If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тия купувачи през Еврофинанс/Интеркапитал яко напазаруваха по десетина по-малки позиции. Интересно дали ще подхванат сега Трейс, М+С, ХЕС и други такива. Няма как да не ни радва търговията и интереса като цяло.
Тия купувачи през Еврофинанс/Интеркапитал яко напазаруваха по десетина по-малки позиции. Интересно дали ще подхванат сега Трейс, М+С, ХЕС и други такива. Няма как да не ни радва търговията и интереса като цяло.
Може от това, че бях писал как съм разкарал всичко без Химимпорт... Сега обаче имам повече Химимпорт, отколкото съм имал някога, а и заредих Зрънчо. Това са моите коне на първо време пък да видим...
Зърнякът ке изригне ми се чини, а флагманът припалва турбините и скоро ще стане Байконур наоколо
Не е препоръка естествено, просто полъх от ракетното гориво
Може от това, че бях писал как съм разкарал всичко без Химимпорт... Сега обаче имам повече Химимпорт, отколкото съм имал някога, а и заредих Зрънчо. Това са моите коне на първо време пък да видим...
При това положение е безумие да хабиш толкова време в коментари за инвестиции на едва 1% от портфейла си
Аз на акции с такова тегло при мен, даже в темите им не влизам
Що, то това ми е интересната част от портфейл, другите неща са скучни. Пък за последните 6 месеца от този 1% съм спечелил над 2% за портфейла ми. Което вече си е ок при положение че нормално целия ми портфейл гледам да го настройвам за по 30% очаквани за година.
Между другото - аз мисля че имам не повече от 4-5 поста в теми за компании които притежавам силно спекулативно. За последните ми две, три врътки нямам нито един пост за тези компании.
Коментар