IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Рано е още да се кефиш.
    Не се кефя, кофти ми е, аз съм със стока и малко кеш

Кефят се тези дето са на кеш и 4% годишна лихва

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
      Аре песимистите - напънете и дайте още акции, няма и 50 хил лв. засега сте разкешили
      Рано е още да се кефиш.

Коментар

Нещата са нормални и очаквани. Много песимисти наизлязоха в тази тема - май повече от оптимистите

Всички те са на кеш и се чувстват комфортно предполагам, далеч от "гадните" акции, които само "падат"...и всеки от тях добре знае, че рано или късно (а вече е дори доста късно след слад 7 г.) акциите ще хвръкнат (поне тези дето са още по корем), а те си вярват, че точно в тоя момент ще си купят и ще сменят позицията кеш със стока (акции) А, дано на всеки така, ама надали както се пее
        Апокалиптосите за пореден път ще останат изненадани и с пръст в уста!
        А Киро ще забрави да ме пита къде е пророкувания от мен ръст, тъй както забрави когато направихме движението 320-620 при Софикс, а аз си учетворих капитала

Коментар

• Аре песимистите - напънете и дайте още акции, няма и 50 хил лв. засега сте разкешили

Коментар

• Нещата са нормални и очаквани. Много песимисти наизлязоха в тази тема - май повече от оптимистите

Всички те са на кеш и се чувстват комфортно предполагам, далеч от "гадните" акции, които само "падат"...и всеки от тях добре знае, че рано или късно (а вече е дори доста късно след слад 7 г.) акциите ще хвръкнат (поне тези дето са още по корем), а те си вярват, че точно в тоя момент ще си купят и ще сменят позицията кеш със стока (акции) А, дано на всеки така, ама надали както се пее

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
              Имаше много банки навремето, но въпроса беше че в рекламата на ПИБ казват че те самите са били първите, което оббаче ми изглежда малко странно, защото си мислех че преди тях има и други.
              Както и да е, важното е че ПИБ дават добри лихви по депозити, много над споментатите 2%, отделно правят и корпоративна реклама за градене на имидж, т.е. положението следва да е добро с банките у нас.
              Те казват"първа инвестиционна"--
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                А по-късно имаше и банка Славяни, туристспортбанк, банка Моллов, Агробизнес банк, Кристал, минерал банк и някои други )))
                Не си водя списък, важното е, че мен още ме има
                P.S. Каква е разликата между панираното и прецаканото?
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  А по-късно имаше и банка Славяни, туристспортбанк, банка Моллов, Агробизнес банк, Кристал, минерал банк и някои други )))
                  Имаше много банки навремето, но въпроса беше че в рекламата на ПИБ казват че те самите са били първите, което оббаче ми изглежда малко странно, защото си мислех че преди тях има и други.
                  Както и да е, важното е че ПИБ дават добри лихви по депозити, много над споментатите 2%, отделно правят и корпоративна реклама за градене на имидж, т.е. положението следва да е добро с банките у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                    Информацията ти е грешна.
                    Депозити има и на 4-4.5% доходност, пример: Едногодишен депозит с нарастваща лихва
                    или друг пример, умната сметка която е само за умници: IQ умна сметка
                    За доверието, не гледа ли рекламата на ПИБ тези дни, че били първата банка с традиции и т.н. Аз си мислех, че първата банка навремето е била ПЧБ (Първа Частна Банка), но може би бъркам.
                    По-добре гарантиран депозит, отколкото негарантирани акции.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      причини много, според мен:
                      Депозитите са на 1,5-2% годишна доходност;
                      Доверието в банките(трупано 10год) е силно разклатено
                      Златото пада яко
                      Имотите продължават да са с много по-ниска ликвидност от 2007
                      Западните пазари са на абсурно високи нива
                      ето и още малко причини:
                      Защо е добре да инвестираме на БФБ в момента?

п.с. очаквам по-добри отчети в сравнение с 2013 при: СФТРД, СФИ, БРЕФ, М+С, Инс
                      Информацията ти е грешна.
                      Депозити има и на 4-4.5% доходност, пример: Едногодишен депозит с нарастваща лихва
                      или друг пример, умната сметка която е само за умници: IQ умна сметка
                      За доверието, не гледа ли рекламата на ПИБ тези дни, че били първата банка с традиции и т.н. Аз си мислех, че първата банка навремето е била ПЧБ (Първа Частна Банка), но може би бъркам.
                      По-добре гарантиран депозит, отколкото негарантирани акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        .. СФТРД, СФИ, БРЕФ, М+С, Инс
                        Е точно тези ли? При тях не са ли оценени добре, но и предварително т.нар. "по-добри" отчети!
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                          Нагоре казваш.....дай поне една причина.....много си далеч от истината пич.
                          причини много, според мен:
                          Депозитите са на 1,5-2% годишна доходност;
                          Доверието в банките(трупано 10год) е силно разклатено
                          Златото пада яко
                          Имотите продължават да са с много по-ниска ликвидност от 2007
                          Западните пазари са на абсурно високи нива
                          ето и още малко причини:
                          Защо е добре да инвестираме на БФБ в момента?

п.с. очаквам по-добри отчети в сравнение с 2013 при: СФТРД, СФИ, БРЕФ, М+С, Инс
                          Last edited by tony1975; 09.10.2014, 06:12.

Коментар

А моя калкулатор показва, че за трети ден след изборите и т.н. "паника" от тях, още няма и за 1 милион лв. разпродажби...май скоро тая "паника" ще отмине и сме пак нагоре, акто свършат на паникьорите акциите
                            Нагоре казваш.....дай поне една причина.....много си далеч от истината пич.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Та сега акциите ще падат или ще се качват?
                              Ще видим дъно в края на тази седмица,запасих се с достатъчно семки и пуканки и
                              наблюдавам с интерес спада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Там /в БСП/ трябва яка метла и млади хора ,но не кариеристи....
                                Монти, за пръв път се съгласявам с теб и на политическа тематика. Аз не харесвам БСП, но по ирония на съдбата имам доста познанства сред младежките им структури. Трябва да ти кажа, че там наистина преобладават много интелигентни, успели и съвестни хора, с които поддържам приятелства. Казвам хора, защото те са на около 30-40 и нагоре години, тъй като изискването да се запишеш там е да си до 35 г., но веднъж записан може да си останеш член и до 100 г.
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X