IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво, три коментара три позитивни мнения, да видим Монти и Гетов и другите мечки какво ще кажат....

Коментар

• Това обръщане в петък в края на сесията ме кара да бъда по-скоро положително настроен.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Добри отчети изкараха повечето от търгуваните компании , как виждате това да се отрази в понеделник?
        Аз смятам, че страхът все още е голям и няма да им съществена разлика, пазара ще е все така в центъра.
        Вашето мнение?
        Според мен новогодишното парти,което бяхме свикнали да наблюдаваме в последните няколко години ще се състои но с няколко месеца закъснение...като купона според мен ще е доста по пищен и всеобхватен от преди
        Естествено не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Добри отчети изкараха повечето от търгуваните компании , как виждате това да се отрази в понеделник?
          Аз смятам, че страхът все още е голям и няма да им съществена разлика, пазара ще е все така в центъра.
          Вашето мнение?
          Вероятно в следващите седмици цените ще пълзят бавно-бавно нагоре при много ниска ликвидност. Продавачи спешни не останаха, а при тези добри отчети и макро новини от България още повече ще намалеят.
          Купувачи обаче също няма много, но постепенно ще се отърсват от страха и ще опитват да купуват по малко. Конкуренцията им ще ги кара да покачват цените за да се доберат до оскъдните бройки на сегашните цени.

Коментар

• Добри отчети изкараха повечето от търгуваните компании , как виждате това да се отрази в понеделник?
            Вашето мнение?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Това, което виждаш в отчетите, иначе мецо, беше в цените на акциите преди 6-9 месеца. Така, че действително ни предстои интересна година. По скоро неочаквана в съотношение 1:3
              , ей клъвна ме!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Бате Тони, ти не спиш ли бе? Направо сме се побъркали с тая борса, ей!
                то от ЕГН-то, вече в 6 часа съм кукуряк и си чета Капитала и отчетите, които сладко си оставих за уикенда!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Еврохолд излезе на печалба,
                  банките с яки обезценки и пак на печалба,
                  Брефчето и то яка обезценка извъртя,
                  май ни предстои интересна година?
                  Това, което виждаш в отчетите, иначе мецо, беше в цените на акциите преди 6-9 месеца. Така, че действително ни предстои интересна година. По скоро неочаквана в съотношение 1:3

Коментар

• Бате Тони, ти не спиш ли бе? Направо сме се побъркали с тая борса, ей!

Коментар

• Еврохолд излезе на печалба,
                      банките с яки обезценки и пак на печалба,
                      Брефчето и то яка обезценка извъртя,
                      май ни предстои интересна година?

Коментар

• Отчетите на банките показват положителна тенденция - направени са значими обезценки от повечето банки и въпреки това има достатъчно печалба. Рискът намалява.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• РЕЦЕСИЯТА

Коментар

• dddd, дето толкова го плюхте за очаквания бум на икономиката, да не излезе прав. Какъв по-добър показател от бюджета. Щом дори герб не успяват да го докарат на минус си правете изводите

Между 400-500 млн. лв. повече приходи ще постъпят в бюджета за януари 2015 г. спрямо януари 2014 г. Също така е много вероятно за първи път от 2009 г. насам бюджетът за този месец да бъде на излишък. Това съобщи министърът на финансите Владислав Горанов в Пловдив, цитиран от пресцентъра на финансовото ведомство.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                              При мъжките елени колкото са по-големи и кичести рогата, толкова по-привлекателен е мъжкият. При хората колкото са по-големи рогата на мъжкия, толкова по-привлекателна е женската!
                              Бик, елен все е тая
                              +1111

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Сам, сам..
                                По-важното е, да останат там и другата седмица.
                                При мъжките елени колкото са по-големи и кичести рогата, толкова по-привлекателен е мъжкият. При хората колкото са по-големи рогата на мъжкия, толкова по-привлекателна е женската!
                                Бик, елен все е тая

Коментар

Working...
                                X