Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениезащо трябва да съм деполитизиран.....бил съм в политически кабинет на син министър и съм бил лоялен към него и след това съм членувал в СДС - лоялен съм бир и към движението докато такова беше....и сега никой не ми забранява да имам собствени разбирания....
Гледам някакви талибани се явиха напоследък....
Не гледат те какво пишат а търсят кусури в другите.....
Става ясно и откъде идва традицията в кабинета да има неграмотни.
Идиокрация!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеСъмнявам се да изглежда " великан", още по малко интелектуален
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеМонти, клетва се дава пред страната, не пред партии и договори.и са те изучили.....
Храни куче да те лае ,важи в пълен аспект за теб.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТи май не си се деполитизирал .... доброволно
Гледам някакви талибани се явиха напоследък....
Не гледат те какво пишат а търсят кусури в другите.....
Коментар
-
...а не като теб се крият при всяко падане на борсата.
На скрит ли ти приличам?
Те са като теб.....ренегат комунист ,офицер ,клел се в Партията и варшасккия договор и сега най големия им враг....
какво повече за атестацията ти говори.....това....
от това е верно само офицер........ голям фантазьор си тии
Аз обвинявам Украйна, заради нея печалби няма, изяде ни половин година ръст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАма имам собствено мнение и позиция и я защищават от 25 години а не като теб се крият при всяко падане на борсата..
Гледам и други полититически фенове кацат....това не ги прави по умни и по достоверни , когато целта им е не да оборят мнението а да окалят човека който го казва......
Те са като теб.....ренегат комунист ,офицер ,клел се в Партията и варшасккия договор и сега най големия им враг....
та така......
А борсатаот вторник не се качва а даже пада ...
Трасе се срина ,Синергона кофни отчент ,евроинс прави разводняване а батката плаче за Русия..За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениебулдозер на мисълта
Гледам и други полититически фенове кацат....това не ги прави по умни и по достоверни , когато целта им е не да оборят мнението а да окалят човека който го казва......
та така......
А борсатаот вторник не се качва а даже пада ...
Трасе се срина ,Синергона кофни отчент ,евроинс прави разводняване а батката плаче за Русия..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеСъмнявам се да изглежда " великан", още по малко интелектуален
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиА на душевно болните е задължително да бъдат въдворени...а не да пречат по форумите.....
Спи спокойно вчера нали си купи шитове....
В понеделник ще е подходящото време да определяш шитове ли са...
Ти не си ли на работа? Така ли се харчат парите ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМонти, ти най-добре работи по т. 2- все пак затова ти плащат, а не да висиш по форумите
нали не си от ГЕРб що се стягаш или грешно съм те разбрал....
На мен за какво ми плащат аз си изкарвам заплата.....
само ,че ти дали си я изкарваш...с тези нерви....
Трябва да си вземещш почивка ,щото хем Батя ходи на море а ни залива с отрицателни емоции ...трябва да се почива пълноценно за да си в крак с реалността....
Да ти обяснявам ли ка почват скандалите във форума....с такива насоки ,какво да правя и какво да не правя....
Коментар
Коментар