If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добри отчети изкараха повечето от търгуваните компании , как виждате това да се отрази в понеделник?
Аз смятам, че страхът все още е голям и няма да им съществена разлика, пазара ще е все така в центъра.
Вашето мнение?
Според мен новогодишното парти,което бяхме свикнали да наблюдаваме в последните няколко години ще се състои но с няколко месеца закъснение...като купона според мен ще е доста по пищен и всеобхватен от преди
Естествено не е препоръка!!!
Добри отчети изкараха повечето от търгуваните компании , как виждате това да се отрази в понеделник?
Аз смятам, че страхът все още е голям и няма да им съществена разлика, пазара ще е все така в центъра.
Вашето мнение?
Вероятно в следващите седмици цените ще пълзят бавно-бавно нагоре при много ниска ликвидност. Продавачи спешни не останаха, а при тези добри отчети и макро новини от България още повече ще намалеят.
Купувачи обаче също няма много, но постепенно ще се отърсват от страха и ще опитват да купуват по малко. Конкуренцията им ще ги кара да покачват цените за да се доберат до оскъдните бройки на сегашните цени.
Вашето мнение?
Това, което виждаш в отчетите, иначе мецо, беше в цените на акциите преди 6-9 месеца. Така, че действително ни предстои интересна година. По скоро неочаквана в съотношение 1:3
Еврохолд излезе на печалба,
банките с яки обезценки и пак на печалба,
Брефчето и то яка обезценка извъртя,
май ни предстои интересна година?
Това, което виждаш в отчетите, иначе мецо, беше в цените на акциите преди 6-9 месеца. Така, че действително ни предстои интересна година. По скоро неочаквана в съотношение 1:3
Отчетите на банките показват положителна тенденция - направени са значими обезценки от повечето банки и въпреки това има достатъчно печалба. Рискът намалява.
dddd, дето толкова го плюхте за очаквания бум на икономиката, да не излезе прав. Какъв по-добър показател от бюджета. Щом дори герб не успяват да го докарат на минус си правете изводите
Между 400-500 млн. лв. повече приходи ще постъпят в бюджета за януари 2015 г. спрямо януари 2014 г. Също така е много вероятно за първи път от 2009 г. насам бюджетът за този месец да бъде на излишък. Това съобщи министърът на финансите Владислав Горанов в Пловдив, цитиран от пресцентъра на финансовото ведомство.
При мъжките елени колкото са по-големи и кичести рогата, толкова по-привлекателен е мъжкият. При хората колкото са по-големи рогата на мъжкия, толкова по-привлекателна е женската!
Бик, елен все е тая
Сам, сам..
По-важното е, да останат там и другата седмица.
При мъжките елени колкото са по-големи и кичести рогата, толкова по-привлекателен е мъжкият. При хората колкото са по-големи рогата на мъжкия, толкова по-привлекателна е женската!
Бик, елен все е тая
Коментар