IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнение
    Ще почнем катеренето когато и нашите депутати и министри ги видим на такива снимки:

http://www.bbc.com/news/blogs-eu-31537338

Още: http://www.dnevnik.bg/sport/2015/02/...osuden_na_pet/

На нашата борса и Бъфет няма да се оправи защото какво се случва не се определя от икономическите принципи а от това дали БГ мафията са решили да си приватизират банка, или пенсионни фондове, или пък да си накупят евтина земя.

Имам много акции, все още съм на печалба от 2013-та и началото на 2014, но в тази непредвидима обстановка дето не знаеш какво ще измислят утре и нищо не зависи от мен се чувствам като на тегленето на тиража всяка седмица ...

Съжалявам, това малко не е за темата с оптимизма, ама от юни миналата година ми се насъбира ...

Иначе има хубави компании на борсата и вярвам че и в бъдеще добре ще се справят ако не им се пречи да работят.
    +1
    съгласен съм с теб...но за съжаление тук се инвестира с "широко затворени очи"
    Last edited by orakula; 20.02.2015, 23:47.

Коментар

• NBG +21%, че фаче бе????

Коментар

• Greek Official: Eurogroup Appears to Have Reached an Accord

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Ами да, на следваща заплата по още 1 и току виж след 500 г. станал милионер

Само за базик става вече това БФБ. Ще го зарязвам аз другата седмица и отивам да се лъзгам със ски на Банско.. тук достатъчно се полъзгах вече
          Като се върна да сте обърнали и от Март да почваме катеренето
          Това като цена пак бива,но скоро в едно друго дружество се получи сделка на цена
          2,7 ст/две стотинки и седем десети/,така че тази акция за 1,57 не върха на цирка.

Коментар

• Ще почнем катеренето когато и нашите депутати и министри ги видим на такива снимки:

http://www.bbc.com/news/blogs-eu-31537338

Last year alone, 1,138 leading public figures, including top politicians, businessmen, judges and prosecutors, were convicted by the DNA, whose crackdown is being led by chief prosecutor Laura Kovesi - a rate of more than four a day (excluding holidays). So what has changed in Romania?
            Още: http://www.dnevnik.bg/sport/2015/02/...osuden_na_pet/

На нашата борса и Бъфет няма да се оправи защото какво се случва не се определя от икономическите принципи а от това дали БГ мафията са решили да си приватизират банка, или пенсионни фондове, или пък да си накупят евтина земя.

Имам много акции, все още съм на печалба от 2013-та и началото на 2014, но в тази непредвидима обстановка дето не знаеш какво ще измислят утре и нищо не зависи от мен се чувствам като на тегленето на тиража всяка седмица ...

Съжалявам, това малко не е за темата с оптимизма, ама от юни миналата година ми се насъбира ...

Иначе има хубави компании на борсата и вярвам че и в бъдеще добре ще се справят ако не им се пречи да работят.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Човека може да си прави портфейл от софикс акции по 1 бройка, толкова да са му възможностите
              Ами да, на следваща заплата по още 1 и току виж след 500 г. станал милионер

Само за базик става вече това БФБ. Ще го зарязвам аз другата седмица и отивам да се лъзгам със ски на Банско.. тук достатъчно се полъзгах вече
              Като се върна да сте обърнали и от Март да почваме катеренето

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Това го писах преди три часа.....
                Ти ли беше купувача?

Коментар

• ето монтьо така прави еврейската програмка. обемче вчера .днеска се пускат спамери като тебе в действие народа продава и после вика що продадох
                  Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    ГолЕмо шоу!
                    Аха, с има-няма 400лв. и пак сме номер едно.
                    Ако се наложи ПФ-тата да осребряват за 2 дни може и под 100 да смъкнем, щото няма никаква маса. Ликвидност тука не търсете.

Коментар

• ГолЕмо шоу!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Очаквах да обърнеш внимание ,че познах второто ниво след 520 и 500 ..
                        Сега ще върнем малко до 490 и пак по слалома на стабилните финансови институции....
                        Това го писах преди три часа.....

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                          ако ти можеш да се манипулираш от това е друг въпрос.
                          Не аз не се манипулирам но индекса е държавен и хората в чужбина като прочетат как се качва и вдига няма да стъпят тук никога....
                          ще станем за гинес.... като капиталов пазар....
                          може пък да играе на индекси при някой тотаджия...
                          Интересно колко комисионна плаща при ЗХБГ ,ССВ и ИХБГ....

Коментар

• добре де монтьо не мога да разбера следобяда викаш изсулване по всички позиции , после като покатери пак позна . как ги правиш тия работи . вълшебник си

Коментар

• ако ти можеш да се манипулираш от това е друг въпрос.

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              защото манипулира пазара.....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Човека може да си прави портфейл от софикс акции по 1 бройка, толкова да са му възможностите
                                Ами защо пропуска атерката!

Коментар

Working...
                                X