IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дали ще има Южен Паток

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto
      Що да е за разлика, ами то ви личи, и всъщност повечето са книжни. Какво стана с батката, книжен ли е още ?
      Не мога да ти отговоря вместо него но вероятно е.

Коментар

• Дявола не е толкова черен колкото си го представяте . Предпазливостта не само не е излишна , но е задължителна .
        Моето мнение е че оттук нататък не всички акции ще се движат в една посока а ще започне диференцияция и обратно корелация в посоките им на база фундамент .
        Мисля че ни предстоят придобивания , увеличения на капитала , търгови а и още ОСАтата не са минали .
        Дърветата ще поемат надолу , но другите не виждам защо да препускат надолу само за прищявката на някой безкнижен спекулант .
        И не всичко е политика , има доста кеш да се инвестира !
        При отрицателните лихви навън мисля че ще се разминен с кътването на рейтинга , а емисията ще бъде пласирана при ниска доходност , така че доверието не е пропаднало .
        Събитията от последните дни ще направят сдържани управляващите с разходите и бюджета няма да го разпорят .
        Last edited by vankel; 09.06.2014, 23:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
          Малко едностранно разглеждате ситуацията .
          Приемате някои бъдещи събития за даденост съпоставяйки ги с миналото .
          Ми като става дума за моите пари, разглеждам ситуацията от гледна точка на това да не ги загубя заради някой идиот с власт, който толкова далеч е навлязал в нивото си на некомпетентност че дори и някой да иска не може да го измъкне от там.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Имам 10%, основно точно заради ГЕРБ са толкова малко, преди подържах доста повече. Но след тях толкова че да не ме яд че пропускам движения нагоре и да не ми пука като падат, и наполовина да паднат ще съм само 5% назад.
            Споко бе, ще има пак юруш на черешите, на 280 пункта.
            Дълго и напоително, реминисценция на 2012, кефффф
            Дано по него време нисето вече сме на 2200 и отгоре. С кеф ще стана патриот пак - сичко на бфб !

Коментар

• Малко едностранно разглеждате ситуацията .
              Приемате някои бъдещи събития за даденост съпоставяйки ги с миналото .

Коментар

Не става дума за последователност, а за кадърност. В ГЕРБ нямат НИТО ЕДИН свестен икономист. Кой ще е финансов министър, какво ще прави този финансов министър? Дянков успя почти собственоръчно да изтрие няколко милиарда от икономиката ни - под бодрите ръкопляскания на Бате Бойко. Но Дянков имаше няколко милиарда резерв които да опоска - не че му стингнаха - сега няма резерв. За БСП това не е проблем - те може да крадат, но знаят какво правят. Но като дойде ГЕРБ какво ще стане? ГЕРБ имаше гадния навик да натиска бизнеса - нещо което БСП като цяло не правят. Ще продължава ли ГЕРБ с тези практики - аз залагам че ще продължат - все пак Бойко само рекета познава като начин на правене на бизнес. Аз лично не се сещам за нито едно положително за бизнеса като цяло решение на ГЕРБ. За сметка на това отрицателните чет нямат.

А след тези избори има голяма вероятност ГЕРБ да управляват отново, да управляват самостоятелно, а ако направят коалиция тя да е с някоя неприятна партия с още по-сериозен популистки устрем от тях.

На мен поне ми е трудно да си представя положителен за икономиката изход от тези избори. БСП ще са се стопили напълно, реформаторския блок са реално разцепени, като половината от тях са пълни сектанти, Бареков - Бареков може да е вицепремиер - смятай каква пародия може да се получи. Ще си сложил пари в икономика, в която единия вицепремиер ти обещава неща, които дори не ти е хрумвало да си поискаш, а премиера основното което може да прави е да прибира рекет и да реже лентички.
                Ти осъзнавш ли какви глупости пишеш ? Все едно слушам Станишев.
                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Малко факти в подкрепа на тезата ми
                  http://profit.bg/news/Predsrochni-iz...id-124120.html
                  НДСВ бяха много добре за пазара ни, и това стана ясно доста бързо. След това имаше доста притеснения от това че БСП ще спечели, но се оказа че няма нужда и БСп бяха добре. След това обаче дойде ГЕРБ - всеки си мислеше че това няма голямо значение - но се оказа че има - в момента в който стана ясно каква политика ще провеждат - някъде октомври 2009 и целия предишен ръст на пазара ни отиде на кино следващите години - и това когато навън пазарите растяха яко. Сега отново щом стана ясно че БСП ще управлява - или по-скоро че ГЕРБ няма да управлява и пазара почна да си расте прилично. Но ето че отново идва ГЕРБ.

