IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Ами лято е ,парите се въртят на друго място,но като зафучи и завали сняг парите
    пак ще се върнат за нови печалби.
    Да а хората ще са на улицата
    Ще вартят сопите

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Дойде ли боко продавам всичко
      Е Обама или Меркел няма да дойдат
      А ако ти харесваше това правителство - продавай още сега, едва ли ще се върне подобен формат /БСП - ДПС - АТАКА/ през следващите 2, 3, 4 ....г.
      Но това не е тема политика и е редно да не спамиме
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Ами лято е ,парите се въртят на друго място,но като зафучи и завали сняг парите
        пак ще се върнат за нови печалби.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Според мен до изборите графиката ще бъде водоравна, ако не разберем някои много лоши неща за БГ през този период. Тъй като едва ли ще чуем нещо много оптимистично и за това съм по-скоро песимист.

П.П. Имам акции и не мисля да ги продавам скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
            Как мислите има ли вероятност през времето на служебното правителство да пълзим към 600 пункта (Sofix-a) ?
            Според мен до изборите графиката ще бъде водоравна, ако не разберем някои много лоши неща за БГ през този период. Тъй като едва ли ще чуем нещо много оптимистично и за това съм по-скоро песимист.

П.П. Имам акции и не мисля да ги продавам скоро.
            Last edited by 15%; 24.07.2014, 20:28.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
              Как мислите има ли вероятност през времето на служебното правителство да пълзим към 600 пункта (Sofix-a) ?
              Да и нагоре до преди изборите

Коментар

• Как мислите има ли вероятност през времето на служебното правителство да пълзим към 600 пункта (Sofix-a) ?

Коментар

Аз не едни други другари чакат
                  Скивай развитието при Петрол.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                    То правителство няма -ти чакаш оптимизъм!
                    Аз не едни други другари чакат

Коментар

Кво става човека даде оставка ,що така няма оптимизъм
                      То правителство няма -ти чакаш оптимизъм!

Коментар

• малко конкретен фундаментален анализ 3:
                        според мен чуждите инвеститори които тласкаха индексите нагоре пролетта се оттеглиха.. в момента сме само местни играчи които си менкаме някви мижави бройки и се правим на брокери..
                        чуждите инвеститори чакат да видят как ще се развият нещата около КТБ, програми Регионално Развитие и Околна Среда, и бюджетния дефицит:
                        - при КТБ е изключително важно да се намери бързо решение и да се обезпечат всички (това от гледна точка на инвеститора)
                        - при евро-фондовете също срока е важен..
                        - гласуване на допълнителни външни заеми за да се покрият дефицитите в бюджета, НЗОК,НЕК, БДЖ, и то заем в голям размер, също е важно..
                        ..ето и как ги виждам сроковете:
                        - за БТК вероятно ще се приеме решение за наливане на пари от бюджета и ФГВ след 5-ти октомври (да, срока 23-ти септември няма да бъде спазен )
                        - за евро-фондовете трябва технологично време поне половин година след заработването на новото правителство.. т.е. средата на следващата година в най-добрия случай..
                        - за бюджета (и от там разпределение към гореизброените) нови заеми ще могат да се гласуват едва след 1-ви януари щото и в момента сме вече на 2,7% бюджетен дефицит и рискуваме да влезем в наказателна процедура от ЕК
                        .. или сроковете са:
                        05.10.2014
                        01.01.2015
                        01.07.2015
                        аз лично ще изчакам да видя решение поне на първия проблем и признаци за решаване на втория.. това означава, че началото на следващата година ще се върна като купувач на БФБ.. това разбира се при положение, че всичко в политиката се развива благоприятно и не добавим нови срокове към решаването на тези три основни проблема..
                        .. не е препоръка..
                        Last edited by boogeyman; 24.07.2014, 13:12.

Коментар

• Ше измислим нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            Абе тия еврейчета от парламента какво ще ги правим.идея
                            Нищо се ядосва ме по форума както до сега а те се хранят и тъка

Коментар

• Абе тия еврейчета от парламента какво ще ги правим.идея

Коментар

• Кво става човека даде оставка ,що така няма оптимизъм

Коментар

Working...
                                X