IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 618 ли беше нивото което трябва да пробием според техничарите, че не ги следя тия работи
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от atb Разгледай мнение
      те и тая сутрин продължаваха да пият, ама сега проспаха рипането. като разберат, че са пропуснали урожая пак ще са напият
      Това че пием не означава че не търгуваме. Аз като си цокам пред монитора, мисля по-трезво на нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Въх,днес Софка с 2 процента нагоре,а миналата седмица някой бяха дигнали
        белият байряк и го удариха на битов алкохолизъм.
        те и тая сутрин продължаваха да пият, ама сега проспаха рипането. като разберат, че са пропуснали урожая пак ще са напият

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
          Какви сайтове четеш бе БНР Хоризонт
          Аз чета всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
            Егати изкупуванията !

Тия хора все едно не са виждали артии
            Ами то и преди седмица имаше, но тогава не са били на такава вълна явно..

Коментар

• Въх,днес Софка с 2 процента нагоре,а миналата седмица някой бяха дигнали
              белият байряк и го удариха на битов алкохолизъм.

Коментар

• Какви сайтове четеш бе БНР Хоризонт
                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Егати изкупуванията !

Тия хора все едно не са виждали артии

Коментар

• А на ветераните към берата.

Коментар

• Расте интересът на българите към инвестиране в ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Тия купувачи през Еврофинанс/Интеркапитал яко напазаруваха по десетина по-малки позиции. Интересно дали ще подхванат сега Трейс, М+С, ХЕС и други такива. Няма как да не ни радва търговията и интереса като цяло.
                        Позна

Коментар

• Тия купувачи през Еврофинанс/Интеркапитал яко напазаруваха по десетина по-малки позиции. Интересно дали ще подхванат сега Трейс, М+С, ХЕС и други такива. Няма как да не ни радва търговията и интереса като цяло.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Може от това, че бях писал как съм разкарал всичко без Химимпорт... Сега обаче имам повече Химимпорт, отколкото съм имал някога, а и заредих Зрънчо. Това са моите коне на първо време пък да видим...
                            Зърнякът ке изригне ми се чини, а флагманът припалва турбините и скоро ще стане Байконур наоколо

Не е препоръка естествено, просто полъх от ракетното гориво

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Явно съм се заблудил нещо
                              Може от това, че бях писал как съм разкарал всичко без Химимпорт... Сега обаче имам повече Химимпорт, отколкото съм имал някога, а и заредих Зрънчо. Това са моите коне на първо време пък да видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                При това положение е безумие да хабиш толкова време в коментари за инвестиции на едва 1% от портфейла си
                                Аз на акции с такова тегло при мен, даже в темите им не влизам
                                Що, то това ми е интересната част от портфейл, другите неща са скучни. Пък за последните 6 месеца от този 1% съм спечелил над 2% за портфейла ми. Което вече си е ок при положение че нормално целия ми портфейл гледам да го настройвам за по 30% очаквани за година.

Между другото - аз мисля че имам не повече от 4-5 поста в теми за компании които притежавам силно спекулативно. За последните ми две, три врътки нямам нито един пост за тези компании.
                                Last edited by ravnovesie; 02.04.2014, 14:03.

Коментар

Working...
                                X