IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Батко нидей така ве, по голямая от самая магучая нет! Всичко което те правят е безаналогово в света. Американците са едни пълни нещастници и невероятни късметлии, и по никакъв начин не могат да се мерят с червеноармейските шинели. Ми така си е. Добре, че Путя е милостив и състрадателен, иначе Аляска отдавна щеше да си е прибере, нали в продължения на хилядолетия е била тяхна... или беше македонска, чакай че се обърках малко. Както и да е де, да си дойдем на думата - гейберастките меки американски китки не могат да са мерят на силата на самая магучая с нейните войни и милиони литри водка (а може и спирачна течност или одеколон тройной).
    Чакай малко, никъде не съм споменал че американците са слаби, меки китики или както там го наричаш, не слагай думи в устата ми.
    Ти си този който твърди че руснаците са пияндурници и нямали военна техника,
    даже Обама щял да обръща шамари, ако не го били слушали.
    За американците е ясно че са доминиращата световна сила в момента,
    няма как да им бъде оспорено, но и точно в момента положението им се променя и това го виждат дори и малките деца. Погледни какъв дял заема финансовия сектор в икономиката та блеким малко ти просветне какво всъщнсот се случва.
    Виж какво правят прехвалените им корпорации които не са нищо повече
    от едни пиявици. Погледни последните прибования на Гуугъл и на Майкрософт,
    какво правят с компаниите които придобиват за ааа долари и акции.
    Съжалявам да го кажа, но тези придобивания ми приличат на целенасоченото унищожаванена българските предприятия след падането на комунизма.
    Както и да е малко се поотплеснах, в момента според мен единствените които
    могат кажат "НЕ" на щатите са точно руснаците и те съвсем ясно го позават през последните месеци, и то точно защото имат военната и икономическа мощ, която да им го позволи.
    Държа да кажа не съм русофил, но ме дразни когато някой с промит мозък като теб започне да говори откровенни глупости, гледай реално на нещата и мисли
    преди да напишеш или кажеш нещо.

Коментар

• Я,ами те зарчетата показвали дюшеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        при този песимизъм на борсата ,човека вкара свежа нотка на хумор.....
        Истината е че Кенеди и то през 1961 се изправи на нокти когато му вкараха руски ракети в Куба..
        миналата седмица имаше повишено руско присъствие подводно ,надводно и във въздуха в зоната на няколко щати...
        Кой ли беше този самолет със 160 номер... който ги прави руди ..там и номер 24 в Черно море...есминеца
        Та така...
        Проблема не е в Украйна,на друго място трябва да го дирим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Специално те разблокирах, казаха ми, че питаш нещо...
          А защо си ме блокирал, наистина ми е интересно?
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
            Ако се опитваш да ни разсмееш, определено успяваш.
            при този песимизъм на борсата ,човека вкара свежа нотка на хумор.....
            Истината е че Кенеди и то през 1961 се изправи на нокти когато му вкараха руски ракети в Куба..
            миналата седмица имаше повишено руско присъствие подводно ,надводно и във въздуха в зоната на няколко щати...
            Кой ли беше този самолет със 160 номер... който ги прави руди ..там и номер 24 в Черно море...есминеца
            Та така...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Това е страхотна тактика. В нея ме притеснява само как ще хванеш кога тръгва нагоре . Аз лично /без да съм специалист/, но и тълпата очевидно хващаме, че нещо тръгва нагоре след едни поне 20-30%. Пример - ето днес Еврохолда расте с над 3%. Това означава ли, че тръгва и ако не кога ще означава?
              Специално те разблокирах, казаха ми, че питаш нещо...
              Ами влизаш по собствена преценка, според ситуацията, за това твърдо правило няма. Примерно когато Хима вдигне с три процента, ще купя... Така направих 4 пъти от октомври насам и съм доволен.
              За Еврохолд мнение не давам, забранил съм си го да го търгувам още преди 5 години. Още преди"Украйна " не показа нищо особено.
              Last edited by Хайърсъзов; 15.05.2014, 13:36.

Коментар

• Много се радвам,че от 3 дни се каня да купя и все отлагам. Нещата при мен стаяат бавно
                То пак ще купя ама на по-ниска цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Ще купя, когато тръгне нагоре. Ще пропусна два три процента, няма да се надувам, че съм хванал дъно, но няма и да губя, докато цените падат. Докато Украйна и Русия са изключително възлово контролиращи поведението на Българската Фондова Борса, съм пас. Оставете тия приказки за смелите и страхливите... Не смятам да губя пари!
                  Това е страхотна тактика. В нея ме притеснява само как ще хванеш кога тръгва нагоре . Аз лично /без да съм специалист/, но и тълпата очевидно хващаме, че нещо тръгва нагоре след едни поне 20-30%. Пример - ето днес Еврохолда расте с над 3%. Това означава ли, че тръгва и ако не кога ще означава?
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
                    Батко нидей така ве, по голямая от самая магучая нет! Всичко което те правят е безаналогово в света. Американците са едни пълни нещастници и невероятни късметлии, и по никакъв начин не могат да се мерят с червеноармейските шинели. Ми така си е. Добре, че Путя е милостив и състрадателен, иначе Аляска отдавна щеше да си е прибере, нали в продължения на хилядолетия е била тяхна... или беше македонска, чакай че се обърках малко. Както и да е де, да си дойдем на думата - гейберастките меки американски китки не могат да са мерят на силата на самая магучая с нейните войни и милиони литри водка (а може и спирачна течност или одеколон тройной).
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      С нетърпение очаквам хваленията когато пазара тръгне нагоре. Пак всички ще се купили на дъното нали? Ех, рибоци, рибоциииииииии!
                      Зарчетата какво показват?Да няма смяна на кутиите?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        С нетърпение очаквам хваленията когато пазара тръгне нагоре. Пак всички ще се купили на дъното нали? Ех, рибоци, рибоциииииииии!
                        Ще купя, когато тръгне нагоре. Ще пропусна два три процента, няма да се надувам, че съм хванал дъно, но няма и да губя, докато цените падат. Докато Украйна и Русия са изключително възлово контролиращи поведението на Българската Фондова Борса, съм пас. Оставете тия приказки за смелите и страхливите... Не смятам да губя пари!

Коментар

• Ама яко са наспрахме... пак..

Царе сме на това упражнение!

Коментар

• С нетърпение очаквам хваленията когато пазара тръгне нагоре. Пак всички ще се купили на дъното нали? Ех, рибоци, рибоциииииииии!

Коментар

• На БФБ-то правим друс-друс зрели крушки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                                Де да бях набор след 1980г., мечти.
                                Путин само може да си наляга парцалите и да се помоли на Обама да не му обърше два големи негърски шамара. Американците имат модерна военна техника, имат меьдуконтинентални ракети с ядрени глави, и т.н., неща за които руснаците може и да са чували навремето ама сега са далеко.

Коментар

Working...
                                X