IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• siko13, а това какво е?

Attached Files

Коментар

• Сега Гърция прави напъни, да видим какво ще излезе.

Коментар

• Вече повече от месец тъпчем на нива 500 + - малко, за да слезем още надолу трябва новина, но такава няма, а за да тръгнем нагоре трябва и другите борси да поемат уверено нагоре, защото ако чакаме добри новини от нашите политици.... просто забрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Нашите мечки са:

1. Мечки менте.
          2. Плюшени мечета.
          3. Мечки с рога.
          4. Пишман мечки.

Такива работи
          Да живеят оптимистите и бичетата и телчета също!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
            Боли ме фара за Тиквонййй, но виж Николетка ако излезе права е зле работата
            Ами Тиквоний ще е причината,а Николета следсвието,пази боже.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
              Да, плюшени мечета са си - лоши компании, скъпи цени, отчайващи преспективи и ... никакви къси срещу нито една акция!

А от плюшено мече дори гърне с мед не може да вземеш

Коментар

• Да, плюшени мечета са си - лоши компании, скъпи цени, отчайващи преспективи и ... никакви къси срещу нито една акция!

А от плюшено мече дори гърне с мед не може да вземеш
                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Днес май всички зяпат ще го бъде или няма да го бъде старият боен другар Бойко
                  Методиев Борисов,пък Николета Йорданова ошашави народът за след 24 02.
                  Боли ме фара за Тиквонййй, но виж Николетка ако излезе права е зле работата

Коментар

• Нашите мечки са:

1. Мечки менте.
                    2. Плюшени мечета.
                    3. Мечки с рога.
                    4. Пишман мечки.

Такива работи

Коментар

• Днес май всички зяпат ще го бъде или няма да го бъде старият боен другар Бойко
                      Методиев Борисов,пък Николета Йорданова ошашави народът за след 24 02.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                        "...но нямат основание и да купуват..."

SOFIX, може би ми е неточна формулировката - да имат основание на купуват, но нямат желание или кеш. Оставащите в пазара имат значително напълнени портфейли от всички напускащи пазара. От разговорите тук се видя, че имаме ГМО мечки, хем искат пазара да падне хем имат много акции
                        Това вече е друго нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                          ... е като всичко останало почти без изключение в страната - Измама. Все още не мога да си обесня защо някой вобще търгува тук. Единствено разбирам брокерите които поне взимат прилични комисионни. Нито има истински компании, нито има истинска търговия нито има каквато и да е ликвидност , нито има някакви читави условия за търговия, нито пък има и възможност за някаква прилична печалба.

Безумие като цялата ни шибана Държава.
                          +1

Коментар

• "...но нямат основание и да купуват..."

SOFIX, може би ми е неточна формулировката - да имат основание на купуват, но нямат желание или кеш. Оставащите в пазара имат значително напълнени портфейли от всички напускащи пазара. От разговорите тук се видя, че имаме ГМО мечки, хем искат пазара да падне хем имат много акции
                            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              С подчертаното не съм съгласен.
                              A аз напълно.
                              Защото не е изпълнено още условието :
                              "В един момент след време ще имаме евтини акции"

Коментар

• Нашата така наречена Борса...

... е като всичко останало почти без изключение в страната - Измама. Все още не мога да си обесня защо някой вобще търгува тук. Единствено разбирам брокерите които поне взимат прилични комисионни. Нито има истински компании, нито има истинска търговия нито има каквато и да е ликвидност , нито има някакви читави условия за търговия, нито пък има и възможност за някаква прилична печалба.

Безумие като цялата ни шибана Държава.

Коментар

Working...
                                X