IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Комунистите останаха сами в НС против дълга, всички останали групи ще го подкрепят.

Коментар

• БАЛИП: SOFIX е най-зле представящият се индекс в Европа

Информации с негативен привкус не трябва да пречат на оптимизма. Той винаги гледа към бъдещето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        ...
        България ще върви напред, въпреки безбройните саботьори и негативисти!
        Така е било и така ще бъде!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          А мен обективността не ме дразни, приветствам я!
          Насърчавай доброто и критикувай лошото... а не безпринципност и мрънкане безогледно!
          Тони разочароваш ме че и ти като масата гадулки си клъвнал на демагогията и грозните лъжи на Атака и Мая Манолова

ей батко!!!
          Не се възмущавам на новия заем, а на това че гелосания Домус прави и се съгласява със всичко само и само да ги признаят за най-голЕмата организация! Постави оценка 5 на управлението все пак!!!! Не че наа него му пука за ккотировките и миноритарите в Биовет, но нека поне ги накара да бъдат мислят положителни неща за БФБ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            КРИБ подкрепя новия заем

Почва да ме дразни, как КРИБ почнах да се подлагат на управляващите!!! И защо това, за да ги признаят за най-голямата организация? Голям празззззз!
            Абе налейте им акъл за борсата, като са решили да ви слушат чат-пат!!!
            А мен обективността не ме дразни, приветствам я!
            Насърчавай доброто и критикувай лошото... а не безпринципност и мрънкане безогледно!
            Тони разочароваш ме че и ти като масата гадулки си клъвнал на демагогията и грозните лъжи на Атака и Мая Манолова

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
              Ебати наглото Черешарче - 800мнл трябвало да седяли в ПИБ токато не отмонела паниката и се върне доверието в баМММковата система
              АЗ лично нямам никаво доверие вече в нея всичките леФФчета са обърнати в стабилни валути
              Ами няма да иска я, нали текат лихви по тези пари бе пич. Като ги вземе какво ще ги направи? Ще плати с тях дълга ли? Няма как да стане. Ако са част от резерва, това означава, че с тях може да се оперира само в рамките на годината. С други думи към 31.12.2015 тези пари трябва да са налични и да ги има. Много има още да поизчетеш май преди да се изказваш авторитетно.

Коментар

• КРИБ подкрепя новия заем

Почва да ме дразни, как КРИБ почнах да се подлагат на управляващите!!! И защо това, за да ги признаят за най-голямата организация? Голям празззззз!
                Абе налейте им акъл за борсата, като са решили да ви слушат чат-пат!!!

Коментар

• върви ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                    Всъщност не си прав. Темата е за акции, а сайта е и за форекс.
                    Абе прав си моя е грешката,но си има тема за форекс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Тук е сайт за акции ,не за форекс игри.
                      Всъщност не си прав. Темата е за акции, а сайта е и за форекс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                        Ебати наглото Черешарче - 800мнл трябвало да седяли в ПИБ токато не отмонела паниката и се върне доверието в баМММковата система
                        АЗ лично нямам никаво доверие вече в нея всичките леФФчета са обърнати в стабилни валути
                        Тук е сайт за акции ,не за форекс игри.

Коментар

• Първоначално изпратено от 87 Разгледай мнение
                          Верно?
                          Това дали означава, че банките ни са пътници? Ами ако не мине заема?

Коментар

• Първоначално изпратено от johnyk Разгледай мнение
                            чухте ли туко що какво каза Горанов,заема бил за да не фалират банките
                            Верно?
                            Това дали означава, че банките ни са пътници? Ами ако не мине заема?

Коментар

• чухте ли туко що какво каза Горанов,заема бил за да не фалират банките

Коментар

• Уважаеми дами и господа,

На основание чл.28 от Наредба №2 за проспектите и за разкриването на информация от публичните дружества и други емитенти на ценни книжа, и т.1.11 от Приложение № 9 към Наредба №2, Ви уведомяваме, че ХД”Дунав”АД – гр.Враца реализира печалба към 31.12.2014 год. - предварителен на Консолидирана база в размер на 1 304 х. лв.

Което прави ~ 5,50 до 6,20 за акция.

Коментар

Working...
                                X