Oт 15,22 ч. ли сме без сделка или на мен не визуализира?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Konsultant
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеСамо няма да се шашкате! Не забравяйте че по света всички ЦБ отново заявиха еднозначно подкрепата си за "инжектирането" на нови пари!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеСлед тоя пробив на Софикс 550 пътя към 500 е отворен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Някои имам чувството, че от днешните движения изкараха повече от блокирания си депозит..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеСтрахотен ден, изкарах за едно прилично море!
Някои имам чувството, че от днешните движения изкараха повече от блокирания си депозит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеТака е . А разправят че борсата ни била неликвидна
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТака е пазар от него по силен няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТо добре, че ги имаше и тия на платформата, че и това май нямаше да се случи.
Другите вече имат време да мислят и разиграват варианти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНе всеки е на платформата 2 дена се ослушат и ще видим така мисля
Препоръки никакви
Имам акции
Другите вече имат време да мислят и разиграват варианти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Що така, какво очакваш да се случи дотогава и в момента не е калкулирано?
Негативно, разбира се.
Препоръки никакви
Имам акции
Коментар
Коментар