IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    при мен са доста добре пу, пу!!!
    Ама спрямо цените ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Отчетите как са?
      при мен са доста добре пу, пу!!!

Коментар

• Отчетите как са?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Поздравления послучай предстоящите празници...те ще дойдат,но моето време още не е настъпило....чакам търпеливо.Не съм толкова богат,като Ташунко например,за да харча неразумно парите си.Идва лято,ще трябва да се припечели по нещичко....
          Виждам ,че гониш спад от 50-60 ст,но по вероятно да скочи до 4лв и да върне за
          лятото50-60ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
            Монти кажи нещо за Булгаргабак, дивидентче нещо... Вчера разбрах, че само неква фирма на наш Делянчо имала право да дистрибутира български цигари. И магазините въобще не са доволни щото ония си барали макарите по цел ден и не зареждали с дни никви цигари.
            Здравей,
            Дръж табачето...... засега си на плюс и тъщата няма да те скалпира.....
            Виж какво става при другите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Ех Гаки трябва да признаем чистосърдечно,че и твоето време дойде,каквото
              изкяриш до 16 00 ч халал да ти е,за после вече не съм сигурен,а след празниците
              я камилата я камиларя.
              Поздравления послучай предстоящите празници...те ще дойдат,но моето време още не е настъпило....чакам търпеливо.Не съм толкова богат,като Ташунко например,за да харча неразумно парите си.Идва лято,ще трябва да се припечели по нещичко....

Коментар

• Монти кажи нещо за Булгаргабак, дивидентче нещо... Вчера разбрах, че само неква фирма на наш Делянчо имала право да дистрибутира български цигари. И магазините въобще не са доволни щото ония си барали макарите по цел ден и не зареждали с дни никви цигари.
                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                  Екранът на лаптопа почервеня от оптимизъм.Хаиде,какво чакате,скачайте в котела.

Ех Гаки трябва да признаем чистосърдечно,че и твоето време дойде,каквото
                  изкяриш до 16 00 ч халал да ти е,за после вече не съм сигурен,а след празниците
                  я камилата я камиларя.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Много ма кефиш

Много ми е гот....

Коментар

• Екранът на лаптопа почервеня от оптимизъм.Хаиде,какво чакате,скачайте в котела.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Хайде да затваряме сергията ,че ще остана без левове......
                        На маркета са само дребни и то главно продавачи...
                        Имаше едър в ХИМ прив....но той само потвърждава обстановката....
                        допълних малко ССВ и ИХБЛ ,но дотук с покупките .......
                        почват да ме налягат лоши мисли.....
                        Много ма кефиш

Коментар

• Хайде да затваряме сергията ,че ще остана без левове......
                          На маркета са само дребни и то главно продавачи...
                          Имаше едър в ХИМ прив....но той само потвърждава обстановката....
                          допълних малко ССВ и ИХБЛ ,но дотук с покупките .......
                          почват да ме налягат лоши мисли.....

Коментар

• БРАВО И ДНЕС 3 МИЛИОНА

Коментар

• Пазара умре. и така вече втори месец. права линия. търговия в диапазон 595-605 на софикса от сумати време. интересно.
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                ние кога ще растем
                                Гледам,че прелигированите на Хима и Зрънчо взеха да напъват.

Коментар

Working...
                                X