Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Според класацията на Блумбърг България е най-дефлационната страна в света.
Според агенцията обаче тази година страната ни ще бъде изместена от Швейцария,
ей това се казва американска пародия сътворена от американски сайт. ей сега разбирам защо сме швейцария на балканите . му ха ха .
Джим Кери все още тайничко се надява да си продадете хакцииките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеКире, чекай малко да АНАЛизира данните - то не е лесно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение4д, МОЛЯ ТЕ ДА МИ ОТГОВОРИШ КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ СВРЪХ БОГАТОТО НАСЕЛЕНИЕ ИМА ДЕПОЗИТИ ДО 1000ЛВ. И КОЛКО ДО 5000.
Коментар
-
България е една от осемте държави от Европейския съюз, които според експерти ще отчетат дефлация и през 2015 г., съобщи Блумбърг.
В правителствената прогноза за бюджета тази година се очаква минимална инфлация от 0,1%. Останалите страни от ЕС, в които се очертава дефлация, са Хърватия, Гърция, Полша, Испания, Швеция, Белгия, Естония и Германия.
Според класацията на Блумбърг България е най-дефлационната страна в света. Само за 2014 г. осем пъти имаше понижение на цените на месечна база, като за цялата година се натрупа дефлация от 0,9%.
Според агенцията обаче тази година страната ни ще бъде изместена от Швейцария, където заради шоковото поскъпване на франка с 20 на сто само за последния месец, се очаква през 2015 г. индексът на потребителските цени да се понижи с 1,5%.
Не е изключена дефлация дори и в САЩ, смятат анализаторите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВсички са много точни и нещата са супер. Въпросът ми е - какво ще я правим БФБ когато след 2 седмици гръция гръмне окончателно???
Нямам препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЪпарство ли?! Аз виждам позоваване на официални статистически данни и умелото им разчитане!
Е, разбира се сега хейтинга е по-модерен
Статистиката е като курва: Всеки я третира както намери за добре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
To бива бива ъпърство, ма ако те чуе населението....не знам къде ще се криеш...
http://dinev.info/%D0%BF%D0%BE%D1%82...%D0%BE-%D0%B4/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВсички са много точни и нещата са супер. Въпросът ми е - какво ще я правим БФБ когато след 2 седмици гръция гръмне окончателно???
Нямам препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
To бива бива ъпърство, ма ако те чуе населението....не знам къде ще се криеш...
Е, разбира се сега хейтинга е по-модерен
Коментар
-
Нямам препоръка
Коментар
Коментар