If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едно въпросче - ти получи ли дивидент от PBR ? На мен ми наляха по сметката в началото на май а за компанията бях чел, че не плащала дивиденти
Направо ми дойдоха дюшеш
Да бе, и аз останах изненадан (приятно естествено ) като го видях.
48 цента на артия, ми то си е направо >4% спрямо покупната
Не е зле при положение че хич не съм мислил за дивидент туканка
Питах дивидентната бре, кво ме интересува другата, тука губещи няма знаем..
Ма нъл си френд - ей ти трички от любимите ми с див-ти над дузинката %
Някои от тях - ежемесечно.
Не че няма и други де...ма иска си черпня
SDRL, BDCL, PSEC
Едно въпросче - ти получи ли дивидент от PBR ? На мен ми наляха по сметката в началото на май а за компанията бях чел, че не плащала дивиденти
Направо ми дойдоха дюшеш
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
SDRL, BDCL, PSEC
черпенето е едно на ръка,както се казва все ще се почерпим...това е най-малкия проблем...въпроса е да изкараме по някой лев...аз съм си заделил малко парици за рисков портфейл,но първо искам да си деверсифицирам настоящия....та така...мерси за инфото и успех и занапред с инвестициите
между 35 и 40 процента ми се движи годишната доходност и спя спокойно всяка вечер,а в този ред на мисли ще се радвам ако споделиш нещо с добра див.доходност на NYSE tnks
Що бе Оракулов,нъл си уж хоптимист.....я кажи ти колко ти е див.доходност на бфб ?
между 35 и 40 процента ми се движи годишната доходност и спя спокойно всяка вечер,а в този ред на мисли ще се радвам ако споделиш нещо с добра див.доходност на NYSE tnks
Ти нали там се попрецака.За мен дивидентните акции поне за 2014 нямат алтернативи.Много е рано за шитовете и избушеняците още.Сега ти кажи като експерт по този сектор
+1
и аз ги виждам нещата по същия начин към момента...
Ами, ако са качествени акциште не е.Нали видя , че когато се появят голими кпувачи и за ден два се правят разлики от 5, 10 процента.Избери си качествени акции и ги купи, когато пазара е спокоен..После пазара е тесен и навалицата голяма.разбира се зависи за по големи суми.До 5, 10000лева няма проблем, но пак могат да се загубят няколко стотака.
Коментар