не се покачи. Тук сме в рейндж, който за момента потвърждава тренда - надолу.
Що не вземете да накупите някой акция, вместо да правите вуду магия....
така няма да стане....
В момента отидоха още две подкрепи на акции в Софикс.....
Вече сме си купили, стига ни токова, сега е ваш ред
Това да им е за урок да не слушат разни шамани, велики вождове и други подобни
Що не вземете да накупите някой акция, вместо да правите вуду магия....
така няма да стане....
В момента отидоха още две подкрепи на акции в Софикс.....
Коментар