IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде икономиката тръгна рязко нагоре, сега индексът ще скача

Коментар

• Бой, бой, бой до припадък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        "Изненадите" изникват една по една!

Българската икономика постигна най-бързия си растеж от две години насам
        БВП нарасна с изненадващите 1,7% през 2014 г., надхвърляйки прогнозите
        Браво на Орешарски.....

Коментар

• "Изненадите" изникват една по една!

Българската икономика постигна най-бързия си растеж от две години насам
          БВП нарасна с изненадващите 1,7% през 2014 г., надхвърляйки прогнозите

Коментар

• Ето една добра новина.
            "През 2014 г. БВП възлиза на 82 164 млн. лв. по текущи цени. Преизчислен в евро, БВП е съответно 42 010 млн. евро, като на човек се падат 5 808 евро. БВП за 2014 г. по предварителни данни нараства в реално изражение с 1.7% спрямо 2013 година.

Така ръстът на икономиката надминава прогнозите. Очакванията на Европейската комисия през ноември заяви, че ръстът на икономиката през 2014 г. ще бъде 1.2%. В актуализацията на бюджет 2014 направена от кабинета Борисов 2 се очакваше ръст на икономиката от около 1.5%

Припомняме, че през 2013 г. икономическият ръст в България бе 0.9% и 0.8 през 2012 г. За 2011 г. икономическият ръст отново бе 1.7%"

Коментар

• Сметнахте ли промените в СОФИКС, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Моля някой техничар да се изкаже за пробива на 480 - какво да чакаме?
                Не е на добре !!

Коментар

• Защо ми се струва че потъваме към моето ниво 450 .

Коментар

• Ще бием ли мичетата по ду...та

Коментар

Очаквай скоро обръщане на тренда

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Напълно съм съгласен. При една чисто пазарна оценка на акцията може и на мен пак да ми стане интересна
                        Ma вий бъзикате ли се ..
                        Реален пазар на тая сергия няма, става квото рече мажо.
                        Инак още от миналото лято щеше да се търгува на 2 лева, а вече щеше да гони не $, а фракция от него.

Коментар

Аз не съм техничар в пълния смисъл на думата ,но като любител на смилянски боб ,цифрата която следва е 460....
                          Днес не бива да има големи очаквания ,днес ще се стабилизира борсата ....нали имаме стабилно правителство...
                          падането ще бъде някой друг четвъртък....

Коментар

е ЧЕ ОТ КОГА ТЕХ.АНАЛИЗ РАБОТИ ТУК???????????

Коментар

• Моля някой техничар да се изкаже за пробива на 480 - какво да чакаме?

Коментар

Факт! Тя беше и мотора на ръста преди. А що да я подпира - нека пазара отсъди!!!
                                Напълно съм съгласен. При една чисто пазарна оценка на акцията може и на мен пак да ми стане интересна

Коментар

Working...
                                X