IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    на кое казваш скъпо?
    Ако пиковите цени за 2015 не ти донесат поне 20 % доходност- значи е скъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Ти като купи скъпо по-добре ли се чувстваш
      на кое казваш скъпо?

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
        Ама май вие мечтаете, а не аз Да си купите евтино
        Що бре като гледам продължаваме да падаме.Следва по ниски цени ама при тебе може друго да показва платформата.Абе ти да не си на демо версия бре????

Коментар

• Ти като купи скъпо по-добре ли се чувстваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Прав си мечтите са хубаво нещо.Нека помечтае младежа.
            Ама май вие мечтаете, а не аз Да си купите евтино

Коментар

• Като гледам как вървят нещата на дивидентите ще им намеря място

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Аиии стига ве, голяма сеч навън, голямо чудо
                До седмица ми е отишъл кешецът както върви...
                Ако не ти стига кеш - продавай БГ боклуците и влизай там.
                Доста промоции има сега

Коментар

• Аиии стига ве, голяма сеч навън, голямо чудо
                  До седмица ми е отишъл кешецът както върви...
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Немците имат една поговорка. Предварителната радост е най-хубавата радост. Остави го момчето да си мечтае за родео. Мечтите го карат да се чувства щастлив. Тези мигове никой няма да му вземе като разбере, че радостта е само предварителна.
                    Прав си мечтите са хубаво нещо.Нека помечтае младежа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Индианския вожд като гледа ХИМ и ССВ и ГАЗ сигурно играе танца на смъртта.....
                      особено на цкб много се радвам че тая година за 3-ти път ще слезе до лев и под лев.Нали помниш имаше един дето ми обесняваше че повече нямало да падне и как съм щял да купувам на 1.60 лв .Ква стана тя сега май пак под лев ще се включим а оня другар не го виждам вече.Миряса най накрая след 7 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Кво родео бе момче?Как го виждаш да стане?Абе аз имам по голям интерес от теб да стане така ма не го виждам някак си.
                        Немците имат една поговорка. Предварителната радост е най-хубавата радост. Остави го момчето да си мечтае за родео. Мечтите го карат да се чувства щастлив. Тези мигове никой няма да му вземе като разбере, че радостта е само предварителна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                          Абе, все си мисля да те питам - това 96 - набора ли ти е ?

пп баш па на гетоФ и червенокожия да даваш акъл ...... , аз ги недолюбвам тоже, ма ги помня от години.... за разлика от много други еднодневки
                          Ти пък Пачев. Защо ме недолюбваш? Аз съм много готин между другото. Това, че говоря някоя друга истина е само в интерес на хората с глава на раменете..

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                            Отдавна говоря, че става интересно, и че това блокиране на милиарди пари беше и е основната спънка пред БФБ - като отпадне това, ще има родео
                            Кво родео бе момче?Как го виждаш да стане?Абе аз имам по голям интерес от теб да стане така ма не го виждам някак си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Грешиш - монтита се казват.
                              Първо си губят парите а после се заемат да пишат интензивно ...
                              Само дето нищо не казват за Петрол, ОЦК и други ...
                              Вреден си....
                              като батката ,който ИП в момента продават като луди.....

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                Винаги ми и било хинтересно що хората се радват на падащи български акции а не катерещи . Туй нещо няма да са българи . Еврей ша са
                                Грешиш - монтита се казват.
                                Първо си губят парите а после се заемат да пишат интензивно ...
                                Само дето нищо не казват за Петрол, ОЦК и други ...
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X