If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е па я съм си добре баце! Туй Елтосче, Синергонче... добри плюсчета ми правят
Пък който иска да си слуша "разбирачите", че тия били избушеняци и не стрували нищо
Разбира се, има много подобрения които могат и неиминуемо ще се направят!
А "златната среда" ще се създаде, когато борсата ни стане реално място за финансиране на бизнесите... като е по света!
Как нашите управници не проумяха, че няма развита икомомика в света, без развита борса!!!! Двете неща са буквално неразделни и невъзможни едно без друго!
Ти май не виждаш ,че при нас по лесен начин да ограбиш тълпата от нашта борса няма.Примери много,чудя се имаме ли комисия по финансов надзор или само запла-
таджии.
... и преминаването и в частни ръце с внедряване на къси продажби..
Разбира се, има много подобрения които могат и неиминуемо ще се направят!
А "златната среда" ще се създаде, когато борсата ни стане реално място за финансиране на бизнесите... като е по света!
Как нашите управници не проумяха, че няма развита икомомика в света, без развита борса!!!! Двете неща са буквално неразделни и невъзможни едно без друго!
Пич, проблема на БФБ е че почти няма какво КАЧЕСТВЕНО да се купи!!!!!
Имам крупни пакети от доста компании... Но това не ме прави наивник! Нито манипулатор - каъвто си ти - "заплатаджия" на Бедо...
Перспективата за БФБ е листването на нови качествени бизнеси + повишаването на финансовата култура на българина... за събжаление това е бавен процес! Но, слава богу е необратим!
... и преминаването и в частни ръце с внедряване на къси продажби..
Пич, проблема на БФБ е че почти няма какво КАЧЕСТВЕНО да се купи!!!!!
Повечето от свястните компании ги делистнаха... Умните мажоритари се възполваха от уникалния срив на цените (заради финансовата неграмотност на българина) и си откупиха печелившите бизнеси!
Понастоящем, повечето неща на БФБ определено са в категория 'шитове"... и "инвестицията" в тях всъщност е спекула... на принципа "дано не съм последния купил"... че ще плашам сметката...
Качествените неща все пак ги има, но май могат да се преброят с 10 пръста!
Имам крупни пакети от доста компании... Но това не ме прави наивник! Нито манипулатор - каъвто си ти - "заплатаджия" на Бедо...
Перспективата за БФБ е листването на нови качествени бизнеси + повишаването на финансовата култура на българина... за събжаление това е бавен процес! Но, слава богу е необратим!
Коментар