Комунистите останаха сами в НС против дълга, всички останали групи ще го подкрепят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
БАЛИП: SOFIX е най-зле представящият се индекс в Европа
Информации с негативен привкус не трябва да пречат на оптимизма. Той винаги гледа към бъдещето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение...
България ще върви напред, въпреки безбройните саботьори и негативисти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА мен обективността не ме дразни, приветствам я!
Насърчавай доброто и критикувай лошото... а не безпринципност и мрънкане безогледно!
Тони разочароваш ме че и ти като масата гадулки си клъвнал на демагогията и грозните лъжи на Атака и Мая Манолова
Не се възмущавам на новия заем, а на това че гелосания Домус прави и се съгласява със всичко само и само да ги признаят за най-голЕмата организация! Постави оценка 5 на управлението все пак!!!! Не че наа него му пука за ккотировките и миноритарите в Биовет, но нека поне ги накара да бъдат мислят положителни неща за БФБ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКРИБ подкрепя новия заем
Почва да ме дразни, как КРИБ почнах да се подлагат на управляващите!!! И защо това, за да ги признаят за най-голямата организация? Голям празззззз!
Абе налейте им акъл за борсата, като са решили да ви слушат чат-пат!!!
Насърчавай доброто и критикувай лошото... а не безпринципност и мрънкане безогледно!
Тони разочароваш ме че и ти като масата гадулки си клъвнал на демагогията и грозните лъжи на Атака и Мая Манолова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеЕбати наглото Черешарче - 800мнл трябвало да седяли в ПИБ токато не отмонела паниката и се върне доверието в баМММковата система
АЗ лично нямам никаво доверие вече в нея всичките леФФчета са обърнати в стабилни валути
Коментар
-
КРИБ подкрепя новия заем
Почва да ме дразни, как КРИБ почнах да се подлагат на управляващите!!! И защо това, за да ги признаят за най-голямата организация? Голям празззззз!
Абе налейте им акъл за борсата, като са решили да ви слушат чат-пат!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеВсъщност не си прав. Темата е за акции, а сайта е и за форекс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук е сайт за акции ,не за форекс игри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеЕбати наглото Черешарче - 800мнл трябвало да седяли в ПИБ токато не отмонела паниката и се върне доверието в баМММковата система
АЗ лично нямам никаво доверие вече в нея всичките леФФчета са обърнати в стабилни валути
Коментар
-
Първоначално изпратено от 87 Разгледай мнениеВерно?
Това дали означава, че банките ни са пътници? Ами ако не мине заема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от johnyk Разгледай мнениечухте ли туко що какво каза Горанов,заема бил за да не фалират банките
Това дали означава, че банките ни са пътници? Ами ако не мине заема?
Коментар
-
Уважаеми дами и господа,
На основание чл.28 от Наредба №2 за проспектите и за разкриването на информация от публичните дружества и други емитенти на ценни книжа, и т.1.11 от Приложение № 9 към Наредба №2, Ви уведомяваме, че ХД”Дунав”АД – гр.Враца реализира печалба към 31.12.2014 год. - предварителен на Консолидирана база в размер на 1 304 х. лв.
Което прави ~ 5,50 до 6,20 за акция.
Коментар
Коментар