IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Държавата със сигурност, ДОКАЗАНО е най-лошия възможен собственик!!

Ще си продават дялчето в Петрол! И защо чакаха досега? Да потъне кораба, и да запорират акциите на мажоритаря и да не казвам на глас какво вероятно чака компанията...

Некадърници!!!

Яд ме е, защото това са нашите пари - на данъкоплатците!

Нали с тоя управленски "капацитет" се менаджират всичките обществени активи!

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
      след новината, че няма да има актуализация на бюджета ми е чудно Софикса какво прави на тези високи нива.. явно нищо не разбирам от борсова търговия..
      Залагай в ниското.Аз така съм направил и сега си се търкалям на плажа .

Коментар

• след новината, че няма да има актуализация на бюджета ми е чудно Софикса какво прави на тези високи нива.. явно нищо не разбирам от борсова търговия..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Те са си в групата на ЦЕНХЛ, а те са добри
          Съгласен съм.Грижат се за компаниите си.

Коментар

• Те са си в групата на ЦЕНХЛ, а те са добри

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Тия бяха умряли 7 г. но ако направят преоценка и пласират стоката от складовете ще стане изключително интересно.

Коментар

• http://money.bg/news/id_1866989468

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  Добре де .неохим с подобрен финансов отчет а падаме.дайте фундамент
                  има газ няма газ нещо такова дългосрочно.Русия САЩ.

Коментар

• Добре де .неохим с подобрен финансов отчет а падаме.дайте фундамент

Коментар

• Струва ми се че някой чакат да се покачи малко цената и разтоварват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                        Ааа, не така, чакаме спад до Софикс 460.
                        Каквото дойде няма да е проблем.

Коментар

• Аз пък като гледам отчетите за второто тримесечие съм по скоро оптимист

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Като гледам какво време за море се е оворило търговията пак ще е вяла сигурно.
                            Ааа, не така, чакаме спад до Софикс 460.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              екстра е...за всеки оптимист чашата е ВИНАГИ наполовина пълна(въпреки че повечето не питат с какво точно)
                              Като гледам какво време за море се е оворило търговията пак ще е вяла сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Как в настроението за утре оптимисти ?
                                екстра е...за всеки оптимист чашата е ВИНАГИ наполовина пълна(въпреки че повечето не питат с какво точно)

Коментар

Working...
                                X