IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Как кво глей ква комета е
    искаш да кажеш комедия

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      И какво трябва да ми говори тази драсканица
      Как кво глей ква комета е

Коментар

• И какво трябва да ми говори тази драсканица

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
          Явно ако не се налеят пари от вън още дълго време ще гледаме мишкуването на играчите вътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Едно въпросче - ти получи ли дивидент от PBR ? На мен ми наляха по сметката в началото на май а за компанията бях чел, че не плащала дивиденти
            Направо ми дойдоха дюшеш
            Да бе, и аз останах изненадан (приятно естествено ) като го видях.
            48 цента на артия, ми то си е направо >4% спрямо покупната
            Не е зле при положение че хич не съм мислил за дивидент туканка

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Питах дивидентната бре, кво ме интересува другата, тука губещи няма знаем..

Ма нъл си френд - ей ти трички от любимите ми с див-ти над дузинката %
                Някои от тях - ежемесечно.
                Не че няма и други де...ма иска си черпня

SDRL, BDCL, PSEC
                Едно въпросче - ти получи ли дивидент от PBR ? На мен ми наляха по сметката в началото на май а за компанията бях чел, че не плащала дивиденти
                Направо ми дойдоха дюшеш
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

SDRL, BDCL, PSEC
                  черпенето е едно на ръка,както се казва все ще се почерпим...това е най-малкия проблем...въпроса е да изкараме по някой лев...аз съм си заделил малко парици за рисков портфейл,но първо искам да си деверсифицирам настоящия....та така...мерси за инфото и успех и занапред с инвестициите

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    между 35 и 40 процента ми се движи годишната доходност и спя спокойно всяка вечер,а в този ред на мисли ще се радвам ако споделиш нещо с добра див.доходност на NYSE tnks

SDRL, BDCL, PSEC

Коментар

Що бе Оракулов,нъл си уж хоптимист.....я кажи ти колко ти е див.доходност на бфб ?
                      между 35 и 40 процента ми се движи годишната доходност и спя спокойно всяка вечер,а в този ред на мисли ще се радвам ако споделиш нещо с добра див.доходност на NYSE tnks

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        +1
                        и аз ги виждам нещата по същия начин към момента...
                        Що бе Оракулов,нъл си уж хоптимист.....я кажи ти колко ти е див.доходност на бфб ?

Коментар

• Браво Успех..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Ти нали там се попрецака.За мен дивидентните акции поне за 2014 нямат алтернативи.Много е рано за шитовете и избушеняците още.Сега ти кажи като експерт по този сектор
                            +1
                            и аз ги виждам нещата по същия начин към момента...

Коментар

• Моля за извинение, но пиша от телефона.Така, че пълни си по малко да не се прецакаш.ьНе е препоръко за нищо, а майтапче с Преци

Коментар

• Ами, ако са качествени акциште не е.Нали видя , че когато се появят голими кпувачи и за ден два се правят разлики от 5, 10 процента.Избери си качествени акции и ги купи, когато пазара е спокоен..После пазара е тесен и навалицата голяма.разбира се зависи за по големи суми.До 5, 10000лева няма проблем, но пак могат да се загубят няколко стотака.

Коментар

Working...
                                X