IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И това и онова и Гърция.. Ако трябва да чакаме Гърция, започвам да уча форекс по задълбочено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Днешната среща в Минск има оптимистични прогнози за развоя си поне на документи.

Бъдещето на Украйна със сигурност ще повлияе на нашия пазар.

Дано посоката на развитие е положителна не само на хартия.

Ето това ще реши съдбата на нашата борса......

Парламентът ще бистри пенсионните фондове
      Депутатите ще заседават извънредно за това следващия вторник

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2015/02/...fondove.254137

Украйна ще реши съдбата на правителството ако кризата продължи а тя ще продължи ......но това няма да стане тази седмица....
      Има постепенна нагласа за това ,че действията против Русия са вредни за обществото и БСП , Атака ,Патриотите ,АБВ са за такава политика....а идват избори....

Коментар

• Днешната среща в Минск има оптимистични прогнози за развоя си поне на документи.

Бъдещето на Украйна със сигурност ще повлияе на нашия пазар.

Дано посоката на развитие е положителна не само на хартия.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Депозити в хиляди 2014 2008 повишение

до 1000 лева 1046 1114 -68
          1000-2500 1745 1676 +69
          2500-5000 2610 2107 +503
          5000-10000 4532 3119 +1413
          10000-20000 5949 3591 +2538
          20000-30000 3699 1991 +1708
          30000-40000 2568 1445 +1123
          40000-50000 1975 941 +1034
          за съжаление от тук нагоре има разлика в скалата и няма как да се покаже ясно съпоставимостта.
          Въпреки всичко депозитите от 50 до 100 хиляди лева са повече от тези над 50 хиляди през 2008 година. Тези над 100 К остават като бонус.
          Можем да го погледнем и по друг начин. В момента депозитите до 40 000 лева са повече от всичките депозити през 2008 година. Идеята за 50 много богати българи и за 7 милиона които са обеднели през последните години не се пасва. Цифрите сочат друго.

Много правилно! Доста голям процент от народа има депозити, изплатени апартаменти, бизнес, и земя. Аз поне не знам в историята си Българите да са имали повече от колкото сега. Някой ще кажат че през комунизма са били по добре но реално са имали някакви хартийки и никакви предмети. Купували са си много ограничен брой предмети произведени от соц блока и това е Просто през комунизма хората са били еднакво бедни, а сега има разлика в предметното богатство.

Успех!!!

Коментар

• http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000352192

Почва да се забелязва нашият регион Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
              Абе... кой се изсра с тая сделка с Енемоната... Такъв хубав рекорд да развали... Пфийй... ненатъргувал се...
              Споко, това не се брои!
              Туй си беше умишлен номер та да не стои там голяма черна дупка

Коментар

• Абе... кой се изсра с тая сделка с Енемоната... Такъв хубав рекорд да развали... Пфийй... ненатъргувал се...

Коментар

• Wall Street Journal: Чуждите специалисти да стягат куфарите за България

Пък и парички ще има
                  Поемането на дълг се постави на промишлена и научна основа

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                    Стъпка номер Едно е да продадат Борсата. Не ми харесва - губим автономия, но вече 15 години обяснявам едно и също за ливъриджа, инструментите и индексите и не мисля, че нещо ще се промени в системата без външна намеса. Ако не сменят из основи ръководството на Борсата всичко ще си остане по старому докато смъртта ни раздели. Ако борсата я купят чужденци пак може да остане старото положение, но има някаква малка вероятност да направят промени иначе шансът е НУЛА.
                    Докато ако дойде някой Ханс или Джон и каже на КФН, че е правилно на БФБ да се търгуват индекси или че трябва да променят еди кое си тъпо правило което пречи да има реален маржин, то би могло и да стане. Е вероятността това да се случи е едноцифрено число така, че просто смятам да изчакам края и на тази година без да променям очакванията си за действията от страна на БФБ или на брокерите, а в момента очакванията ми за тях са че и тази година ще направят същото като миналата година - НИЩО
                    НИЩО? или пълно нищо!
                    Преди години когато сменяхме руската система с немската и тогава имаше големи надежди ,някой Ханс или Вернер да си пробва късмета на нашата платформа да ама не ...или по точно надали......
                    миналата зима имаше алчност ,надежда , малко ПФ и малко външни играчи и се получи търговия.....сега има умирачка.....не можеш ме излъга със стъклени маниста ....да купувам нещо ново ,докато не продам старите си акции....
                    ПФ ги няма ,ДФ ги няма ,ИП ги няма даже и балъците ги няма..... та ние станахме балъци...

Коментар

• Половин час нЕма сделка, но иначе като цяло е оптимистично

Коментар

• Според мен стъпка 1 е да покажем ,че борсата е жива,развива се добре и може добре
                        да се печели от нея иначе какъв е смисълът да съществува.

Коментар

• Стъпка номер Едно е да продадат Борсата. Не ми харесва - губим автономия, но вече 15 години обяснявам едно и също за ливъриджа, инструментите и индексите и не мисля, че нещо ще се промени в системата без външна намеса. Ако не сменят из основи ръководството на Борсата всичко ще си остане по старому докато смъртта ни раздели. Ако борсата я купят чужденци пак може да остане старото положение, но има някаква малка вероятност да направят промени иначе шансът е НУЛА.
                          Докато ако дойде някой Ханс или Джон и каже на КФН, че е правилно на БФБ да се търгуват индекси или че трябва да променят еди кое си тъпо правило което пречи да има реален маржин, то би могло и да стане. Е вероятността това да се случи е едноцифрено число така, че просто смятам да изчакам края и на тази година без да променям очакванията си за действията от страна на БФБ или на брокерите, а в момента очакванията ми за тях са че и тази година ще направят същото като миналата година - НИЩО
                          Last edited by BigBear; 10.02.2015, 14:11.
                          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                            Само че на кого го продават и то с печалба??
                            Или само го водят продадено на +
                            Обясни ми?
                            Е тука ме хвана, почти. Оценяват го ниско при отпускане на сумата, в зависимост от района и пазарните цени в района. Целта като цяло е, района да е атрактивен. За непродаваеми жилища просто получаваш отказ или крайно неизгодна сума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Вземаш кредит, наакваш се, вземат ти жилището, продават го с печалба. България е перфектна за тази основна банкова дейност.
                              Само че на кого го продават и то с печалба??
                              Или само го водят продадено на +
                              Обясни ми?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                                http://www.investor.bg/centralna-i-i...veniia-188959/

Райфайзена се отегля от повечето източни страни но не и от БГто
                                Зашо остава тук при положение че доходите са най-малки а лошите кредити най много
                                Казват били на печалба тук а в другите страни на загуба

Е как се получава това - някоя да го обясни на дедо си Мито???
                                Вземаш кредит, наакваш се, вземат ти жилището, продават го с печалба. България е перфектна за тази основна банкова дейност.

Коментар

Working...
                                X