Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДойде ли боко продавам всичко
А ако ти харесваше това правителство - продавай още сега, едва ли ще се върне подобен формат /БСП - ДПС - АТАКА/ през следващите 2, 3, 4 ....г.
Но това не е тема политика и е редно да не спамимеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДойде ли боко продавам всичко
пак ще се върнат за нови печалби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСпоред мен до изборите графиката ще бъде водоравна, ако не разберем някои много лоши неща за БГ през този период. Тъй като едва ли ще чуем нещо много оптимистично и за това съм по-скоро песимист.
П.П. Имам акции и не мисля да ги продавам скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеКак мислите има ли вероятност през времето на служебното правителство да пълзим към 600 пункта (Sofix-a) ?
П.П. Имам акции и не мисля да ги продавам скоро.Last edited by 15%; 24.07.2014, 20:28.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеКак мислите има ли вероятност през времето на служебното правителство да пълзим към 600 пункта (Sofix-a) ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАз не едни други другари чакат
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТо правителство няма -ти чакаш оптимизъм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКво става човека даде оставка ,що така няма оптимизъм
Коментар
-
малко конкретен фундаментален анализ 3:
според мен чуждите инвеститори които тласкаха индексите нагоре пролетта се оттеглиха.. в момента сме само местни играчи които си менкаме някви мижави бройки и се правим на брокери..
чуждите инвеститори чакат да видят как ще се развият нещата около КТБ, програми Регионално Развитие и Околна Среда, и бюджетния дефицит:
- при КТБ е изключително важно да се намери бързо решение и да се обезпечат всички (това от гледна точка на инвеститора)
- при евро-фондовете също срока е важен..
- гласуване на допълнителни външни заеми за да се покрият дефицитите в бюджета, НЗОК,НЕК, БДЖ, и то заем в голям размер, също е важно..
..ето и как ги виждам сроковете:
- за БТК вероятно ще се приеме решение за наливане на пари от бюджета и ФГВ след 5-ти октомври (да, срока 23-ти септември няма да бъде спазен)
- за евро-фондовете трябва технологично време поне половин година след заработването на новото правителство.. т.е. средата на следващата година в най-добрия случай..
- за бюджета (и от там разпределение към гореизброените) нови заеми ще могат да се гласуват едва след 1-ви януари щото и в момента сме вече на 2,7% бюджетен дефицит и рискуваме да влезем в наказателна процедура от ЕК
.. или сроковете са:
05.10.2014
01.01.2015
01.07.2015
аз лично ще изчакам да видя решение поне на първия проблем и признаци за решаване на втория.. това означава, че началото на следващата година ще се върна като купувач на БФБ.. това разбира се при положение, че всичко в политиката се развива благоприятно и не добавим нови срокове към решаването на тези три основни проблема..
.. не е препоръка..Last edited by boogeyman; 24.07.2014, 13:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАбе тия еврейчета от парламента какво ще ги правим.идея
Коментар
Коментар