Коментар

Вече имаме връх под предишен връх и дъно под предишно дъно. Имаме пречупване на тренда нагоре и имаме някакъв двоен връх. Чисто технически всичко това говори за обръщане на тренда. А техническия анализ може да не върши голяма работа на БФБ за кратки спекули, но върши работи за показване на настроенията на пазара. И това което показва е че настроението става негативно.
                    То дето настроението става негативно ами да не стане инфарктивно .

Коментар

• Малко факти в подкрепа на тезата ми
                      http://profit.bg/news/Predsrochni-iz...id-124120.html
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Имаш ли акции на БФБ? Ако да - защо не ги продаваш предвид изложеното от теб?
                        Имам 10%, основно точно заради ГЕРБ са толкова малко, преди подържах доста повече. Но след тях толкова че да не ме яд че пропускам движения нагоре и да не ми пука като падат, и наполовина да паднат ще съм само 5% назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнение
                          Аре браво, продадохте си акциите щото чакахте корекция навън, а то какво се оказа - нови рекорди и за ДАКС - затвори над 10,000 и Дау

Още мноооого има да учите.
                          Възхитен съм от теб!Може ли да изкарам един курс при теб по инвестиране.

Коментар

.

На мен поне ми е трудно да си представя положителен за икономиката изход от тези избори. БСП ще са се стопили напълно, реформаторския блок са реално разцепени, като половината от тях са пълни сектанти, Бареков - Бареков може да е вицепремиер - смятай каква пародия може да се получи. Ще си сложил пари в икономика, в която единия вицепремиер ти обещава неща, които дори не ти е хрумвало да си поискаш, а премиера основното което може да прави е да прибира рекет и да реже лентички.
                            Имаш ли акции на БФБ? Ако да - защо не ги продаваш предвид изложеното от теб?
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Нещата не са такива каквито изглеждат.... Въпрос - кога е имало последователност в политиката в БГ.... последните 26 г ? Това е проблем, но в случая е предимство.... поне според мен.
                              Дори сериозните фактори като пускането на печатницата на ЕЦБ поставям на второ място,..... която не е за подценяване, нали ?
                              Не става дума за последователност, а за кадърност. В ГЕРБ нямат НИТО ЕДИН свестен икономист. Кой ще е финансов министър, какво ще прави този финансов министър? Дянков успя почти собственоръчно да изтрие няколко милиарда от икономиката ни - под бодрите ръкопляскания на Бате Бойко. Но Дянков имаше няколко милиарда резерв които да опоска - не че му стингнаха - сега няма резерв. За БСП това не е проблем - те може да крадат, но знаят какво правят. Но като дойде ГЕРБ какво ще стане? ГЕРБ имаше гадния навик да натиска бизнеса - нещо което БСП като цяло не правят. Ще продължава ли ГЕРБ с тези практики - аз залагам че ще продължат - все пак Бойко само рекета познава като начин на правене на бизнес. Аз лично не се сещам за нито едно положително за бизнеса като цяло решение на ГЕРБ. За сметка на това отрицателните чет нямат.

А след тези избори има голяма вероятност ГЕРБ да управляват отново, да управляват самостоятелно, а ако направят коалиция тя да е с някоя неприятна партия с още по-сериозен популистки устрем от тях.

Коментар

Но ГЕРБ е зле за пазара.
                                Само за фондовия пазар, обаче! http://www.cross.bg/slychaya-godinat...#axzz33bpr6BK0
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X