Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеама ще ми кажеш кога идва паниката, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми в момента има начало на такава....
ПФ , пеевски , атерата ,ами то не остана акции за купуване....,когато не останат акции и за държане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСвърши ли купона?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеама ще ми кажеш кога идва паниката, нали?
ПФ , пеевски , атерата ,ами то не остана акции за купуване....,когато не останат акции и за държане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНа всяка паника купи и и веднага продай......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЗначи сега да продам, на следващата паника да купя, после да продам и накрая да купя и съм богат - лесна работа....
След това 460 пак кажи движенията, да не се мъчим останалите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНяма да стане....
ще излезат м.мейкърите и днес в последните минути ще я качат до 500...
Следващата паника ще я свали до 470-480 и после до 490 и накрая на 460...и тогава ще почнат да продават и най големите защитници на бфб...
След това 460 пак кажи движенията, да не се мъчим останалите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеайде мойсейчо кажи ръст на петрола
Гледай там и чакай Флагмана на тези нива..скоро.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеАко ще рутим, 460 ще дойде до три дни, а не до месец...
Ножа може да не е точно гумен, ама не прилича и на железен...
ще излезат м.мейкърите и днес в последните минути ще я качат до 500...
Следващата паника ще я свали до 470-480 и после до 490 и накрая на 460...и тогава ще почнат да продават и най големите защитници на бфб...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАбе хора много емотикон използвате, много нещо! Туй от нерви ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАбе хора много емотикон използвате, много нещо! Туй от нерви ли е?
Коментар
Коментар