If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Немците имат една поговорка. Предварителната радост е най-хубавата радост. Остави го момчето да си мечтае за родео. Мечтите го карат да се чувства щастлив. Тези мигове никой няма да му вземе като разбере, че радостта е само предварителна.
Прав си мечтите са хубаво нещо.Нека помечтае младежа.
Индианския вожд като гледа ХИМ и ССВ и ГАЗ сигурно играе танца на смъртта.....
особено на цкб много се радвам че тая година за 3-ти път ще слезе до лев и под лев.Нали помниш имаше един дето ми обесняваше че повече нямало да падне и как съм щял да купувам на 1.60 лв .Ква стана тя сега май пак под лев ще се включим а оня другар не го виждам вече.Миряса най накрая след 7 г.
Кво родео бе момче?Как го виждаш да стане?Абе аз имам по голям интерес от теб да стане така ма не го виждам някак си.
Немците имат една поговорка. Предварителната радост е най-хубавата радост. Остави го момчето да си мечтае за родео. Мечтите го карат да се чувства щастлив. Тези мигове никой няма да му вземе като разбере, че радостта е само предварителна.
Абе, все си мисля да те питам - това 96 - набора ли ти е ?
пп баш па на гетоФ и червенокожия да даваш акъл ...... , аз ги недолюбвам тоже, ма ги помня от години.... за разлика от много други еднодневки
Ти пък Пачев. Защо ме недолюбваш? Аз съм много готин между другото. Това, че говоря някоя друга истина е само в интерес на хората с глава на раменете..
Коментар