IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
    +1
    Оооо, то Петрол отдавна е дал фира, но само Монти не го разбра
    на мисирката Мунчо само петрол да му беше минал през ръцете щеше наред да черпи сега

то не беше кремиковци, пътища и мостове, БАКБ, ОЦК и какво ли още не...

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
      Като цяло работата е зле, а ми се струва, че отива и на по-зле...
      Уж работата е зле, а доста от компаниите изглеждат добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Забелязъл съм ,че Монтито става супер активен когато Петроло даде фира и накрая
        Тимур и неговата команда го отнася словесно.
        +1
        Оооо, то Петрол отдавна е дал фира, но само Монти не го разбра

Коментар

• Като цяло работата е зле, а ми се струва, че отива и на по-зле...

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            Казваш, че няма да ги гласуват ли?
            Ще ги гласуват, най-много да свалят размера с до 50% - познати номера
            Ти ми кажи за какво ще ги дадат... ако знаеш!??!!
            колко пъти трябва да ти се напише

12 млрд. лв. са необходими за рефинансиране на стари дългове и ще бъдат теглени в рамките на три години

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнение
              Ей, Монти ли си, по скоро Мунти, стига си ръсил глупости......
              ние си го знаем като Мунчо

Коментар

Мотивите към проектозакона са публични и всеки може да се запознае с тях , а не да слуша преразказите на Гумен Речев

http://parliament.bg/bills/43/502-02-3.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                  Тази вечер съм в добро настроение и няма да се занимавам с брътвежите на Монтитата.Имаме три сериозни проблема-Украйна,Гърция и ПФ-та.Първият ще се реши днес.Най-съм щастлив,че повече няма да убиват хора-без значение цивилни,руски или украински-всички те са наши братя и сестри.С гърците ще има развръзка до 10 дни,а може и по-скоро-както и да се реши ще е по-добре от неизвестността в момента.Даже и да излязят от зоната краткосрочно ще ни разклатят,но средносрочно ще сме по-добре мисля-заможните гърци ще прехвърлят някое друго евро насам,ЕЦБ ще напечата повечко евра,ще сме вече и външна граница на съюза.Все пак си мисля че им ще пуснат съвсем малко гювеч и ще останат,което е по-разумно.До март ще се разберат и за ПФ-та-там нещата ще са всяко чудо за три дни,както е казал народа.И напролет,а може и по-рано ще се хванем на зелено.До тогава само Бойко да не измисли нещо неговите про.......
                  Забелязъл съм ,че Монтито става супер активен когато Петроло даде фира и накрая
                  Тимур и неговата команда го отнася словесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Колко са лихвите на 16 милярден дълг , колко са рефинасирането през 2017 г. колко ще е дИфицита ако 4 милярда отиде за него за две години.....
                    колко ще изкарате като правителство ,като управляващи ,като реформатори, като крадци...
                    И колко ще отидат за заспалите орешарчета за КТБ .... и още въпроси има.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Щом можеш да пишеш би трябвало и да можеш да четеш.

Коментар

• Тази вечер съм в добро настроение и няма да се занимавам с брътвежите на Монтитата.Имаме три сериозни проблема-Украйна,Гърция и ПФ-та.Първият ще се реши днес.Най-съм щастлив,че повече няма да убиват хора-без значение цивилни,руски или украински-всички те са наши братя и сестри.С гърците ще има развръзка до 10 дни,а може и по-скоро-както и да се реши ще е по-добре от неизвестността в момента.Даже и да излязят от зоната краткосрочно ще ни разклатят,но средносрочно ще сме по-добре мисля-заможните гърци ще прехвърлят някое друго евро насам,ЕЦБ ще напечата повечко евра,ще сме вече и външна граница на съюза.Все пак си мисля че им ще пуснат съвсем малко гювеч и ще останат,което е по-разумно.До март ще се разберат и за ПФ-та-там нещата ще са всяко чудо за три дни,както е казал народа.И напролет,а може и по-рано ще се хванем на зелено.До тогава само Бойко да не измисли нещо неговите про.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнение
                          Ей, Монти ли си, по скоро Мунти, стига си ръсил глупости, още не са ги гласували и вече ги откраднаха хахахахаха, голям си........
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

А дано ,но надали.....
                            Щом откраднаха още 16 милярда лева от български данъкоплатец.......
                            да тежат да съвестта на тези който ги избраха...... Такива като теб....
                            Ей, Монти ли си, по скоро Мунти, стига си ръсил глупости, още не са ги гласували и вече ги откраднаха хахахахаха, голям си........

Коментар

• Ех, че копане ще падне

Светло бъдеще: Китай може да построи плавателен канал между Варна и Русе

http://www.blitz.bg/news/article/319225

Коментар

А дано ,но надали.....
                                Щом откраднаха още 16 милярда лева от български данъкоплатец.......
                                да тежат да съвестта на тези който ги избраха...... Такива като теб....
                                Монти, стига вади неща от контекста, за да си оправдаваш тезите

12 млрд. лв. са необходими за рефинансиране на стари дългове и ще бъдат теглени в рамките на три години, а не наведнъж

Коментар

Working...
                                X