siko13, а това какво е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНашите мечки са:
1. Мечки менте.
2. Плюшени мечета.
3. Мечки с рога.
4. Пишман мечки.
Такива работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеБоли ме фара за Тиквонййй, но виж Николетка ако излезе права е зле работата
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеДа, плюшени мечета са си - лоши компании, скъпи цени, отчайващи преспективи и ... никакви къси срещу нито една акция!
А от плюшено мече дори гърне с мед не може да вземеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДнес май всички зяпат ще го бъде или няма да го бъде старият боен другар Бойко
Методиев Борисов,пък Николета Йорданова ошашави народът за след 24 02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение"...но нямат основание и да купуват..."
SOFIX, може би ми е неточна формулировката - да имат основание на купуват, но нямат желание или кеш. Оставащите в пазара имат значително напълнени портфейли от всички напускащи пазара. От разговорите тук се видя, че имаме ГМО мечки, хем искат пазара да падне хем имат много акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение... е като всичко останало почти без изключение в страната - Измама. Все още не мога да си обесня защо някой вобще търгува тук. Единствено разбирам брокерите които поне взимат прилични комисионни. Нито има истински компании, нито има истинска търговия нито има каквато и да е ликвидност , нито има някакви читави условия за търговия, нито пък има и възможност за някаква прилична печалба.
Безумие като цялата ни шибана Държава.
Коментар
-
"...но нямат основание и да купуват..."
SOFIX, може би ми е неточна формулировката - да имат основание на купуват, но нямат желание или кеш. Оставащите в пазара имат значително напълнени портфейли от всички напускащи пазара. От разговорите тук се видя, че имаме ГМО мечки, хем искат пазара да падне хем имат много акцииМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеС подчертаното не съм съгласен.
Защото не е изпълнено още условието :
"В един момент след време ще имаме евтини акции"
Коментар
-
Нашата така наречена Борса...
... е като всичко останало почти без изключение в страната - Измама. Все още не мога да си обесня защо някой вобще търгува тук. Единствено разбирам брокерите които поне взимат прилични комисионни. Нито има истински компании, нито има истинска търговия нито има каквато и да е ликвидност , нито има някакви читави условия за търговия, нито пък има и възможност за някаква прилична печалба.
Безумие като цялата ни шибана Държава.
Коментар
Коментар